Recruitment
with care

Nieuws

Professionals in Food sluit zich aan bij Innofood, hét foodnetwerk in Oost-Nederland

Ellis Hulshorst, vestigingsmanager Zwolle, vertelt waarom

06 apr. 2018

Sinds 1998 is Innofood als netwerkorganisatie actief in Oost-Nederland. Binnen Innofood zijn tientallen levensmiddelenorganisaties en toeleveranciers verenigd. De stichting heeft als doel het behartigen van belangen van in principe Oost-Nederlandse productiebedrijven die in de voedings- en genotmiddelenindustrie actief zijn en al hetgeen daarmee rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Binnen vier vakgroepen, Ontwikkeling en Kwaliteit, HRM, Operations en Commercie worden actuele onderwerpen binnen die thema's besproken en kennis uitgewisseld. 

Professionals in Food is als specialistische arbeidsbemiddelaar voor de foodsector vanuit Zwolle actief in deze regio en sluit zich vanaf deze maand aan.

"Innofood biedt een mooi platform om te sparren over ontwikkelingen binnen de foodsector in de regio"

Vestigingsmanager Ellis Hulshorst over die beslissing: “binnen Innofood komen wij veel van onze opdrachtgevers tegen. Het biedt een mooi platform om te sparren over ontwikkelingen binnen de foodsector in de regio. Daarbij verwacht ik dat wij onze expertise op het gebied van de arbeidsmarkt kunnen inbrengen en zo toegevoegde waarde kunnen bieden. Ik ben dan ook erg positief over onze toelating.”

Meer weten over Innofood en de activiteiten die er worden ontplooid? Kijk eens op www.innofood.org.