Recruitment
with care

Nieuws

Logo Merieux Transparant 2

Mérieux Nutrisciences doet een boekje open over de samenwerking met Professionals in Food

16 mei 2019

Voor Mérieux Nutrisciences te Ede zoekt Professionals in Food met regelmaat professionals voor op en rond hun laboratorium. De organisatie heeft een kleurrijke historie en biedt een werkomgeving vol variatie. Mathilde Keij is HR Manager bij Mérieux en vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food als wervingspartner en hoe ze tot het besluit kwam met Professionals in Food in zee te gaan.


Lees meer
Foto Presentatie Manon En Niki Verkleind

Verbinden op het netwerkcongres van de HAN

23 apr. 2019

Afgelopen woensdag was het netwerkcongres van de HAN Food & Business met als thema verbinden. Manon en Niki gaven een workshop over verbinden via LinkedIn. Wij kijken er met plezier op terug.


Lees meer
Collage Koffie

Onze vestiging in Den Bosch heeft een nieuw koffiezetapparaat

08 apr. 2019

Jarenlang produceerde Den Bosch haar versgemalen koffie op dezelfde machine. Nu was deze aan vervanging toe en hebben we een apparaat aangeschaft waar voormalig 'barista' Manon zich lekker op uit kan leven


Lees meer
Collage Commerciële Training

Vandaag ontwikkelden wij onze commerciële vaardigheden

15 mrt. 2019

In de dagelijkse praktijk besteden we bij Professionals in Food aanzienlijk meer aandacht aan recruitment dan aan sales. Vandaag was dat een keer andersom.


Lees meer
Normec Foodcare 2019

Volop kansen voor QA professionals

08 mrt. 2019

Gisteren waren Niki, Simone en Michiel op bezoek bij Normec Foodcare. Als strategische wervingspartner gaan wij met hen op zoek naar tientallen QA professionals voor verschillende vacatures, die deels naar wens van de professional zelf kunnen worden ingevuld.


Lees meer
Collage De Training Is Begonnen

De training is begonnen!

27 feb. 2019

En we zijn van start! De beklimming van de Galibier is geen sinecure. De klim wordt 61% zwaarder ingeschat dan de beklimming van de Alpe d'Huez en is dus niet voor watjes. We moeten daarom aan de bak.


Lees meer
Logo Thyker

Thyker Poultry en Patricia de Vrij werken nu 4 maanden samen

25 feb. 2019

Sinds november 2018 werkt Patricia bij Thyker als Voorvrouw Productie. Ze vertelt erover in haar testimonial.


Lees meer
Icoonkaart Vraagteken Oranje

Help! Ik weet niet of mijn sollicitatie is ontvangen!

07 feb. 2019

Recruitment consultant Mark weet nog goed tegen welke uitdagingen hij aanliep toen hij zelf een baan zocht. Nu deelt hij graag zijn tips, waar werkzoekenden én werkgevers hun voordeel mee kunnen doen


Lees meer
Tips

Je eerste werkdag in je nieuwe baan; hoe maak je een fijne indruk?

01 feb. 2019

Heb je al die sollicitatiehordes goed genomen, staat ineens die eerste werkdag voor de deur. Spannend! Vooraf vraag je je misschien van alles af: wat trek ik aan?


Lees meer
Afbeelding Maxime En Myrthe Van Der Heijden Kerstpakket

Op contract! Na haar detachering treedt Myrte direct in dienst bij Cosun R&D

15 jan. 2019

Myrte werkt als medewerker productontwikkeling bij Cosun R&D en wist daar een directe aanstelling te verdienen


Lees meer
Axxent

Axxent Masters in Tea; hoe een Nederlandse theespecialist haar werving aanpakt

03 jan. 2019

Margot Vogel, HR Adviseur, doet een boekje open over onze samenwerking.


Lees meer
019 16012 Pif Logo Kerst

Professionals in Food on tour: kerstpakketten uitdelen aan onze gedetacheerden

19 dec. 2018

Als dank voor hun inzet en de manier waarop zij Professionals in Food mede vertegenwoordigen trekken we er ieder jaar op uit om al onze gedetacheerden persoonlijk te bedanken en een kerstpakket te overhandigen.


Lees meer
Niki Nieuwsbericht Website En Linked In Oranje Vak

Heb je 'onze' Niki al ontmoet?

12 dec. 2018

Niki werkt als recruiter bij Professionals in Food en laat haar collega's regelmatig zweten!


Lees meer
Payrollspecialisten Logo Retina

Partners in the spotlight: Payroll Specialisten BV

23 aug. 2018

Roger Kessels over zijn organisatie en de samenwerking met Professionals in Food


Lees meer
Brochures Vliegen De Deur Uit

Opleidingsvouchers vliegen de deur uit

03 jul. 2018

Deze week verstuurden we liefst negen opleidingsvouchers aan onze opdrachtgevers in de food sector en aan de professionals die via ons werkzaam zijn.


Lees meer
Avg Banner

Ook wij doen mee aan de AVG!

17 mei 2018

De beschouwingen van Michiel, met tips over hoe jij jouw privacy kunt beschermen


Lees meer

Testimonial Henriëtte Grooten - Manager Specificatiebeheer en Etikettering

09 apr. 2018

Professionals in Food bemiddelde Henriëtte Grooten naar haar nieuwe baan. Henriëtte is nu Manager Specificatiebeheer en Etikettering bij Zijerveld.


Lees meer
Ext

Blog Michiel: 1001 redenen waarom we onze website hebben vernieuwd

30 jan. 2018

​Een nieuwe website: waarom? Heel eerlijk: dat heb ik mijzelf ook meermalen afgevraagd de afgelopen maanden. Wat een werk… Maar goed, het was wel echt nodig.


Lees meer
Blog

Michiel blikt vooruit op 2018: lode's lasten

07 dec. 2017

Vaak maken veel bedrijven rond het einde van het jaar plannen voor de toekomst. Michiel Jonkers, Operationeel Directeur bij Professionals in Food, blikt alvast vooruit op 2018.


Lees meer
Logo Gmp

Eén van onze klanten aan het woord: GMP+

06 sep. 2017

Professionals in Food heeft meerdere vacatures voor GMP+ vervuld. Roland van der Post is als Operations Director binnen GMP+ o.a. verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten.


Lees meer
Maitre Andre Logo

Testimonial Andrea Kluytmans

17 aug. 2017

Professionals in Food heeft voor Andrea Kluytmans de bemiddeling verzorgd bij het vinden van haar nieuwe baan. Andrea is nu Kwaliteitsmedewerker bij Maître André.


Lees meer
Werkdag Van

Een werkdag van Michiel

16 mei 2017

Michiel, Operationeel Directeur van Professionals in Food, geeft een kijkje in zijn werkdag.


Lees meer
Paspoort

Paspoort van Professional Ellis

02 mei 2017

Ellis Hulshorst is Vestigingsmanager bij Professionals in Food. Benieuwd hoe zij het vindt om te werken bij Professionals in Food?


Lees meer
Paspoort

Paspoort van Professional Michiel

22 mrt. 2017

Michiel Jonkers is Operationeel Directeur bij Professionals in Food. Benieuwd hoe hij het vindt om te werken bij Professionals in Food?


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

Trots op ons sollicitatietipboekje

23 feb. 2017

En daar kwam hij binnen hoor, letterlijk vers van de pers, ons sollicitatietipboekje. In print nog mooier dan online!


Lees meer
Blog

Blog Michiel: De zeilen bollen richting Zwolle

30 dec. 2016

In mijn blog ‘Kantelpunt’ van oktober kondigde ik aan tegen het einde van het jaar met ‘nieuws’ te komen. Het spijt me dat ik jullie zo lang in spanning (zeker wel toch?) heb gelaten…Nu is het eindelijk zover dat het wereldkundig gemaakt mag worden:


Lees meer
Vragen Pif

Wat je nog niet weet over: trainingen bij Professionals in Food

24 nov. 2016

Persoonlijke ontwikkeling en arbeidsvreugde zijn essentieel voor een succesvol en langdurig dienstverband. Voor werkgevers is het behoud van ‘frisse’ medewerkers van groot belang.


Lees meer
Blog

Blog Michiel: Kantelpunt

27 okt. 2016

Ik zal eerlijk zeggen…het schrijven van deze blog valt me zwaar. Vanwege een gebrek aan tijd en als gevolg daarvan een gebrek aan inspiratie.


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: Gaten in het CV

13 okt. 2016

Heb je gaten in je cv? Bijvoorbeeld omdat je een periode werkloos geweest bent? Of misschien is er een andere reden dat je werkervaring niet perfect op elkaar aansluit?


Lees meer
Pif Nieuws Logo

Eerste voortgangsrapportage Wet DBA

19 sep. 2016

Maandag 19 september is een eerste voortgangsrapportage van de Wet DBA gepresenteerd. Staatssecretaris Eric Wiebes maakte hierin onder andere bekend dat er een meldpunt komt bij de Belastingdienst.


Lees meer
Vragen Pif

Wat je nog niet weet over: referentiechecks

23 aug. 2016

Het nagaan van referenties is een standaard onderdeel van ons selectietraject. Waarom doen we dat eigenlijk, referenties nagaan?


Lees meer
Pif Nieuws Logo

Brexit raakt de voedselverwerkende industrie

04 jul. 2016

Nederland hoort tot de top 3 van de EU-landen die het zwaarst worden getroffen door een Brexit. Dit omdat onze economie erg verwezen is met de economie van de UK.


Lees meer

Wederom blijk van schaarste kwaliteitsmanagers

24 jun. 2016

In VMT editie 8 wordt aandacht besteed aan het tekort aan kwaliteitsmanagers. “Gewild maar niet te krijgen”, luidt de kop. In december 2015 voorspelde Michiel Jonkers deze schaarste.


Lees meer
Op De Uitkijk Naar Een Nieuwe Collega

Werken als Recruitment Consultant bij Professionals in Food?

13 mei 2019

Professionals in Food zoekt nieuwe collega's. Recruitment Consultant Manon geeft vanuit haar persoonlijke ervaringen een kijkje in de keuken.


Lees meer
Img 20190420 Wa0008

Fietsen voor Dream4Kids: trainen voor de beklimming van de Galibier

24 apr. 2019

Eind augustus beklimmen wij, Mark, Ellis en Michiel, de Galibier per fiets. Dat doen we om geld in te zamelen voor Dream4Kids. Er moet flink getraind worden en afgelopen weekend waren we op de Posbank.


Lees meer
New AssetFile

17 april aanstaande: Netwerkcongres Food and Business aan de HAN

27 mrt. 2019

Op 17 april aanstaande organiseert de HAN voor alumni en praktijkrelaties van de opleiding Food and Business een boeiend netwerkcongres. Het thema is verbinden. Niki en Manon geven daar een leuke workshop.


Lees meer
Blog

Blog: hoe houd je jouw millennials aan boord?

18 mrt. 2019

Wij merken dat werkgevers moeite hebben om de juiste medewerker te vinden en binnen te houden. Die uitdaging hebben we zelf ook. Graag delen we wat inzichten en tips.


Lees meer
Solliciteren Tip Boekje

"Vertel eens iets over jezelf?"

08 mrt. 2019

Dé vraag die je in elk sollicitatiegesprek wel kunt verwachten: vertel eens iets over jezelf? De vraag is standaard, maar het antwoord als het goed is niet.


Lees meer
Tweede Kamer 1000X600

De Wet Arbeidsmarkt in Balans

28 feb. 2019

De tweede kamer heeft dinsdag 5 februari de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) aangenomen. Middels de WAB trachten de beleidsbepalers het verschil tussen flexibel en vast werk te verkleinen.


Lees meer
D4 K Logo Rgb Kl 2011

Mark, Ellis en Michiel klimmen op de fiets voor Dream4Kids!

15 feb. 2019

Het werk van Dream4Kids heeft een enorm positieve impact op het herstel van getraumatiseerde kinderen. Dit doen ze door voor hen, op een kritisch punt in hun behandeltraject, een 'droomdag' te organiseren. Die dag geeft hen een belangrijke zet richting herstel. Eind augustus fietsen wij de Galibier op om voor hen geld in te zamelen.


Lees meer
Vragen Sollicitaitgesprek

Vragen die je kunt stellen bij een sollicitatiegesprek

08 feb. 2019

Het is altijd goed om tijdens een sollicitatiegesprek voorbereid te zijn en vragen te stellen. Maar als je dan vragen stelt, aan wat voor soort vragen moet je nou denken?


Lees meer
Bk Training Niki En Martijn

Martijn en Niki volgden de training "Introductie Kwaliteitsmedewerker" bij onze partner BK Opleidingen & Trainingen

24 jan. 2019

Hoe het komt dat wij onze sector zo goed kennen? Door ons te verdiepen! Zo volgden Niki en Martijn deze maand een leuke training bij BK Opleidingen & Trainingen


Lees meer
Tips Van Manon

Tips van...Manon!

16 jan. 2019

De afgelopen maanden heeft Manon zich bekwaamd in het vak van Recruitment Consultant. Met haar frisse blik heeft ze zich verwonderd over de diversiteit aan cv's die ze ontvangt. Ze deelt haar inzichten graag aan de hand van 10 tips.


Lees meer

Talent werven en behouden (video)

01 jan. 2019

In een interview voor de VMT Trendsbijlage 2017 belichtte Michiel Jonkers manieren om toch de juiste mensen te vinden en dat talent aan het bedrijf te binden.


Lees meer
Recruitment In Food

Hoe werf ik een kwaliteitsmanager in food?

19 dec. 2018

Je wil niets liever dan dat die goede kwaliteitsmanager voor jou kiest en dat hij of zij zich aan je organisatie verbindt, maar hoe krijg je dit voor elkaar? We hebben een aantal tips.


Lees meer
Vacature Productiemanager Food

Hoe werf ik een productiemanager in food?

21 nov. 2018

Het werven van een goede productiemanager in de foodsector is uitdagend. Wij helpen je graag met wat tips.


Lees meer
Mark Geslaagd

Geslaagd!!

23 okt. 2018

In 2016 rondde Mark reeds zijn hbo af en nu zet hij daar een Master diploma bovenop. Wat een kanjer.


Lees meer
Cffg Logo Met Pay Off Def Jpg 450X320

Vaste klant aan het woord: Care for Food Group over de samenwerking met Professionals in Food

27 jun. 2018

Met een aantal van haar klanten heeft Professionals in Food een jarenlange relatie en een goede band. Zo ook met de Care for Food Group, waarvoor we inmiddels zes jaar de volledige werving van hun food professionals verzorgen.


Lees meer
Foto Bkot

Partner in de spotlights: BK Opleidingen & Trainingen

11 jun. 2018

We werken met de meeste van onze partners al jaren samen. Soms zetten we er één in 'de spotlights'. Dit keer BK Opleidingen & Trainingen, onze trainingspartner.


Lees meer
Innofood

Professionals in Food sluit zich aan bij Innofood, hét foodnetwerk in Oost-Nederland

06 apr. 2018

Sinds 1998 is Innofood als netwerkorganisatie actief in Oost-Nederland. Vanaf deze maand sluiten wij ons bij hen aan.


Lees meer
Accountmanager Food

Hoe werf ik accountmanagers in de foodsector?

26 mrt. 2018

Je zou wellicht denken dat het vinden van een accountmanager binnen een aantrekkelijke branche als de foodsector niet zo moeilijk is. De praktijk blijkt anders. Hoe trek je de aandacht van de juiste accountmanager food? Lees het hier.


Lees meer
Tips

Tips ter voorbereiding op een beoordelingsgesprek

27 okt. 2017

Tegen het einde van het jaar vinden bij veel bedrijven de beoordelingsgesprekken weer plaats. Hoe jij je hierop goed kunt voorbereiden, lees je in de tips van Professionals in Food.


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

“Wat zijn jouw kwaliteiten?”

21 sep. 2017

“Wat zijn jouw kwaliteiten?” Een erg lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen.


Lees meer
Vragen Sollicitaitgesprek

Welke vragen stel je wel of niet tijdens een sollicitatiegesprek?

25 jul. 2017

In een sollicitatiegesprek word jij in principe geïnterviewd, maar dat betekent niet dat je zelf geen vragen mag stellen. Bekijk de 5 tips.


Lees meer
Werkdag Van

Een werkdag van Ellis

06 jul. 2017

Ellis, vestigingsmanager van Professionals in Food in Zwolle, geeft een kijkje in haar werkdag.


Lees meer
Pif Nieuws Logo

Zomer 2017 duidelijkheid over wet DBA

24 apr. 2017

In een brief aan de Tweede Kamer schrijft staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën dat er begin juli duidelijkheid komt over eventuele verdere opschorting van de wet DBA.


Lees meer
Dont

Top 5 don’ts voor kandidaten

11 apr. 2017

Iedereen bereidt zich anders voor op een sollicitatiegesprek. Er zijn evengoed enkele valkuilen waar we kandidaten met regelmaat in zien trappen.


Lees meer
Paspoort

Paspoort van Professional Maxime

17 feb. 2017

Een nieuwe vestiging en we groeien nog steeds. We zoeken nog een Recruitment Consultant! Benieuwd hoe het is om te werken bij Professionals in Food?


Lees meer
3

Testimonial Jaap Willem Beens

09 jan. 2017

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jaap Willem Beens naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Quality Assurance & Compliance Specialist bij Iams Europe BV.


Lees meer
Pif Nieuws Logo

Wet DBA uitgesteld tot 2018

21 nov. 2016

Door aanhoudende signalen over onduidelijkheid van de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) wordt de werking van de wet uitgesteld tot 2018.


Lees meer

Technici: van te kleine naar te grote toestroom

03 nov. 2016

Nederland kampt al enkele jaren met een tekort aan goed opgeleide technici. Om de toestroom aan voldoende en goede technici te vergroten stelde Ronald Plasterk van de PvdA in 2012 zelfs voor om technisch onderwijs gratis te maken.


Lees meer
Vleems 2

Eén van onze klanten aan het woord: Vleems Bakery en Vleems Food

07 okt. 2016

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Vleems Bakery en Vleems Food te Emmen een zoektocht naar een kwaliteitsmanager afgerond.


Lees meer
Vragen Pif

Wat je nog niet weet over: verschillende wijzen van indiensttreding

22 sep. 2016

Detachering, uitzending, contract bepaalde tijd of onbepaalde tijd. Iedereen kent de termen, maar toch zijn ze verwarrend. Wat is bijvoorbeeld detachering?


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: Check, check dubbelcheck

19 aug. 2016

Niet iedereen besteedt evenveel tijd aan de inhoud en opmaak van het cv. Met een cv geef je een indruk af van je opleiding(en) en werk-, of stage-ervaring.


Lees meer
Vragen Van Onze Recruiters

Top 5 meest gestelde vragen

07 jul. 2016

Elke dag krijgen wij de meest uiteenlopende vragen gesteld door (potentiële) kandidaten. De vijf meest gestelde vragen hebben wij op een rijtje gezet.


Lees meer
Logo Met Aardappelen Klein V2

Eén van onze klanten aan het woord: Cêlavíta

12 jun. 2016

Voor onze opdrachtgever Cêlavíta te Wezep hebben wij de zoektocht naar een QC Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Professionals in Food meerdere vacatures voor Cêlavíta vervuld.


Lees meer

Onze beloftes aan onze professionals

18 apr. 2016

Het zoeken naar een nieuwe job is voor de meesten van ons een intensieve bezigheid. Het solliciteren geeft velen een kwetsbaar gevoel, niet in de laatste plaats door de afwijzingen.


Lees meer
Foto Roger Keuken

Klant aan het woord: Roger Nass over de sales ambities van Normec Foodcare en de kansen voor sales professionals

13 mei 2019

Sinds 1 januari 2019 zwaait Roger Nass als Commercieel Directeur de scepter over het nieuw gevormde commerciële team van Normec Foodcare. We spreken hem op het nieuwe, zeer ruim opgezette, hoofdkantoor in Den Bosch over hoe hij bij Normec terecht kwam, zijn drijfveren, die van Normec Foodcare en over de twee vacatures van Sales Manager die hij momenteel open heeft staan.


Lees meer
Esro Logo

Klant aan het woord: Patrick van den Berg over 'zijn' Esro

15 apr. 2019

Na een eerste kennismaking in februari zijn we inmiddels van start gegaan met de werving van een Kwaliteitsmanager voor Esro in Hoeselt, vlak over de grens bij Maastricht. Patrick van den Berg vertelt over het bedrijf en wat de 'Esro-medewerker' er kan verwachten.


Lees meer
Img 20190325 111554913

Klant aan het woord: Aldo Evers vertelt over het werken bij MicroCare Laboratorium en over Normec Foodlab

26 mrt. 2019

Er gebeurt veel bij MicroCare Laboratorium. Een overname, een aanstaande naamswijziging, de verhuizing van Bodegraven naar Woerden, de groei en een aangepaste structuur zijn de meest in het oog springende voorbeelden ervan. Om een inkijkje te geven in het bedrijf laten we Aldo Evers, technisch specialist èn medewerker van (bijna) het eerste uur aan het woord.


Lees meer
Henriette Grooten Bij Zijerveld 3

Klant aan het woord: Henriëtte Grooten over het werken bij Zijerveld in Bodegraven

14 mrt. 2019

Al jaren steunen wij Zijerveld bij het vervullen van hun vacatures. We zijn er trots op voor zo'n mooi bedrijf te mogen werken. Inmiddels zijn er al vele foodies via Professionals in Food gestart, waaronder Henriëtte Grooten, Manager van de afdeling Specificatiebeheer en Labeling. In die rol is zij momenteel één van onze opdrachtgevers binnen Zijerveld.


Lees meer
Tips

Wat te doen als na een gesprek de terugkoppeling uitblijft?

07 mrt. 2019

Je hebt een sollicitatiegesprek gehad en bent nog enthousiast. Ongeacht of dit gesprek naar jouw idee goed of wat minder ging wil je graag de ‘uitslag’ van het gesprek weten.


Lees meer
Mark Oranje

Even voorstellen...Mark Jonker!

26 feb. 2019

Bij de rondgang wie mee wilde doen aan de beklimming van de Galibier stak Mark direct zijn hand op. Deze rustige, vriendelijke kracht houdt wel van een uitdaging! Dat zien we ook in zijn werk.


Lees meer
Afgestudeerd

Niki en Manon waren op de HAS Food Experience

13 feb. 2019

Tijdens hun bezoek aan de HAS Food Experience 5 februari jongstleden waren Manon en Niki onder de indruk van de oplossingen die door de studenten gepresenteerd werden.


Lees meer
Linked In Foto Manon Blauw

Met trots presenteren wij...Manon!

06 feb. 2019

Sinds Manon ons team in Den Bosch is komen versterken, hebben wij kennisgemaakt met haar drive om goed te doen. Manon is een fijne, leergierige collega waar we van op aan kunnen. Opdrachtgevers en professionals uit het westen van het land maken veel kans haar eens te ontmoeten. De bofferds. Voor iedereen verder stelt ze zich hier kort voor.


Lees meer
Simone Blauw

Even voorstellen: Simone

18 jan. 2019

Zo ongeveer vanaf haar eerste werkdag in september verrast Simone ons met ideeën en inzichten. Daar blijft het niet bij, want Simone voert het liefst direct uit wat ze heeft bedacht. Soms is ze dus wat ongeduldig...Maar wij vinden haar een kanjer! De hoogste tijd dat ze zich even voorstelt.


Lees meer

Binden in plaats van zoeken

08 jan. 2019

In de strijd om goed personeel lopen organisaties niet alleen het risico dat hun vacatures lang openstaan. Als je even niet oplet is jouw waardevolle kracht vertrokken. Gezwicht voor de verlokkingen van de buurman.


Lees meer
Kerstfoto Team Zwolle

De kerstkolder zit in onze bol!

20 dec. 2018

Wij gaan blij de kerst tegemoet en wensen al onze relaties prachtige feestdagen.


Lees meer
Tips Van Simone

Hoe verbeter je als werkgever jouw sollicitatieprocedure?

17 dec. 2018

Een goed werkende sollicitatieprocedure is een belangrijk onderdeel van een succesvolle werving. Hoe krijg je als werkgever jouw sollicitatieprocedure op niveau? Recruiter Simone deelt in dit artikel haar inzichten.


Lees meer
Foto Jan Scholten Uitgeknipt

ZZP'er in the spotlight: Jan Scholten over zijn samenwerking met Professionals in Food

08 nov. 2018

Als zelfstandig functionerend auditor gaat Jan voor Diversey allerhande supermarkten in Noord-Oost Nederland af.


Lees meer
Testimonial Image

Hoe Ine van Erp haar nieuwe job vond bij Copar

11 jul. 2018

Ine van Erp is enkele maanden geleden gestart in een allround QA functie bij Copar. Ze kwam aan deze baan na bemiddeling door Professionals in Food.


Lees meer
Supply Chain Professionals In Food

Hoe werf ik supply chain professionals in food

19 jun. 2018

Op zoek naar een supply chain professional? Lees hier onze tips over hoe je jouw supply chain vacatures kunt vervullen


Lees meer
Paul

Meewerkend Voorman Paul van Boekel vertelt over de bemiddeling naar zijn nieuwe baan

12 apr. 2018

Een prettig traject met volop communicatie en contact


Lees meer
Logo Vion

Opdrachtgever aan het woord: Vion

05 apr. 2018

Vion en Professionals in Food werken al jaren samen. Recent vervulden wij in samenwerking met Caroline Schouw, HR-manager, voor de eerste keer een vacature voor de locatie in Apeldoorn.


Lees meer
2018 Wens

2018!!!

03 jan. 2018

Namens Professionals in Food: de beste wensen voor een heel mooi 2018! Wij hopen van harte dat het nieuwe jaar jullie veel goeds mag brengen.


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

“Wat wil je nog bereiken in je carrière?”

05 okt. 2017

Een lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen.


Lees meer
Vragen Van Onze Recruiters

Belangrijke vragen van onze recruiters

24 aug. 2017

Ieder sollicitatiegesprek is anders met betrekking tot de vragen die je gesteld krijgt. Ook recruiters hebben zo hun voorkeursvragen. Ben je benieuwd naar die van de recruiters van Professionals in Food met bijbehorende toelichting?


Lees meer
Afgestudeerd

Afgestudeerd, wat nu?

06 jul. 2017

Eindelijk, na bloed, zweet en tranen ben je afgestudeerd! Wat kun je doen om je zoektocht naar je eerste baan zo goed mogelijk te laten verlopen? Wij geven je 10 tips.


Lees meer
3

Testimonial Jeroen Knijnenburg

09 mei 2017

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jeroen Knijnenburg naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Productiemanager bij Smaak & Co.


Lees meer
019 16011 Pif Feestelijk Logo 01 02

De eerste opleidingsvouchers zijn verzonden!

24 apr. 2017

In samenwerking met onze partner BK Opleidingen & Trainingen bieden we onze krachten nu de mogelijkheid een training naar keuze te volgen.


Lees meer
Sollicitatietips

Sollicitatie checklist

01 mrt. 2017

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door de zenuwen is het mogelijk dat je echter soms wat puntjes mist in de voorbereiding.


Lees meer
Pi F Zwolle

Nu ook Professionals in Zwolle!

06 feb. 2017

Na jaren vanuit Den Bosch opdrachtgevers verspreid over het hele land bediend te hebben, zijn we er trots op vandaag officieel onze vestiging in Zwolle te openen.


Lees meer
Plaza Foods Tastemaker Pms187 150X150

Eén van onze klanten aan het woord: Plaza Foods BV

13 dec. 2016

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Plaza Foods BV te Wijchen een zoektocht naar twee Productieleiders voor twee verschillende locaties afgerond. Marcella Lodder, HR Adviseur bij Plaza Foods BV, vertelt over haar ervaringen.


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: stuur altijd een motivatie mee

15 nov. 2016

Vroeger…solliciteerde je door een brief te sturen naar aanleiding van een advertentie die je had gevonden in de krant. Bij die brief voegde je jouw geprinte, getypte of zelfs handgeschreven cv.


Lees meer
Vragen Pif

Wat je nog niet weet over: werken als ZZP’er via Professionals in Food

25 okt. 2016

Het gros van de functies waarvoor wij bemiddelen heeft een permanent karakter. Daarom lijkt het voor ZZP’ers wellicht niet interessant je bij ons aan te melden. Toch helpen wij jaarlijks verschillende ZZP’ers aan opdrachten.


Lees meer
Logo Wylax

Eén van onze klanten aan het woord: Wylax International B.V.

27 sep. 2016

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Wylax International B.V. te Woudrichem een zoektocht naar een Medewerker QA afgerond.


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: Ga goed weg

06 sep. 2016

De meesten van ons wisselen in hun carrière een paar keer van baan. Soms omdat je zelf toe bent aan wat anders, soms omdat jouw werkgever het initiatief neemt.


Lees meer
Pif Nieuws Logo

Eerste gevolgen wet DBA

08 jul. 2016

Sinds 1 mei 2016 is de VAR vervangen door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Dit heeft gevolgen voor zowel de zzp’er als opdrachtgever.


Lees meer
Blog

Blog Michiel: Kwaliteitsmanagers: van schaarste naar overschot?

01 jul. 2016

Het is begin juli, maar als er ergens mussen van het dak vallen, is het omdat ze getroffen zijn door de bliksem. Echt lekker komt de zomer nog niet op gang.


Lees meer

Een kijkje in onze keuken

22 apr. 2016

Graag zijn wij open en transparant tegenover onze kandidaten. Zo weet jij als kandidaat wat je kunt verwachten wanneer je solliciteert bij Professionals in Food.


Lees meer
Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren