Recruitment
with care

Nieuws

Zorgbus Vivent In Gebruik Genomen Bijgesneden

Het busje komt er weer aan

15 nov. 2019

Het heeft helemaal niets met recruitment te maken en ook niets met food. Maar toen we een tijd terug benaderd werden om een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een bus gingen we toch overstag. En vandaar was het zover: de bus werd geleverd.


Lees meer
Foto Sollicitatieworkshop Hogeschool Van Amsterdam

Suzanne en Simone waren vorige week op de Hogeschool van Amsterdam

17 okt. 2019

Afgelopen vrijdag gaven Simone en Suzanne een sollicitatietraining aan een select groepje derdejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. De interactieve workshop werd goed ontvangen en het werd een leuke dag.


Lees meer
019 19003 Pif Hazar Achkar Vrijstaand

Testimonial Hazar Achkar - QA/QC Medewerker

25 sep. 2019

Hazar Achkar woont nu ruim drie jaar in Nederland en heeft na diverse werkervaringsplekken inmiddels bij Saturn Petcare te Hattem een mooie, potentieel vaste, baan gevonden. Hij vertelt hier hoe dat is gegaan en hoe het bij Saturn bevalt.


Lees meer
Qa Specialist In Oost Nederland

Wie o wie heeft interesse in deze uitstekende QA Specialist uit het oosten van het land?

06 sep. 2019

We hebben er weer één! Een hele leuke QA specialist, beschikbaar voor 28 uur per week voor opdrachtgevers in het Oosten van het land.


Lees meer
Aanbod Kandidaat Sales Inkoop Manager

Wij hebben een Ervaren Manager Inkoop en Sales in bemiddeling, met specifieke expertise in de food- en vleessector

28 aug. 2019

​Het vinden van een goede Sales- of Inkoop Manager in de vleesindustrie kan lastig zijn. Wij spreken echter regelmatig interessante kandidaten en presenteren er hier graag één.


Lees meer
Tips Van Simone

Tips van Simone: Als werkgever overtuigen in het sollicitatiegesprek

24 jul. 2019

Voor kandidaten is het sollicitatiegesprek niet alleen een moment om zich te bewijzen, maar ook om jouw organisatie te leren kennen. Zij wedden in de regel niet op één paard en in de huidige arbeidsmarkt is de vraag dan ook: hoe zorg je ervoor dat die interessante kandidaat enthousiast wordt van het sollicitatiegesprek? Simone deelt haar inzichten in tips.


Lees meer
Aanbod Qa Manager

Nu beschikbaar: een ervaren QA Manager Food

16 jul. 2019

Simone heeft een veelbelovende QA professional in bemiddeling. Zo één die moeilijk vindbaar is als je ernaar op zoek bent. Snel bellen dus als jij QA versterking zoekt voor jouw bedrijf!


Lees meer
Canva Starter Qa

Simone zoekt voor één van haar professionals een leuke startersfunctie binnen QA of productontwikkeling

20 jun. 2019

En weer hebben we een food professional in bemiddeling waar we enthousiast over zijn, maar nog geen passende job voor hebben gevonden. Ditmaal zoekt Simone een nieuwe werkomgeving voor een gedreven starter. Vacatures binnen de QA of productontwikkeling met volop gelegenheid tot ontwikkeling hebben de voorkeur!


Lees meer
019 19003 Pif Tom Dekkers Vrijstaand002 002

Tom werkt tijdelijk als kwaliteitsmedewerker bij Struik Foods te Nijkerk

18 jun. 2019

Tom Dekkers begon een tijdje terug als tijdelijke kracht bij Struik Foods te Nijkerk. Een tijdelijke klus, ideaal voor een starter. Het zou maar een maandje duren, maar uiteindelijk blijkt er voldoende werk voor een langere termijn. We laten Tom aan het woord over zijn ervaringen bij Struik en de bemiddeling via Professionals in Food. Een verhaal over tomatensoep en snelheid volgt.


Lees meer
Foto Eerste Kamer

Eerste Kamer is akkoord: de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) op een rij

29 mei 2019

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft tot doel vaste contracten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Dat doel tracht het kabinet te bereiken door vast minder vast te maken en flexwerk duurder. Graag zetten we de consequenties voor werkgevers en werknemers uiteen.


Lees meer
Logo Merieux Transparant 2

Mérieux Nutrisciences doet een boekje open over de samenwerking met Professionals in Food

16 mei 2019

Voor Mérieux Nutrisciences te Ede zoekt Professionals in Food met regelmaat professionals voor op en rond hun laboratorium. De organisatie heeft een kleurrijke historie en biedt een werkomgeving vol variatie. Mathilde Keij is HR Manager bij Mérieux en vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food als wervingspartner en hoe ze tot het besluit kwam met Professionals in Food in zee te gaan.


Lees meer
Foto Presentatie Manon En Niki Verkleind

Verbinden op het netwerkcongres van de HAN

23 apr. 2019

Afgelopen woensdag was het netwerkcongres van de HAN Food & Business met als thema verbinden. Manon en Niki gaven een workshop over verbinden via LinkedIn. Wij kijken er met plezier op terug.


Lees meer
Collage Koffie

Onze vestiging in Den Bosch heeft een nieuw koffiezetapparaat

08 apr. 2019

Jarenlang produceerde Den Bosch haar versgemalen koffie op dezelfde machine. Nu was deze aan vervanging toe en hebben we een apparaat aangeschaft waar voormalig 'barista' Manon zich lekker op uit kan leven


Lees meer
Collage Commerciële Training

Vandaag ontwikkelden wij onze commerciële vaardigheden

15 mrt. 2019

In de dagelijkse praktijk besteden we bij Professionals in Food aanzienlijk meer aandacht aan recruitment dan aan sales. Vandaag was dat een keer andersom.


Lees meer
Normec Foodcare 2019

Volop kansen voor QA professionals

08 mrt. 2019

Gisteren waren Niki, Simone en Michiel op bezoek bij Normec Foodcare. Als strategische wervingspartner gaan wij met hen op zoek naar tientallen QA professionals voor verschillende vacatures, die deels naar wens van de professional zelf kunnen worden ingevuld.


Lees meer
Collage De Training Is Begonnen

De training is begonnen!

27 feb. 2019

En we zijn van start! De beklimming van de Galibier is geen sinecure. De klim wordt 61% zwaarder ingeschat dan de beklimming van de Alpe d'Huez en is dus niet voor watjes. We moeten daarom aan de bak.


Lees meer
D4 K Logo Rgb Kl 2011

Mark, Ellis en Michiel klimmen op de fiets voor Dream4Kids!

15 feb. 2019

Het werk van Dream4Kids heeft een enorm positieve impact op het herstel van getraumatiseerde kinderen. Dit doen ze door voor hen, op een kritisch punt in hun behandeltraject, een 'droomdag' te organiseren. Die dag geeft hen een belangrijke zet richting herstel. Eind augustus fietsen wij de Galibier op om voor hen geld in te zamelen.


Lees meer
Tips

Je eerste werkdag in je nieuwe baan; hoe maak je een fijne indruk?

01 feb. 2019

Heb je al die sollicitatiehordes goed genomen, staat ineens die eerste werkdag voor de deur. Spannend! Vooraf vraag je je misschien van alles af: wat trek ik aan?


Lees meer
Afbeelding Maxime En Myrthe Van Der Heijden Kerstpakket

Op contract! Na haar detachering treedt Myrte direct in dienst bij Cosun R&D

15 jan. 2019

Myrte werkt als medewerker productontwikkeling bij Cosun R&D en wist daar een directe aanstelling te verdienen


Lees meer
Kerstfoto Team Zwolle

De kerstkolder zit in onze bol!

20 dec. 2018

Wij gaan blij de kerst tegemoet en wensen al onze relaties prachtige feestdagen.


Lees meer
019 16012 Pif Logo Kerst

Professionals in Food on tour: kerstpakketten uitdelen aan onze gedetacheerden

19 dec. 2018

Als dank voor hun inzet en de manier waarop zij Professionals in Food mede vertegenwoordigen trekken we er ieder jaar op uit om al onze gedetacheerden persoonlijk te bedanken en een kerstpakket te overhandigen.


Lees meer
Payrollspecialisten Logo Retina

Partners in the spotlight: Payroll Specialisten BV

23 aug. 2018

Roger Kessels over zijn organisatie en de samenwerking met Professionals in Food


Lees meer
Brochures Vliegen De Deur Uit

Opleidingsvouchers vliegen de deur uit

03 jul. 2018

Deze week verstuurden we liefst negen opleidingsvouchers aan onze opdrachtgevers in de food sector en aan de professionals die via ons werkzaam zijn.


Lees meer
Avg Banner

Ook wij doen mee aan de AVG!

17 mei 2018

De beschouwingen van Michiel, met tips over hoe jij jouw privacy kunt beschermen


Lees meer

Testimonial Henriëtte Grooten - Manager Specificatiebeheer en Etikettering

09 apr. 2018

Professionals in Food bemiddelde Henriëtte Grooten naar haar nieuwe baan. Henriëtte is nu Manager Specificatiebeheer en Etikettering bij Zijerveld.


Lees meer
Ext

Blog Michiel: 1001 redenen waarom we onze website hebben vernieuwd

30 jan. 2018

​Een nieuwe website: waarom? Heel eerlijk: dat heb ik mijzelf ook meermalen afgevraagd de afgelopen maanden. Wat een werk… Maar goed, het was wel echt nodig.


Lees meer
Blog

Michiel blikt vooruit op 2018: lode's lasten

07 dec. 2017

Vaak maken veel bedrijven rond het einde van het jaar plannen voor de toekomst. Michiel Jonkers, Operationeel Directeur bij Professionals in Food, blikt alvast vooruit op 2018.


Lees meer
Logo Gmp

Eén van onze klanten aan het woord: GMP+

06 sep. 2017

Professionals in Food heeft meerdere vacatures voor GMP+ vervuld. Roland van der Post is als Operations Director binnen GMP+ o.a. verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten.


Lees meer
Maitre Andre Logo

Testimonial Andrea Kluytmans

17 aug. 2017

Professionals in Food heeft voor Andrea Kluytmans de bemiddeling verzorgd bij het vinden van haar nieuwe baan. Andrea is nu Kwaliteitsmedewerker bij Maître André.


Lees meer
Werkdag Van

Een werkdag van Michiel

16 mei 2017

Michiel, Operationeel Directeur van Professionals in Food, geeft een kijkje in zijn werkdag.


Lees meer
Paspoort

Paspoort van Professional Ellis

02 mei 2017

Ellis Hulshorst is Vestigingsmanager bij Professionals in Food. Benieuwd hoe zij het vindt om te werken bij Professionals in Food?


Lees meer
Paspoort

Paspoort van Professional Michiel

22 mrt. 2017

Michiel Jonkers is Operationeel Directeur bij Professionals in Food. Benieuwd hoe hij het vindt om te werken bij Professionals in Food?


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

Trots op ons sollicitatietipboekje

23 feb. 2017

En daar kwam hij binnen hoor, letterlijk vers van de pers, ons sollicitatietipboekje. In print nog mooier dan online!


Lees meer
Simone En Erik Bij Vion

Op bezoek bij opdrachtgever Vion

11 nov. 2019

Collega Simone Zunnebeld kreeg een indrukwekkende rondleiding bij Vion in Apeldoorn. Je leest er hier meer over. Bekijk ook de video!


Lees meer
Fotoshoot Suzanne En Johanna 3

Professionals in Food of Models Inc.?

18 okt. 2019

Suzanne Boin en Johanna Pierhagen zijn als recruitment consultant en recruiter gestart op onze mooie vestiging in Den Bosch. Zij mochten deze week op de foto!


Lees meer
Qa Professional Utrecht Gelderland 004

Beschikbaar: een vriendelijke en leergierige junior QA’er met kennis van HACCP, het uitvoeren van voedselveiligheid audits

18 sep. 2019

Wij hebben kennis mogen maken met deze ambitieuze kandidaat met veel toepasbare kennis van voeding en kwaliteit. Per 1 oktober is deze kandidaat voor 32 uur per week beschikbaar.


Lees meer
Procestechnoloog Nijmegen Apeldoorn Enschede

Zou je wel een goede technoloog kunnen gebruiken om jouw processen naar een hoger plan te brengen?

09 sep. 2019

Ellis Hulshorst leerde onlangs een ervaren procestechnoloog kennen die wel open staat voor een nieuwe functie. Daar leveren wij natuurlijk graag een bijdrage aan. Interesse in deze kandidaat? Lees dan snel verder.


Lees meer
Shirts Zijn Binnen Bijgeknipt

Nog één week te gaan! De shirts zijn binnen en passen ons goed

23 aug. 2019

Nog één week en dan is het zover. Donderdag rijden Mark, Ellis en Michiel naar de Franse Alpen en zaterdag moet het gebeuren: de beklimming van de Galibier.


Lees meer
Foto Rondleiding Swinkels

Op bezoek bij onze opdrachtgevers! Ditmaal bij Swinkels, de volgende keer bij jouw organisatie?

29 jul. 2019

Bij Professionals in Food brengen wij altijd een bezoek aan onze opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van het bedrijf en de mensen. Maxime en Niki waren onlangs bij Swinkels en vertellen over het waarom achter hun bezoeken.


Lees meer
019 19003 Pif Ronald Daamen Vrijstaand002 002

Werken als QA Manager bij JVB Meat Insiders?

15 jul. 2019

Voor JVB Meat Insiders werven we momenteel een kwaliteitsmanager. Deze organisatie, die werkt in een uitermate klantgerichte business to business omgeving, biedt voor de ervaren QA-er een prima werkomgeving. Niet in de laatste plaats omdat kwaliteit er werkelijk voorop staat. Waarom nog meer? Lees snel verder.


Lees meer
Finish Math Salden

Getraumatiseerde kinderen een topdag bezorgen, dat is waar we het voor doen

24 jun. 2019

Afgelopen weekend hebben we weer afgezien. Althans, Mark en Michiel vonden het pittig, Ellis moest nogal inhouden. Een mooie tocht leidde ons door de Limburgse heuvels.


Lees meer
Collage Training

Vrijdag rustig aan? Nee hoor, wij eindigden de week met een heerlijk actieve commerciële training

17 jun. 2019

Afgelopen vrijdag, 14 juni, volgden onze vestigingsmanagers en recruitment consultants een interne commerciële training. Het was een leuke, interactieve dag, met een Friese winnaar!


Lees meer
Canva Product Manager

Product Manager Food (WO) beschikbaar

07 jun. 2019

We hebben een leuke Product Manager Food in bemiddeling. Iets voor jouw organisatie?


Lees meer
Op De Uitkijk Naar Een Nieuwe Collega

Werken als Recruitment Consultant bij Professionals in Food?

13 mei 2019

Professionals in Food zoekt nieuwe collega's. Recruitment Consultant Manon geeft vanuit haar persoonlijke ervaringen een kijkje in de keuken.


Lees meer
Img 20190420 Wa0008

Fietsen voor Dream4Kids: trainen voor de beklimming van de Galibier

24 apr. 2019

Eind augustus beklimmen wij, Mark, Ellis en Michiel, de Galibier per fiets. Dat doen we om geld in te zamelen voor Dream4Kids. Er moet flink getraind worden en afgelopen weekend waren we op de Posbank.


Lees meer
New AssetFile

17 april aanstaande: Netwerkcongres Food and Business aan de HAN

27 mrt. 2019

Op 17 april aanstaande organiseert de HAN voor alumni en praktijkrelaties van de opleiding Food and Business een boeiend netwerkcongres. Het thema is verbinden. Niki en Manon geven daar een leuke workshop.


Lees meer
Blog

Blog: hoe houd je jouw millennials aan boord?

18 mrt. 2019

Wij merken dat werkgevers moeite hebben om de juiste medewerker te vinden en binnen te houden. Die uitdaging hebben we zelf ook. Graag delen we wat inzichten en tips.


Lees meer
Solliciteren Tip Boekje

"Vertel eens iets over jezelf?"

08 mrt. 2019

Dé vraag die je in elk sollicitatiegesprek wel kunt verwachten: vertel eens iets over jezelf? De vraag is standaard, maar het antwoord als het goed is niet.


Lees meer
Tweede Kamer 1000X600

De Wet Arbeidsmarkt in Balans

28 feb. 2019

De tweede kamer heeft dinsdag 5 februari de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) aangenomen. Middels de WAB trachten de beleidsbepalers het verschil tussen flexibel en vast werk te verkleinen.


Lees meer
Afgestudeerd

Niki en Manon waren op de HAS Food Experience

13 feb. 2019

Tijdens hun bezoek aan de HAS Food Experience 5 februari jongstleden waren Manon en Niki onder de indruk van de oplossingen die door de studenten gepresenteerd werden.


Lees meer
Icoonkaart Vraagteken Oranje

Help! Ik weet niet of mijn sollicitatie is ontvangen!

07 feb. 2019

Recruitment consultant Mark weet nog goed tegen welke uitdagingen hij aanliep toen hij zelf een baan zocht. Nu deelt hij graag zijn tips, waar werkzoekenden én werkgevers hun voordeel mee kunnen doen


Lees meer

Binden in plaats van zoeken

08 jan. 2019

In de strijd om goed personeel lopen organisaties niet alleen het risico dat hun vacatures lang openstaan. Als je even niet oplet is jouw waardevolle kracht vertrokken. Gezwicht voor de verlokkingen van de buurman.


Lees meer

Talent werven en behouden (video)

01 jan. 2019

In een interview voor de VMT Trendsbijlage 2017 belichtte Michiel Jonkers manieren om toch de juiste mensen te vinden en dat talent aan het bedrijf te binden.


Lees meer
Tips Van Simone

Hoe verbeter je als werkgever jouw sollicitatieprocedure?

17 dec. 2018

Een goed werkende sollicitatieprocedure is een belangrijk onderdeel van een succesvolle werving. Hoe krijg je als werkgever jouw sollicitatieprocedure op niveau? Recruiter Simone deelt in dit artikel haar inzichten.


Lees meer
Foto Jan Scholten Uitgeknipt

ZZP'er in the spotlight: Jan Scholten over zijn samenwerking met Professionals in Food

08 nov. 2018

Als zelfstandig functionerend auditor gaat Jan voor Diversey allerhande supermarkten in Noord-Oost Nederland af.


Lees meer
Cffg Logo Met Pay Off Def Jpg 450X320

Vaste klant aan het woord: Care for Food Group over de samenwerking met Professionals in Food

27 jun. 2018

Met een aantal van haar klanten heeft Professionals in Food een jarenlange relatie en een goede band. Zo ook met de Care for Food Group, waarvoor we inmiddels zes jaar de volledige werving van hun food professionals verzorgen.


Lees meer
Foto Bkot

Partner in de spotlights: BK Opleidingen & Trainingen

11 jun. 2018

We werken met de meeste van onze partners al jaren samen. Soms zetten we er één in 'de spotlights'. Dit keer BK Opleidingen & Trainingen, onze trainingspartner.


Lees meer
Innofood

Professionals in Food sluit zich aan bij Innofood, hét foodnetwerk in Oost-Nederland

06 apr. 2018

Sinds 1998 is Innofood als netwerkorganisatie actief in Oost-Nederland. Vanaf deze maand sluiten wij ons bij hen aan.


Lees meer
Accountmanager Food

Hoe werf ik accountmanagers in de foodsector?

26 mrt. 2018

Je zou wellicht denken dat het vinden van een accountmanager binnen een aantrekkelijke branche als de foodsector niet zo moeilijk is. De praktijk blijkt anders. Hoe trek je de aandacht van de juiste accountmanager food? Lees het hier.


Lees meer
Tips

Tips ter voorbereiding op een beoordelingsgesprek

27 okt. 2017

Tegen het einde van het jaar vinden bij veel bedrijven de beoordelingsgesprekken weer plaats. Hoe jij je hierop goed kunt voorbereiden, lees je in de tips van Professionals in Food.


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

“Wat zijn jouw kwaliteiten?”

21 sep. 2017

“Wat zijn jouw kwaliteiten?” Een erg lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen.


Lees meer
Vragen Sollicitaitgesprek

Welke vragen stel je wel of niet tijdens een sollicitatiegesprek?

25 jul. 2017

In een sollicitatiegesprek word jij in principe geïnterviewd, maar dat betekent niet dat je zelf geen vragen mag stellen. Bekijk de 5 tips.


Lees meer
Werkdag Van

Een werkdag van Ellis

06 jul. 2017

Ellis, vestigingsmanager van Professionals in Food in Zwolle, geeft een kijkje in haar werkdag.


Lees meer
Pif Nieuws Logo

Zomer 2017 duidelijkheid over wet DBA

24 apr. 2017

In een brief aan de Tweede Kamer schrijft staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën dat er begin juli duidelijkheid komt over eventuele verdere opschorting van de wet DBA.


Lees meer
Dont

Top 5 don’ts voor kandidaten

11 apr. 2017

Iedereen bereidt zich anders voor op een sollicitatiegesprek. Er zijn evengoed enkele valkuilen waar we kandidaten met regelmaat in zien trappen.


Lees meer
Paspoort

Paspoort van Professional Maxime

17 feb. 2017

Een nieuwe vestiging en we groeien nog steeds. We zoeken nog een Recruitment Consultant! Benieuwd hoe het is om te werken bij Professionals in Food?


Lees meer
3

Testimonial Jaap Willem Beens

09 jan. 2017

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jaap Willem Beens naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Quality Assurance & Compliance Specialist bij Iams Europe BV.


Lees meer
Mazda Undercover

Vandaag breidde onze familie uit

21 okt. 2019

Vandaag werd de Professionals in Food familie uitgebreid met twee versterkingen. We zijn ervan overtuigd dat zij ons verder gaan brengen :).


Lees meer
Foto Van Gebouw

Op bezoek bij Roba Laboratorium

30 sep. 2019

Vorige week waren we bij Roba Laboratorium in Deurne. We hadden daar een rondleiding en een leuk gesprek met de vriendelijke, gedreven directeur-eigenaar Iwan Gijsbers. Iwan is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens ons bezoek werd al snel duidelijk dat hij niet alleen trots is op zijn bedrijf, maar ook op de mensen die er werken. We laten Iwan hierover aan het woord.


Lees meer
019 19003 Pif Referenties Professionals René Ter Brugge

Testimonial René ter Brugge - Trainer / Projectmanager QA

18 sep. 2019

René ter Brugge ging nadat hij door Professionals in Food bemiddeld werd aan de slag in een combinatiefunctie van Trainer en Projectmanager QA. Als Trainer ontwikkelt en verzorgt René trainingen op het gebied van kwaliteit in de levensmiddelensector. Daarnaast werkt hij als Projectmanager QA aan QA vraagstukken in de industrie. Hij vertelt over zijn nieuwe baan en zijn ervaring met Professionals in Food.


Lees meer
Mark Ellis En Michiel Bovenop De Galibier

Gelukt: de Galibier bedwongen en een mooi bedrag opgehaald voor Dream4Kids!

04 sep. 2019

Afgelopen zaterdag, 31 augustus 2019, beklommen Ellis, Mark en Michiel net als 38 andere deelnemers de Galibier. Het was een zware klim en een prachtige ervaring.


Lees meer
Aanbod Qa Professional Noord Oost Nederland

Ervaren QA Professional beschikbaar voor een mooie baan in het Noord-Oosten van Nederland

21 aug. 2019

Simone zoekt nieuwe collega's voor een volledig gescreende, ervaren QA Professional. Zou jij mogelijk iets voor haar kunnen betekenen?


Lees meer
Gefeliciteerd Van Hall Studenten

Van Hall studenten gefeliciteerd!

18 jul. 2019

Vorige week was het feest in Leeuwarden waar van Hall studenten voedingsmiddelentechnologie hun diploma kregen. Wij hadden de eer erbij te mogen zijn.


Lees meer
Qa Professional Met 2 Jaar Ervaring

Wij hebben een goede QA-er in bemiddeling, mèt een paar jaar ervaring

28 jun. 2019

Deze QA professional heeft de eerste meters op het carrièrevlak inmiddels gemaakt. Wij zoeken een mooie werkplek voor een verdere verdieping van de werkervaring.


Lees meer
Canva Productiemanager

Zeer ervaren allround Productiemanager Food kijkt uit naar een nieuwe baan

19 jun. 2019

Mark zoekt een passende nieuwe werkomgeving voor een sympathieke Productiemanager met aansprekende werkervaring.


Lees meer
Simone Geslaagd Artra Met Tekst

Geslaagd! Onze recruiter Simone heeft haar basisopleiding Intercedent 'in the pocket'

14 jun. 2019

Deze week was het feest bij Professionals in Food op kantoor te Zwolle. Recruiter Simone Zunnebeld is namelijk geslaagd voor het examen van de Stichting Examens Uitzendbranche


Lees meer
Planking In Den Bosch Verkleind

Professionals in Fit?

23 mei 2019

​​Zo af en toe liggen we bij Professionals in Food op de grond. Niet ter ontspanning of omdat we onze arbo niet op orde hebben en steeds struikelen, maar voor een minuutje 'planking' onder de bezielende leiding van Niki. Echte wasbordjes hebben we nog niet zien ontstaan, maar de gemiddelde buikomvang is er in ieder geval niet verder door gegroeid. Deze week hadden we echter een probleem...


Lees meer
Foto Roger Keuken

Klant aan het woord: Roger Nass over de sales ambities van Normec Foodcare en de kansen voor sales professionals

13 mei 2019

Sinds 1 januari 2019 zwaait Roger Nass als Commercieel Directeur de scepter over het nieuw gevormde commerciële team van Normec Foodcare. We spreken hem op het nieuwe, zeer ruim opgezette, hoofdkantoor in Den Bosch over hoe hij bij Normec terecht kwam, zijn drijfveren, die van Normec Foodcare en over de twee vacatures van Sales Manager die hij momenteel open heeft staan.


Lees meer
Esro Logo

Klant aan het woord: Patrick van den Berg over 'zijn' Esro

15 apr. 2019

Na een eerste kennismaking in februari zijn we inmiddels van start gegaan met de werving van een Kwaliteitsmanager voor Esro in Hoeselt, vlak over de grens bij Maastricht. Patrick van den Berg vertelt over het bedrijf en wat de 'Esro-medewerker' er kan verwachten.


Lees meer
Img 20190325 111554913

Klant aan het woord: Aldo Evers vertelt over het werken bij MicroCare Laboratorium en over Normec Foodlab

26 mrt. 2019

Er gebeurt veel bij MicroCare Laboratorium. Een overname, een aanstaande naamswijziging, de verhuizing van Bodegraven naar Woerden, de groei en een aangepaste structuur zijn de meest in het oog springende voorbeelden ervan. Om een inkijkje te geven in het bedrijf laten we Aldo Evers, technisch specialist èn medewerker van (bijna) het eerste uur aan het woord.


Lees meer
Henriette Grooten Bij Zijerveld 3

Klant aan het woord: Henriëtte Grooten over het werken bij Zijerveld in Bodegraven

14 mrt. 2019

Al jaren steunen wij Zijerveld bij het vervullen van hun vacatures. We zijn er trots op voor zo'n mooi bedrijf te mogen werken. Inmiddels zijn er al vele foodies via Professionals in Food gestart, waaronder Henriëtte Grooten, Manager van de afdeling Specificatiebeheer en Labeling. In die rol is zij momenteel één van onze opdrachtgevers binnen Zijerveld.


Lees meer
Tips

Wat te doen als na een gesprek de terugkoppeling uitblijft?

07 mrt. 2019

Je hebt een sollicitatiegesprek gehad en bent nog enthousiast. Ongeacht of dit gesprek naar jouw idee goed of wat minder ging wil je graag de ‘uitslag’ van het gesprek weten.


Lees meer
Logo Thyker

Thyker Poultry en Patricia de Vrij werken nu 4 maanden samen

25 feb. 2019

Sinds november 2018 werkt Patricia bij Thyker als Voorvrouw Productie. Ze vertelt erover in haar testimonial.


Lees meer
Vragen Sollicitaitgesprek

Vragen die je kunt stellen bij een sollicitatiegesprek

08 feb. 2019

Het is altijd goed om tijdens een sollicitatiegesprek voorbereid te zijn en vragen te stellen. Maar als je dan vragen stelt, aan wat voor soort vragen moet je nou denken?


Lees meer
Simone Blauw

Even voorstellen: Simone

18 jan. 2019

Zo ongeveer vanaf haar eerste werkdag in september verrast Simone ons met ideeën en inzichten. Daar blijft het niet bij, want Simone voert het liefst direct uit wat ze heeft bedacht. Soms is ze dus wat ongeduldig...Maar wij vinden haar een kanjer! De hoogste tijd dat ze zich even voorstelt.


Lees meer
Axxent

Axxent Masters in Tea; hoe een Nederlandse theespecialist haar werving aanpakt

03 jan. 2019

Margot Vogel, HR Adviseur, doet een boekje open over onze samenwerking.


Lees meer
Recruitment In Food

Hoe werf ik een kwaliteitsmanager in food?

19 dec. 2018

Je wil niets liever dan dat die goede kwaliteitsmanager voor jou kiest en dat hij of zij zich aan je organisatie verbindt, maar hoe krijg je dit voor elkaar? We hebben een aantal tips.


Lees meer
Vacature Productiemanager Food

Hoe werf ik een productiemanager in food?

21 nov. 2018

Het werven van een goede productiemanager in de foodsector is uitdagend. Wij helpen je graag met wat tips.


Lees meer
Testimonial Image

Hoe Ine van Erp haar nieuwe job vond bij Copar

11 jul. 2018

Ine van Erp is enkele maanden geleden gestart in een allround QA functie bij Copar. Ze kwam aan deze baan na bemiddeling door Professionals in Food.


Lees meer
Supply Chain Professionals In Food

Hoe werf ik supply chain professionals in food

19 jun. 2018

Op zoek naar een supply chain professional? Lees hier onze tips over hoe je jouw supply chain vacatures kunt vervullen


Lees meer
Paul

Meewerkend Voorman Paul van Boekel vertelt over de bemiddeling naar zijn nieuwe baan

12 apr. 2018

Een prettig traject met volop communicatie en contact


Lees meer
Logo Vion

Opdrachtgever aan het woord: Vion

05 apr. 2018

Vion en Professionals in Food werken al jaren samen. Recent vervulden wij in samenwerking met Caroline Schouw, HR-manager, voor de eerste keer een vacature voor de locatie in Apeldoorn.


Lees meer
2018 Wens

2018!!!

03 jan. 2018

Namens Professionals in Food: de beste wensen voor een heel mooi 2018! Wij hopen van harte dat het nieuwe jaar jullie veel goeds mag brengen.


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

“Wat wil je nog bereiken in je carrière?”

05 okt. 2017

Een lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen.


Lees meer
Vragen Van Onze Recruiters

Belangrijke vragen van onze recruiters

24 aug. 2017

Ieder sollicitatiegesprek is anders met betrekking tot de vragen die je gesteld krijgt. Ook recruiters hebben zo hun voorkeursvragen. Ben je benieuwd naar die van de recruiters van Professionals in Food met bijbehorende toelichting?


Lees meer
Afgestudeerd

Afgestudeerd, wat nu?

06 jul. 2017

Eindelijk, na bloed, zweet en tranen ben je afgestudeerd! Wat kun je doen om je zoektocht naar je eerste baan zo goed mogelijk te laten verlopen? Wij geven je 10 tips.


Lees meer
3

Testimonial Jeroen Knijnenburg

09 mei 2017

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jeroen Knijnenburg naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Productiemanager bij Smaak & Co.


Lees meer
019 16011 Pif Feestelijk Logo 01 02

De eerste opleidingsvouchers zijn verzonden!

24 apr. 2017

In samenwerking met onze partner BK Opleidingen & Trainingen bieden we onze krachten nu de mogelijkheid een training naar keuze te volgen.


Lees meer
Sollicitatietips

Sollicitatie checklist

01 mrt. 2017

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door de zenuwen is het mogelijk dat je echter soms wat puntjes mist in de voorbereiding.


Lees meer
Pi F Zwolle

Nu ook Professionals in Zwolle!

06 feb. 2017

Na jaren vanuit Den Bosch opdrachtgevers verspreid over het hele land bediend te hebben, zijn we er trots op vandaag officieel onze vestiging in Zwolle te openen.


Lees meer
Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren