Recruitment
with care

Nieuws

Bernard Brinkers Vacature Rdmanager Logo

Duurzaamheid en kwaliteit

07 jun. 2023

Al sinds de oprichting in 1889 is Brinkers Food in Enschede een innovatieve speler in de Nederlandse voedingsmiddelenbranche. Hier kan een R&D Manager zich uitleven op duurzaamheid en kwaliteit. Directeur Bernard Brinkers vertelt over zijn bedrijf en de vacature van R&D Manager die er momenteel open staat.


Lees meer
Andre Verboom Logo Caldic 2

Verder bouwen op een stevig fundament

07 apr. 2023

Het fundament ligt, maar er moet nog verder gebouwd worden. Interim productiemanager André Verboom vertelt in dit artikel waarom hij op zoek is naar zijn opvolger.


Lees meer
Senior Plantmanager Beschikbaar

Beschikbaar: Senior Plantmanager

16 mrt. 2023

Ben je op zoek naar een ervaren plantmanager die ook nog eens goed is in het begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers? Lees dan snel verder.


Lees meer
Philippe Coerten San Lucar Logo

Quality Technicians; the gatekeepers of SanLucar

24 feb. 2023

Philippe Coerten is Warehouse Operations Director at SanLucar. In order to further develop his quality department he wants to add two quality technicians to his team in 's-Gravenzande. In this article he tells all about SanLucar and the importance of these positions for the company.


Lees meer
Samuel Sleutelt Food Connect Logo Maaltijd Thuis

Sleutelen aan verbetering bij Food Connect

30 jan. 2023

Nu Food Connect haar maaltijden bezorgd onder de naam AH Maaltijd Thuis en Koninklijke Vezet en Albert Heijn betrokken zijn geraakt bij de organisatie, volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Op alle vlakken vindt groei en professionalisering plaats en dus ook binnen de Technische Dienst. Zij zorgen ervoor dat alles goed blijft draaien en dat is van cruciaal belang nu er op steeds grotere schaal geproduceerd gaat worden. We zoeken voor hen een nieuwe collega. Jan Henk Kamphuis, teamleider TD, vertelt in dit verhaal waarom je als techneut juist nu bij Food Connect in zou moeten stappen.


Lees meer
Sollicitatietraining Hogeschool Van Amsterdam

Sollicitatietraining aan de Hogeschool van Amsterdam

15 dec. 2022

Afgelopen dinsdag trotseerden Diana en Linge de vrieskou om in Amsterdam een sollicitatietraining te verzorgen aan derdejaars studenten voeding en diëtetiek van de HvA.


Lees meer
019 19003 Pif Martijn Hollewijn

Testimonial Marcel Hollewijn - Shift Manager

28 nov. 2022

In maart 2022 begon Marcel Hollewijn als Shift Manager bij Poppies. Een bijzondere start, want er waren eigenlijk nog geen shifts te managen op dat moment. Het volledige productieproces van Poppies is de afgelopen periode namelijk omgegooid en de locatie in Born is volledig verbouwd. Het maakte dat Marcel reeds in een vroegtijdig stadium betrokken raakte bij de opbouw van de processen en de teams. Omdat hij met zijn overstap ook nog een switch maakte van de vlees- naar de bakkerijsector was het een periode waarin veel te leren viel. Ruim negen maanden na zijn start spraken wij Marcel over zijn ervaringen bij Poppies en met de bemiddeling door Professionals in Food.


Lees meer
Frank Van Hoof Peijnenburg Met Logo

De impactvolle vacature van Teamleider Productie bij Peijnenburg

15 sep. 2022

Als Teamleider Productie stuur je bij Peijnenburg de volledige productie aan, overzie je de processen en werk je aan verbetering. Het is dan ook niet vreemd dat de huidige vacature van Teamleider als cruciaal wordt gezien. Plantmanager Frank van Hoof vertelt er alles over in dit artikel.


Lees meer
Peter Van Den Berg Met Logo

Als kwaliteit voorop staat...

19 aug. 2022

Al generaties lang groeit het bakkersbedrijf van de familie Van den Berg in Moerkapelle. De winkelbakkerij die het van oorsprong was, is het allang niet meer. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse bakkerijsector, die haar producten levert aan alle supermarkten in Nederland. Maar ook internationaal groeit de organisatie snel. We spreken Peter van den Berg over zijn bedrijf, de plannen voor de toekomst en het belang van de vacatures van Kwaliteitsmanager en QA Medewerker.


Lees meer
Logo 2 Sisters Storteboom

Testimonial - 2 Sisters Storteboom

15 jul. 2022

Begin 2022 werden wij benaderd door 2 Sisters Storteboom met de vraag of wij voor hen twee productontwikkelaars konden werven. De organisatie bevond zich toen -en eigenlijk nog steeds- in een overgangsfase van een wat traditionele kippenslachterij naar een moderne levensmiddelenfabrikant. Vanwege de klantgerichte werkwijze ligt de focus steeds meer op productontwikkeling, waardoor de nieuwe vacatures zijn ontstaan. De ene productontwikkelaar zou in Barneveld aan de slag gaan, de ander in Zeewolde. Inmiddels zijn de contracten getekend en dus was het tijd om met Jeroen Floris, Commercial Director Retail & Added Value, de samenwerking te evalueren. Hij vertelt over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en over zijn ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer
Annemiek Van Raffen Labojuice Medibel Met Logo

Inkopen met impact

25 mei 2022

Omdat de organisatie haar grondstoffen wereldwijd inkoopt en een groot deel daarvan ook nog eens afhankelijk is van het succes van lokale oogsten, heeft de inkoper bij Labojuice - Medibel een mooie puzzel te leggen. De kwaliteit van het inkoopproces bepaalt in grote mate de continuïteit van de primaire processen binnen de organisatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Annemiek van Raffen, R&D manager binnen de organisatie, veel waarde hecht aan de invulling van deze vacature.


Lees meer
Afbeelding Logo Verkleind

Van concept naar voedingssupplement

26 apr. 2022

Microz, een bedrijf in Zuid-Limburg dat de full-service van voedingssupplementen verzorgt, is op zoek naar versterking voor het Sales en R&D team. We gaan in gesprek met Tim Mulder, New Business Development Manager en verantwoordelijk voor de sales binnen Microz over het bedrijf en het ontstaan van de vacatures.


Lees meer
Foto Meat Friends Medewerker2 Met Logo Jpg

QA bij Meat Friends Noord

20 apr. 2022

Ze hebben één klant en dat is de buurman. Dat is nog eens nauw samenwerken! Erwin Schutten is locatiemanager bij Meat Friends in Beilen, de productieslagerij die exclusief aan Jumbo levert. Met een dergelijke afnemer zo nauw betrokken, spreekt het voor zich dat een goede kwaliteitsborging cruciaal is. Erwin vertelt over zijn werk bij Meat Friends en de vacature van QA Manager die er momenteel open staat.


Lees meer
Recruitment In Food Vierkant

Waarom werken als recruiter?

28 mrt. 2022

Word jij weleens benaderd voor een vacature van recruiter, maar twijfel je of het wat voor jou is? Dan zul je je vast afvragen welke voor- en nadelen kleven aan het werk van een recruiter. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière binnen commerciële recruitment en hier meer vanaf wil weten hebben wij dit artikel geschreven, gebaseerd op onze eigen ervaring en aanpak.


Lees meer
Cor En Erik Agt Foods Met Logo Onder

Duurzame handel en een hecht team

20 mrt. 2022

Bij AGT Foods in Waalwijk zoeken ze een backoffice medewerker die daarnaast ook quality assurance (QA) taken op zich neemt. Het is, zeker in het licht van de aanstaande uitrol van BRC, een belangrijke positie binnen het hechte team. Cor Hage en Erik Hagen vertellen waarom.


Lees meer
Caldic Logo 2

Testimonial - Caldic

08 mrt. 2022

Caldic Ingrediënts betrok begin 2020 een ruime, nieuwe locatie in Nieuwegein. Daar kwamen verschillende functies en processen samen, waardoor werkzaamheden en verantwoordelijkheden opnieuw werden verdeeld. Na even afgeremd te zijn door corona, leidde dit begin 2021 tot het ontstaan van een nieuwe functie van r&d Medewerker, die tevens enkele kwaliteitszaken oppakt. Caldic benaderde Professionals in Food voor het vervullen van deze vacature en zodoende ontstond een prettige samenwerking. Inmiddels is de r&d medewerker in vaste dienst en kijken wij samen met Timo Redeker, HR business partner bij Caldic, terug op het traject.


Lees meer
Astrid Leppink In Productie Met Logo

QA in de wereld van United Petfood

11 feb. 2022

Hoewel de meeste foodprofessionals bij aanvang van hun studie niet aan de petfoodindustrie denken, biedt de kwaliteitsdienst van United Petfood in Coevorden foodprofessionals wel een zeer interessante werkomgeving. Quality Manager (en gelouterd foodprofessional) Astrid Leppink en Plant Director Jochem Wiggers vertellen er alles over.


Lees meer
Start Martijn

Nieuw jaar, nieuw begin

03 jan. 2022

Yes! Vandaag verwelkomden wij Martijn Schmid. Hij start als recruiter en zal zich de komende maanden verder in het vak bekwamen.


Lees meer
Kerstpakketten Collage

Kerstpakkettentijd

08 dec. 2021

Santa Ellis ging op pad om onze zeer gewaardeerde krachten te voorzien van een kerstpakket.


Lees meer
Nieuwe Verpakking2 Klein Food Connect Met Logo

Samen werken en samenwerken: QA bij Food Connect

14 okt. 2021

Food Connect bestaat 20 jaar! De afgelopen 10 jaar heeft Roos Post als medewerker Voeding en Kwaliteit, bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Nu zoekt zij een nieuwe collega waarmee ze samen de kwaliteitsdienst gaat klaarstomen voor de mooie toekomst die het bedrijf tegemoet gaat. Lees hier haar verhaal!


Lees meer
Lex Over Ons

Hectiek, leren en leuke collega's

13 aug. 2021

Begin dit jaar, middenin de lockdown, startte Lex van Berkel in zijn rol als Recruitment Consultant bij Professionals in Food. Daarmee kwam hij terecht in een voor hem nieuwe wereld. Inmiddels is hij ruim zeven maanden aan de slag en heeft hij vele nieuwe ervaringen en contacten opgedaan. Dat breidt hij de komende tijd graag verder uit. In dit artikel vertelt hij meer over zijn achtergrond, zijn start bij onze organisatie en zijn plannen voor de toekomst.


Lees meer
Whole Fiber Chichorei

Nieuw product, nieuw bedrijf, nieuwe vacature

05 jul. 2021

WholeFiber is een nieuw, zeer veelbelovend, product en ook een nieuw bedrijf. Nu de productie gaat starten willen zij hun team uitbreiden met een QA professional die ook graag met klanten meedenkt.


Lees meer
Marieke Mooi Bij Bord Normec Dumea Verkleind

Marieke Mooi over het werken bij Normec Dumea

30 jun. 2021

Eind vorig jaar werd Dumea overgenomen door Normec. Nu, ruim een halfjaar later, zoekt het huidige Normec Dumea niet één, maar twee belangrijke versterkingen voor hun afdeling chemie. De één gaat de kar trekken als leidinggevende, de ander brengt met zijn of haar kennis en kunde ook inhoudelijk wat extra’s naar de afdeling.


Lees meer
Afbeelding Juli Anne Walterbos 2

Waarom Vion Groenlo op zoek is naar een QA Manager

08 jun. 2021

Op bezoek bij Vion spraken we Juli-Anne Walterbos. Wij gaan namelijk op zoek naar haar vervanger. Dat we juist haar dan spreken, lijkt misschien bijzonder, maar in het geval van Vion valt dat wel mee.


Lees meer
Lex En Loesje Op De Vacaturebank

Aan de muur en op de (vacature)bank

28 apr. 2021

Waar we in onze dienstverlening bekend staan om onze snelle reacties, zijn we wat sloom met de inrichting van ons inmiddels eigenlijk niet meer zo nieuwe kantoor in Vught. Maar...vandaag hebben we weer een stap(je) gezet!


Lees meer
019 19003 Pif Rens Van Baren Vrijstaand 002

Testimonial Rens van Baren - Medewerker Specificatiebeheer & Labeling

10 mrt. 2021

In april 2020 begon het avontuur bij Zijerveld voor Rens van Baren. Hij had op dat moment na het afronden van zijn opleiding Food Safety aan de Wageningen Universiteit al wat ervaring opgedaan met specificatiebeheer in de kaassector en de baan als medewerker specificatiebeheer en labeling bij Zijerveld vormde daarop een mooi vervolg. Nadat hij begin maart te horen had gekregen dat hij mocht starten, veranderde de wereld snel, waardoor zijn start anders verliep dan vooraf was gedacht. Het maakte de ervaring bijzonder, maar niet minder positief. Nu, bijna een jaar later, spreken we Rens nogmaals over zijn ervaringen. Hij vertelt graag over zijn werk en hoopt binnenkort weer een nieuwe collega te kunnen verwelkomen.


Lees meer
Solliciteren Doen Je Zo

De cv-week komt er weer aan!

08 mrt. 2021

​De cv-week komt er weer aan! Gedurende deze week kun je als food professional van mbo, hbo of universitair niveau jouw cv aan ons voorleggen. Sathya en Johanna helpen je graag met tips!


Lees meer
Logo Buiteman

Buiteman in ontwikkeling

21 jan. 2021

Simon Klootwijk is als directeur al lange tijd verbonden aan het familiebedrijf Buiteman, producent van hartige koekjes gevestigd te Etten-Leur. De organisatie is in een nieuwe fase aanbeland waardoor ook de rol van Simon zal veranderen. Zodoende is er een vacature voor Productieleider ontstaan.


Lees meer
Foto Totaal Kantoorinrichting Kantoor

Hard gewerkt op en aan ons kantoor

07 jan. 2021

Hoewel het er de afgelopen weken stil was, gebeurt er deze week veel op ons nog altijd nieuwe kantoor in Vught.


Lees meer
Sathya Over Ons

Even voorstellen: Sathya van Velzen

02 dec. 2020

Recruiter Sathya zit vol in de hectiek die bij een nieuwe baan hoort. En die hectiek is in de commerciële arbeidsbemiddeling groot, zeker als je het vak nog moet leren. We stellen haar graag even voor en laten haar aan het woord over haar start bij Professionals in Food.


Lees meer
Heiploeg Verpakkingen

Groot, snel en flexibel: Heiploeg en de ontwikkelingen in garnalenland

06 nov. 2020

Heiploeg behoort met haar moderne productiefaciliteiten en continue drive tot innovatie tot de top van de leveranciers van seafoodproducten. Directeur Hans Luit vertelt hoe dat kan en welke ontwikkelingen er op stapel staan.


Lees meer
Lunch Geposeerd

Lunchen ter ere van Johanna en Sathya

14 okt. 2020

In klein comité heeft ons team in Vught deze week onder het genot van de lekkere broodjes van Osteria Ciao Bella​ eindelijk samen geluncht. Dat doen we omdat dat gezellig is, maar we hebben ook twee aanleidingen bedacht...


Lees meer
Michael Van Der Post

Michael van der Post over 'zijn' Compaxo

28 sep. 2020

Compaxo is een familiebedrijf dat volgend jaar een eeuw bestaat. Sinds vorig jaar staat er een nieuwe, jonge generatie aan het roer die een frisse wind door de organisatie laat gaan. Michael van der Post behoort tot die nieuwe generatie en werkt sinds vorig jaar als Commercieel Manager aan de ontwikkeling van het commerciële team. Hij vertelt over het bedrijf en wat er de komende tijd op de rol staat.


Lees meer
Sandra Angelique En Vera Bij Sensus

Sandra en Angelique op bezoek bij Sensus

22 jul. 2020

Als Recruitment Consultant bij Professionals in Food kom je bij tal van interessante bedrijven. Vandaag ging Sandra en Angelique voor de verandering er eens samen op uit. Ze togen naar Roosendaal alwaar ze Sensus en HR Officer Vera Gladdines bezochten.


Lees meer
019 19003 Pif Dieuwertje Troost Vrijstaand 003

Testimonial Dieuwertje Troost - (Interim) QA Manager

12 jun. 2020

In februari 2020 kregen wij vanuit Schur Flexibles te Rotterdam het verzoek op zoek te gaan naar een Interim QA Manager ter tijdelijke vervanging van hun kwaliteitsmanager die tijdelijk niet inzetbaar was. Al snel tijdens het gesprek kwam het idee naar voren een voor ons ‘oude bekende’ te benaderen, aangezien het een kolfje naar diens hand leek. Uiteindelijk leidde dit tot een vlotte bemiddeling en inmiddels werkt Dieuwertje Troost alweer ruim twee maanden bij Schur. Ze vertelt over haar werk, de organisatie, de vreemde start, de toekomst en haar ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer
Nico Sluis Logo

“Ons uitgangspunt is altijd geweest: wij willen lekkere dingen maken. Pas daarna kijken we naar het mogelijke rendement”

08 mei 2020

Bij Nico Sluis Vleeswaren wordt ambachtelijk gewerkt conform hoge kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden. Nico Sluis is al een tijd een gewaardeerde opdrachtgever van ons en nu wij voor hem een productieleider zoeken die een belangrijke rol gaat vervullen binnen het bedrijf, vonden wij het tijd om Nico zelf eens nader aan de tand te voelen over zijn bedrijf.


Lees meer
Blog

Young professionals binden en boeien

15 apr. 2020

Angelique is qua ervaring nog een 'piepkuiken', maar prefereert zelf de term 'young professional'. Voor alle ouwelui in het vak legt deze ervaringsdeskundige in haar blog uit hoe je als werkgever deze piepkuikens, uuhhh, young professionals kunt binden en boeien. Leuk om te lezen, vinden wij zelf!


Lees meer
Foto Nieuw Kantoor

Een kijkje in de toekomst?

18 mrt. 2020

In een onvoorspelbare wereld nam Michiel een kijkje 'in de toekomst'


Lees meer
Op De Uitkijk Naar Een Nieuwe Collega

Het grote 'hoe is het om bij Professionals in Food te werken'-interview

21 feb. 2020

In 2019 startten onze collega’s Johanna Pierhagen en Angelique van Es. Johanna werkt als recruiter op onze vestiging in Den Bosch, Angelique als recruitment consultant op de vestiging in Zwolle. Waar Angelique het liefst iedere dag zou rondtoeren langs opdrachtgevers in haar mooie Mazda (oftewel: haar ‘waggie’, zoals ze hem zelf noemt’) geniet Johanna ook van een dag werven op kantoor. Johanna en Angelique zijn heel verschillend en passen toch erg goed bij ons. In dit grote ‘hoe is het om bij Professionals in Food te werken’-interview laten we hen aan het woord over hun ervaringen. Een verhaal over leren, familie, ups en downs en ambitie.


Lees meer
Foto Rtl Z Barometer

Professionals in Food: the movie

29 jan. 2020

Afgelopen zondag, om 17:33 uur precies, was het zover: het tv-debuut van Professionals in Food. Het item over ons werk kun je hier terugkijken.


Lees meer
Recruitersoverleg 2

Een nieuw jaar vol ideeën en één probleem

16 jan. 2020

Tijdens ons recruitersoverleg vlogen de ideeën weer over tafel. Maar we hebben een uitdaging: wie gaat al die mooie plannen uitvoeren?


Lees meer
Kerstpakket

On the road again!

19 dec. 2019

​De gezellige kerstdagen komen er weer aan. Hier kijken wij bij Professionals in Food altijd erg naar uit! Het is de tijd dat we rondtoeren met onze pakketjes.


Lees meer
Foto Rtl Z Barometer

Professionals in Food: the movie!?

13 dec. 2019

Gisteren was er een filmploeg(je) aanwezig op onze vestiging in Zwolle. Zij filmden ons werk voor een aflevering van de Barometer op RTL Z.


Lees meer
Simone En Erik Bij Vion

Op bezoek bij opdrachtgever Vion

11 nov. 2019

Collega Simone Zunnebeld kreeg een indrukwekkende rondleiding bij Vion in Apeldoorn. Je leest er hier meer over. Bekijk ook de video!


Lees meer
Fotoshoot Suzanne En Johanna 3

Professionals in Food of Models Inc.?

18 okt. 2019

Suzanne Boin en Johanna Pierhagen zijn als recruitment consultant en recruiter gestart op onze mooie vestiging in Den Bosch. Zij mochten deze week op de foto!


Lees meer
Procestechnoloog Nijmegen Apeldoorn Enschede

Zou je wel een goede technoloog kunnen gebruiken om jouw processen naar een hoger plan te brengen?

09 sep. 2019

Ellis Hulshorst leerde onlangs een ervaren procestechnoloog kennen die wel open staat voor een nieuwe functie. Daar leveren wij natuurlijk graag een bijdrage aan. Interesse in deze kandidaat? Lees dan snel verder.


Lees meer
Mark Ellis En Michiel Bovenop De Galibier

Gelukt: de Galibier bedwongen en een mooi bedrag opgehaald voor Dream4Kids!

04 sep. 2019

Afgelopen zaterdag, 31 augustus 2019, beklommen Ellis, Mark en Michiel net als 38 andere deelnemers de Galibier. Het was een zware klim en een prachtige ervaring.


Lees meer
Foto Rondleiding Swinkels

Op bezoek bij onze opdrachtgevers! Ditmaal bij Swinkels, de volgende keer bij jouw organisatie?

29 jul. 2019

Bij Professionals in Food brengen wij altijd een bezoek aan onze opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van het bedrijf en de mensen. Maxime en Niki waren onlangs bij Swinkels en vertellen over het waarom achter hun bezoeken.


Lees meer
Aanbod Qa Manager

Nu beschikbaar: een ervaren QA Manager Food

16 jul. 2019

Simone heeft een veelbelovende QA professional in bemiddeling. Zo één die moeilijk vindbaar is als je ernaar op zoek bent. Snel bellen dus als jij QA versterking zoekt voor jouw bedrijf!


Lees meer
Canva Starter Qa

Simone zoekt voor één van haar professionals een leuke startersfunctie binnen QA of productontwikkeling

20 jun. 2019

En weer hebben we een food professional in bemiddeling waar we enthousiast over zijn, maar nog geen passende job voor hebben gevonden. Ditmaal zoekt Simone een nieuwe werkomgeving voor een gedreven starter. Vacatures binnen de QA of productontwikkeling met volop gelegenheid tot ontwikkeling hebben de voorkeur!


Lees meer
019 19003 Pif Tom Dekkers Vrijstaand002 002

Tom werkt tijdelijk als kwaliteitsmedewerker bij Struik Foods te Nijkerk

18 jun. 2019

Tom Dekkers begon een tijdje terug als tijdelijke kracht bij Struik Foods te Nijkerk. Een tijdelijke klus, ideaal voor een starter. Het zou maar een maandje duren, maar uiteindelijk blijkt er voldoende werk voor een langere termijn. We laten Tom aan het woord over zijn ervaringen bij Struik en de bemiddeling via Professionals in Food. Een verhaal over tomatensoep en snelheid volgt.


Lees meer
Foto Eerste Kamer

Eerste Kamer is akkoord: de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) op een rij

29 mei 2019

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft tot doel vaste contracten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Dat doel tracht het kabinet te bereiken door vast minder vast te maken en flexwerk duurder. Graag zetten we de consequenties voor werkgevers en werknemers uiteen.


Lees meer
Logo Merieux Transparant 2

Mérieux Nutrisciences doet een boekje open over de samenwerking met Professionals in Food

16 mei 2019

Voor Mérieux Nutrisciences te Ede zoekt Professionals in Food met regelmaat professionals voor op en rond hun laboratorium. De organisatie heeft een kleurrijke historie en biedt een werkomgeving vol variatie. Mathilde Keij is HR Manager bij Mérieux en vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food als wervingspartner en hoe ze tot het besluit kwam met Professionals in Food in zee te gaan.


Lees meer
Foto Presentatie Manon En Niki Verkleind

Verbinden op het netwerkcongres van de HAN

23 apr. 2019

Afgelopen woensdag was het netwerkcongres van de HAN Food & Business met als thema verbinden. Manon en Niki gaven een workshop over verbinden via LinkedIn. Wij kijken er met plezier op terug.


Lees meer
Collage Koffie

Onze vestiging in Den Bosch heeft een nieuw koffiezetapparaat

08 apr. 2019

Jarenlang produceerde Den Bosch haar versgemalen koffie op dezelfde machine. Nu was deze aan vervanging toe en hebben we een apparaat aangeschaft waar voormalig 'barista' Manon zich lekker op uit kan leven


Lees meer
Henriette Grooten Bij Zijerveld 3

Klant aan het woord: Henriëtte Grooten over het werken bij Zijerveld in Bodegraven

14 mrt. 2019

Al jaren steunen wij Zijerveld bij het vervullen van hun vacatures. We zijn er trots op voor zo'n mooi bedrijf te mogen werken. Inmiddels zijn er al vele foodies via Professionals in Food gestart, waaronder Henriëtte Grooten, Manager van de afdeling Specificatiebeheer en Labeling. In die rol is zij momenteel één van onze opdrachtgevers binnen Zijerveld.


Lees meer
Solliciteren Tip Boekje

"Vertel eens iets over jezelf?"

08 mrt. 2019

Dé vraag die je in elk sollicitatiegesprek wel kunt verwachten: vertel eens iets over jezelf? De vraag is standaard, maar het antwoord als het goed is niet.


Lees meer
D4 K Logo Rgb Kl 2011

Mark, Ellis en Michiel klimmen op de fiets voor Dream4Kids!

15 feb. 2019

Het werk van Dream4Kids heeft een enorm positieve impact op het herstel van getraumatiseerde kinderen. Dit doen ze door voor hen, op een kritisch punt in hun behandeltraject, een 'droomdag' te organiseren. Die dag geeft hen een belangrijke zet richting herstel. Eind augustus fietsen wij de Galibier op om voor hen geld in te zamelen.


Lees meer
Vragen Sollicitatiegesprek

Vragen die je kunt stellen bij een sollicitatiegesprek

08 feb. 2019

Het is altijd goed om tijdens een sollicitatiegesprek voorbereid te zijn en vragen te stellen. Maar als je dan vragen stelt, aan wat voor soort vragen moet je nou denken?


Lees meer
Afbeelding Maxime En Myrthe Van Der Heijden Kerstpakket

Op contract! Na haar detachering treedt Myrte direct in dienst bij Cosun R&D

15 jan. 2019

Myrte werkt als medewerker productontwikkeling bij Cosun R&D en wist daar een directe aanstelling te verdienen


Lees meer

Talent werven en behouden (video)

01 jan. 2019

In een interview voor de VMT Trendsbijlage 2017 belichtte Michiel Jonkers manieren om toch de juiste mensen te vinden en dat talent aan het bedrijf te binden.


Lees meer
Vacature Productiemanager Food

Hoe werf ik een productiemanager in food?

21 nov. 2018

Het werven van een goede productiemanager in de foodsector is uitdagend. Wij helpen je graag met wat tips.


Lees meer
Testimonial Image

Hoe Ine van Erp haar nieuwe job vond bij Copar

11 jul. 2018

Ine van Erp is enkele maanden geleden gestart in een allround QA functie bij Copar. Ze kwam aan deze baan na bemiddeling door Professionals in Food.


Lees meer
Foto Bkot

Partner in de spotlights: BK Opleidingen & Trainingen

11 jun. 2018

We werken met de meeste van onze partners al jaren samen. Soms zetten we er één in 'de spotlights'. Dit keer BK Opleidingen & Trainingen, onze trainingspartner.


Lees meer
Paul

Meewerkend Voorman Paul van Boekel vertelt over de bemiddeling naar zijn nieuwe baan

12 apr. 2018

Een prettig traject met volop communicatie en contact


Lees meer
Accountmanager Food

Hoe werf ik accountmanagers in de foodsector?

26 mrt. 2018

Je zou wellicht denken dat het vinden van een accountmanager binnen een aantrekkelijke branche als de foodsector niet zo moeilijk is. De praktijk blijkt anders. Hoe trek je de aandacht van de juiste accountmanager food? Lees het hier.


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

“Wat zijn jouw kwaliteiten?”

21 sep. 2017

“Wat zijn jouw kwaliteiten?” Een erg lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen.


Lees meer
3

Testimonial Jeroen Knijnenburg

09 mei 2017

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jeroen Knijnenburg naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Productiemanager bij Smaak & Co.


Lees meer
Sollicitatietips

Sollicitatie checklist

01 mrt. 2017

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door de zenuwen is het mogelijk dat je echter soms wat puntjes mist in de voorbereiding.


Lees meer
Plaza Foods Tastemaker Pms187 150X150

Eén van onze klanten aan het woord: Plaza Foods BV

13 dec. 2016

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Plaza Foods BV te Wijchen een zoektocht naar twee Productieleiders voor twee verschillende locaties afgerond. Marcella Lodder, HR Adviseur bij Plaza Foods BV, vertelt over haar ervaringen.


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: Gaten in het CV

13 okt. 2016

Heb je gaten in je cv? Bijvoorbeeld omdat je een periode werkloos geweest bent? Of misschien is er een andere reden dat je werkervaring niet perfect op elkaar aansluit?


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: Check, check dubbelcheck

19 aug. 2016

Niet iedereen besteedt evenveel tijd aan de inhoud en opmaak van het cv. Met een cv geef je een indruk af van je opleiding(en) en werk-, of stage-ervaring.


Lees meer
Solliciteren Doen Je Zo

Solliciteren doe je zo

29 mrt. 2016

Wij hebben onze sollicitatietips gebundeld in één boekje: Solliciteren doe je zo. Alle tips om van solliciteren een succes te maken.


Lees meer
Tips

Solliciteren en social media

05 aug. 2015

Social media blunders…bedrijven maken ze volop. Ook bij sollicitanten komen we ze echter vaak tegen. Hoewel soms grappig, voorkomen toch beter dan er door ervaring van te leren.


Lees meer
Tips

CV tips

02 jun. 2015

Een cv is in de praktijk meer een weergave van een carrièreverloop dan van een levensloop. Immers, zaken met een grote persoonlijke impact staan er in de regel niet op.


Lees meer
Commerciële Training

Goedgetraind!

24 apr. 2023

Jezelf verbeteren door te trainen? Wij doen het met plezier.


Lees meer
Foto Ruben Bosman United Petfood Verkleind

Bijter in het droogvoer

12 apr. 2023

De snelle groei van United Petfood en de vele investeringen die het bedrijf doet maken dat het een mooie organisatie is om voor te werken. CEO Ruben Bosman, zelf nog maar 4 maanden betrokken bij het bedrijf, licht toe welke stappen nu worden ondernomen en hoe deze leiden tot de belangrijke vacature van Planner Grondstoffen en Verpakkingen.


Lees meer
Claudia Tillmann Vion

QA van A tot Z

15 mrt. 2023

Van dierenwelzijn tot specificatiebeheer en van klachtenmanagement tot de ontwikkeling van kwaliteitssystemen; het is allemaal onderdeel van de functie QA Medewerker bij Vion Groenlo. HR manager Claudia Tillmann vertelt in dit artikel meer over de ontwikkelingen binnen QA bij het bedrijf.


Lees meer
Maarten En Johanna Bij Cnc Exotic Mushrooms

Werken aan de basis

01 mrt. 2023

Een nieuw productiebedrijf opbouwen op een bestaande locatie die nog nooit voor een dergelijk proces is gebruikt; dat is een nog eens een mooie klus! Site manager Maarten Reuken zit er middenin en zou daarbij heel graag een QESH Coördinator aan zijn zijde hebben.


Lees meer
Qa Control Specificatiebeheer Logo

Voedselveilig innoveren: QA bij Schouten Europe

26 jan. 2023

Schouten Europe wordt gedreven door innovatie en samenwerking. Met haar plant-based producten en ingrediënten vormt het bedrijf een katalysator in de verduurzaming van de voedselketen. De innovatiedrang en klantgerichte werkwijze, maar ook de inrichting van het bedrijf zelf, creëren voor QA een uniek werkveld. QA/QC Manager Frank Sluis vertelt er alles over en duidt daarmee ook het belang van de vacature van Projectmanager QA die momenteel open staat.


Lees meer
Kerstpakketten 2022 3

Kerstpakketten 2022

19 dec. 2022

Dit jaar vulden wij zelf de kerstpakketten die we uitdeelden aan onze uitzendkrachten en interimmers. Dat deden we met lokale producten uit de omgeving van Vught.


Lees meer
Img 4943 3

Krekels Vlees zoekt een productieleider

18 okt. 2022

Krekels Vlees is toeleverancier van slagerijen, vleeswarenbedrijven en groothandelaren. De huidige bedrijfsleider gaat over een aantal jaar met pensioen. Daarop anticiperend heeft het familiebedrijf nu een vacature van productieleider uitgezet, zodat er ruim de tijd is om kennis en kunde over te dragen. Met het oog op de ontwikkelingen in de vleessector is de rol van productieleider ook strategisch van groot belang voor Krekels. Paul Krekels vertelt er in dit artikel alles over.


Lees meer
2 Mates Coldstores Thijs Roemaat Rechts Met Logo

Bedrijfsleider bij 2Mates Coldstores te Duiven

05 okt. 2022

​In Duiven, net naast Arnhem, vind je 2Mates Coldstores, een modern koel- en vrieshuis. Binnen het bedrijf richt men zich op het verpakken, invriezen, plaatvriezen, bewaren en temperen van voedselproducten (met name vlees, maar ook vleesvervangers). Het familiebedrijf van de familie Roemaat staat aan de vooravond van een generatiewisseling en daardoor is er een vacature voor een Bedrijfsleider ontstaan.


Lees meer
Logo Poppies Zonder Achtergrond

Testimonial - Poppies Bakeries

11 aug. 2022

In samenwerking met Poppies Bakeries mochten we op zoek naar personeel voor hun productiebakkerij in Born. Daar werd de volledige locatie vernieuwd, waardoor er ook in de bezetting behoefte was aan versterking. Er ontstonden volledig nieuwe functies, maar ook werden bestaande functies aangepast. Wim Grooteman begeleidt dit traject en was zodoende ook onze partner in de werving voor nieuwe collega’s. De werving verzorgden wij op exclusieve basis. Hij vertelt over zijn ervaringen met Professionals in Food tijdens dit hectische traject.


Lees meer
Lrqa Foto Sacha Met Logo Jpg

Auditor Voedselveiligheid in de supermarktsector

16 jul. 2022

Als Auditor Voedselveiligheid bij LRQA voer je zelfstandig audits uit bij supermarkten. Dat doe je op het moment dat het jou het beste uitkomt. Sacha van den Berg vertelt alles over deze mooie, vrije rol en waarom zij hier als freelancer veel plezier uit haalt.


Lees meer
Collage Making Of Werken Bij Video

Tussen de tornado's door

24 mei 2022

De afspraak stond al een aantal weken, maar het ging alsnog (bijna?) mis: het maken van onze werken-bij video.


Lees meer
Foto Bio Cure Met Logo

Bio-Cure fuseert en zoekt een nieuwe meewerkend voorman/-vrouw

04 mei 2022

Samen met zijn team heeft Hans Schriel, directeur-eigenaar van Bio-Cure in Hoogeveen, lange tijd hard gewerkt aan het succes van de organisatie. Nu doet hij, noodgedwongen, een stap terug en gaat het bedrijf over in andere handen. Om de operationele zaken goed te laten verlopen, zoeken we nu een meewerkend voorman/-vrouw..


Lees meer
Martijn Bij De Han Verkleind 2

Op het netwerkcongres van de HAN Food & Business

15 apr. 2022

​Met de auto vol 'goodies' en een goed gemoed trokken collega's Ester en Martijn afgelopen woensdag naar het mooie Nijmegen. Ze namen deel aan het Food & Business Netwerkevent van de HAN en troffen daar veel studenten en andere bedrijven.


Lees meer
Ervaren Productiemanager Food

Beschikbaar: productiemanager food

08 apr. 2022

Eens in de zoveel tijd presenteren we een kandidaat waar we enthousiast over zijn. Ditmaal een ruim ervaren productiemanager, die voor menig bedrijf in de foodsector van grote waarde kan zijn.


Lees meer
All Bakers Marco Heinz Nieuw

Samen bouwen aan de leukste bakkerij van Nederland: All Bakers is op zoek naar Teamleiders

18 mrt. 2022

All Bakers, een semi-industriële bakkerij in Almere is hard aan het groeien. Er zijn daarom meerdere vacatures voor Teamleider Productie ontstaan. Zowel in de bakkerij als op de afdeling verpakkingen food, zijn er mensen met kennis en kunde nodig om de teams beter, sterker en stabieler te maken. Marco Heinz, productiemanager bij All Bakers, vertelt over zijn ervaringen binnen het bedrijf, de ontwikkelingen en de toekomstplannen.


Lees meer
United Petfood Productie Logo

Productieplanner bij United Petfood?

14 mrt. 2022

Als packaging manager bij het altijd in beweging zijnde United Petfood heeft Ramon Thole de verantwoordelijkheid over het team dat de planning verzorgt. Dat team vervult een spilfunctie binnen de complexe organisatie. Servicegerichtheid en samenwerking vormen de sleutel tot hun succes. Ramon vertelt in dit artikel alles over het werken bij United Petfood en over de vacature van Productieplanner die in zijn team is ontstaan.


Lees meer
Vijf Jaar Onze Steun En Toeverlaat

Hoera voor onze jubilaris!

01 feb. 2022

Eigenlijk is ze veel te bescheiden voor dit artikel, maar we willen haar toch graag even in het zonnetje zetten: Ellis. Ze werkt nu vijf jaar mee aan de ontwikkeling van Professionals in Food en daarvoor zijn we haar als collega's erg dankbaar.


Lees meer
Collage Wand

Bye, bye echoput

07 jan. 2022

Stap voor stap verbeteren wij ons toch al fijne kantoor. Vandaag was het de beurt aan onze vergaderkamer, die wel wat geluidsdemping kon gebruiken.


Lees meer
Bouwe Van Wijk Bij Food Connect

Food Connect: over hoe een maaltijdproducent en een retailketen verbonden raken

08 nov. 2021

De groei van de markt van maaltijdbezorgers trekt de aandacht van retailketens. Om die reden zijn Food Connect Maaltijdservice, Koninklijke Vezet en een grote retailketen met elkaar verbonden geraakt. Dat biedt een geweldig perspectief voor de maaltijdenproducent uit Almelo. Directeur Bouwe van Wijk vertelt hoe zijn organisatie gaat groeien en welke mensen hij zoekt voor de huidige vacatures.


Lees meer
Wim Grooteman Aa Bakeries Bijgesneden

Aa_bakeries in het nieuw

15 okt. 2021

Onlangs waren wij in Born, waar we Wim Grooteman spraken over de ontwikkelingen bij aa_bakeries (binnenkort Poppies Bakeries) in Born en een rondleiding kregen door het bedrijf. Die rondleiding was anders dan we gewend zijn, aangezien het bedrijf volledig verbouwd en uitgebreid wordt. Het hele bedrijf wordt opnieuw ingericht en daarbij hoort ook een substantiële uitbreiding van het personeelsbestand.


Lees meer
Marcodejong

Testimonial Marco de Jong - Interim QA Manager

11 aug. 2021

Als ervaren kwaliteitsmanager werkt Marco de Jong al vele jaren in de voedingsmiddelenindustrie. In het voorjaar van 2021 vervulde hij via Professionals in Food op interim basis de rol van QA Manager bij Sushi Ran. Hij begeleidde de IFS-audit, waar het bedrijf goed doorheen kwam. Zowel het werk bij Sushi Ran als de bemiddeling door Professionals in Food werd door Marco als positief ervaren. Lees hier zijn verhaal.


Lees meer
Richard Barendsen En Moeder Bij Martinez

Hoe de QA Manager van Martinez gaat helpen bij de transitie

15 jul. 2021

De komende jaren neemt Martinez niet alleen een nieuwe fabriek in gebruik, ook neemt een nieuwe generatie langzaam maar zeker het roer over. Richard Barendsen vertelt er alles over en legt uit hoe de nieuw aan te werven kwaliteitsmanager zijn of haar stempel kan gaan drukken.


Lees meer
Foto Commerciele Training

Weer lekker samen op kantoor

25 jun. 2021

Wat een fijne ervaring om met het team weer in 'real-life' samen te komen voor een inspirerende trainingssessie. En dan verwachten we binnenkort ook nog op zoek te gaan naar uitbreiding.


Lees meer
Annette Foto Tbv Interview Jpg

Nauwelijks verloop, maar nu dan toch...

15 jun. 2021

Omdat het zo leuk is om bij Salud Food Group in Oosterhout te werken is er nauwelijks verloop. Maar nu zoeken we voor hen toch een QESH Coördinator met een focus op CSR. Annette Leijten is Supply Chain Manager en vertelt alles over de organisatie en de vacature!


Lees meer
Compaxo Logo Kleur

Testimonial - Compaxo

13 apr. 2021

Compaxo Fijne Vleeswaren B.V. produceert diverse vleeswaren voor de nationale en internationale markt. Eind 2019 heeft de vijfde generatie het roer overgenomen binnen dit mooie familiebedrijf. Zij zijn volop bezig met de ontwikkeling en modernisering van de organisatie, met behoud van de traditionele krachten en het vakmanschap waarmee het bedrijf groot is geworden. Wij helpen hen daarbij door het werven van passende krachten voor soms nieuwe posities.


Lees meer
Chris Lensen Van De Wijndragers

Op bezoek bij onze buren: De Wijndragers

24 mrt. 2021

Een geanimeerd gesprek met Chris Lensen op de vroege morgen is een mooie manier om je dag te starten, zo hebben wij zelf ervaren. Wat een kans voor de nieuwe Productiemanager om dit vrijwel iedere dag te ervaren! Hier vind je Zwolse passie, sociaal ondernemerschap, een mooie historie, een prachtig product en alle gelegenheid een stevige impact op de organisatie te hebben.


Lees meer
Han Merkteken Descriptor

Sollicitatietraining Food en Business HAN

22 feb. 2021

​​Vanmorgen kon Sathya direct aan de slag met twee online sollicitatietrainingen, ditmaal voor twee gemotiveerde groepen studenten Food en Business van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Zij gaan straks op zoek naar een stage of baan en wij hopen hen met onze training daarbij te helpen.


Lees meer
Foto Sathya Voorbereiding Training Han

We mogen weer

05 feb. 2021

We mogen weer! Niet naar de kroeg helaas, maar wel een leuke sollicitatietraining verzorgen voor studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen.


Lees meer
Productie Qesh Manager

Als werkgever op zoek naar een kwaliteitsimpuls in 2021?

31 dec. 2020

Af en toe zetten we één van onze kandidaten in de schijnwerpers. Ditmaal een ervaren foodprofessional waar Sandra zeer over te spreken is. Op zoek naar een Kwaliteits- of Productiemanager? Lees dan snel verder!


Lees meer
Foto Kerstpakketten 2020 Klein

On the road again!

11 dec. 2020

Deze weken wanen wij ons pakketbezorgers. We doorkruizen Nederland om overal onze professionals te danken voor de samenwerking dit jaar. En natuurlijk brengen we ook wat mee! Wat? Tsja...


Lees meer
Productontwikkelaar Kandidaatprofiel Anoniem

Op zoek naar creatief talent voor de ontwikkeling van jouw producten?

02 nov. 2020

Om de zoveel tijd zetten we één van de food professionals uit ons netwerk in het licht. Ditmaal is het een creatieve, hbo-geschoolde productontwikkelaar uit Noord-Brabant.


Lees meer
Kandiaatprofiel Anoniem Allround Levensmiddelentechnoloog

Zoek je een Productie- of Kwaliteitsmanager Food in Noord-Brabant?

16 okt. 2020

Bij Professionals in Food spreken we dagelijks vele food professionals. Zo nu en dan nemen we de gelegenheid te baat om er eentje uit te lichten. Dat is altijd een goed gescreende en veelbelovende professional. Ditmaal maakt Sandra zich sterk voor een medior ervaren kracht uit Noord-Brabant. Zij komt graag in contact met organisaties in de foodsector die momenteel op zoek zijn naar een Productiemanager, Technoloog of Kwaliteitsmanager en doet daarom een onderstaande oproep.


Lees meer
Verhuiswagen

Verhuisd

01 sep. 2020

​Afgelopen vrijdag was het zover: ons kantoor in Den Bosch verhuisde naar Vught. Hemelsbreed een verplaatsing van 300 meter, maar toch een groot verschil. Van een kantoorverzamelgebouw naar een eigen ingang. Van uitzicht op een geluidswand, naar uitzicht op het groen.


Lees meer
Ciao Bella Verkleind

We luiden de vakantie uit

24 aug. 2020

Wij vierden het einde van de vakantie met een heerlijk avondje op het gras van Fort Isabella, ons nieuwe thuis!


Lees meer
Angelique Is Jarig

Hieperdepiep...

11 jun. 2020

Vandaag vierden wij een feestelijk feestje met onze Angelique in het middelpunt van de festiviteiten. Er zijn namelijk volop positieve ontwikkelingen...


Lees meer
Johanna Welkom

Wij staan weer open voor bezoek!

20 mei 2020

We zien ernaar uit; de verruiming van de mogelijkheden tot persoonlijke ontmoetingen. We hebben op onze kantoren de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen om food professionals te ontvangen en trekken er graag op uit om onze opdrachtgevers weer eens te bezoeken waar dat kan.


Lees meer
Planking Challenge Pi F

Planking bij Professionals in Food

14 apr. 2020

Wij missen het persoonlijk contact. Met opdrachtgevers, professionals en met elkaar. Onze plankingsessies zijn een fijne onderbreking van de thuiswerkdagen.


Lees meer
Blog

Van virus naar een online sollicitatiegesprek: hoe bereid jij je als (food) professional hier op voor?

26 mrt. 2020

De verspreiding van het coronavirus brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Ook voor het werven van een nieuwe werknemer. Momenteel zien wij dat sollicitatiegesprekken veelal online worden gevoerd. Onze Recruiter Simone vertelt in deze blog wat een videosollicitatie inhoudt en wat de grootste verschillen zijn ten opzichte van een face-to-face sollicitatiegesprek. Ook geeft ze je belangrijke tips & tricks waarmee je je goed kunt voorbereiden op jouw online sollicitatiegesprek.


Lees meer
Foto Schur

Lekker uitwaaien bij Schur Flexibles...en naar huis met een mooie opdracht!

14 feb. 2020

We togen naar het mooie Rotterdam, ontmoetten daar René en Valentijn en keerden vol enthousiasme over de ons meegegeven opdracht weer terug.


Lees meer
Qa Professional Regio Rotterdam 002

QA Manager regio Rotterdam beschikbaar voor werkgevers in ontwikkeling

30 jan. 2020

Eens in de zoveel tijd presenteren wij één van de vele kandidaten die zich bij ons aandienen. Vandaag hebben we een uitstekende kwaliteitsmanager 'in de aanbieding'.


Lees meer
Aanbod Kandidaat Noord Oost Nl

Wie o wie strikt deze QA Professional?

08 jan. 2020

Op zoek naar een QA professional in de Noordoost-Nederlandse foodsector? Wij kennen een sympathieke kandidaat met allround werkervaring.


Lees meer
Foto Laatste Dag Maxime 2

Laatste dag Maxime

23 dec. 2019

​Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag. De wegen van Maxime en Professionals in Food, tot voor kort onlosmakelijk met elkaar verbonden, scheidden.


Lees meer
Kandidaatpresentatie Kwaliteitsmanager Noord Brabant

Ruim ervaren QA Manager zoekt een nieuwe werkplek in Noord-Brabant

25 nov. 2019

Onlangs ontmoette Johanna een QA professional met veel ervaring en potentie. Een prachtig profiel, met brede sectorervaring, een afgeronde hbo opleiding en een prettige persoonlijkheid.


Lees meer
Zorgbus Vivent In Gebruik Genomen Bijgesneden

Het busje komt er weer aan

15 nov. 2019

Het heeft helemaal niets met recruitment te maken en ook niets met food. Maar toen we een tijd terug benaderd werden om een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een bus gingen we toch overstag. En vandaar was het zover: de bus werd geleverd.


Lees meer
Foto Sollicitatieworkshop Hogeschool Van Amsterdam

Suzanne en Simone waren vorige week op de Hogeschool van Amsterdam

17 okt. 2019

Afgelopen vrijdag gaven Simone en Suzanne een sollicitatietraining aan een select groepje derdejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. De interactieve workshop werd goed ontvangen en het werd een leuke dag.


Lees meer
Qa Professional Utrecht Gelderland 004

Beschikbaar: een vriendelijke en leergierige junior QA’er met kennis van HACCP, het uitvoeren van voedselveiligheid audits

18 sep. 2019

Wij hebben kennis mogen maken met deze ambitieuze kandidaat met veel toepasbare kennis van voeding en kwaliteit. Per 1 oktober is deze kandidaat voor 32 uur per week beschikbaar.


Lees meer
Aanbod Kandidaat Sales Inkoop Manager

Wij hebben een Ervaren Manager Inkoop en Sales in bemiddeling, met specifieke expertise in de food- en vleessector

28 aug. 2019

​Het vinden van een goede Sales- of Inkoop Manager in de vleesindustrie kan lastig zijn. Wij spreken echter regelmatig interessante kandidaten en presenteren er hier graag één.


Lees meer
Aanbod Qa Professional Noord Oost Nederland

Ervaren QA Professional beschikbaar voor een mooie baan in het Noord-Oosten van Nederland

21 aug. 2019

Simone zoekt nieuwe collega's voor een volledig gescreende, ervaren QA Professional. Zou jij mogelijk iets voor haar kunnen betekenen?


Lees meer
019 19003 Pif Ronald Daamen Vrijstaand002 002

Werken als QA Manager bij JVB Meat Insiders?

15 jul. 2019

Voor JVB Meat Insiders werven we momenteel een kwaliteitsmanager. Deze organisatie, die werkt in een uitermate klantgerichte business to business omgeving, biedt voor de ervaren QA-er een prima werkomgeving. Niet in de laatste plaats omdat kwaliteit er werkelijk voorop staat. Waarom nog meer? Lees snel verder.


Lees meer
Finish Math Salden

Getraumatiseerde kinderen een topdag bezorgen, dat is waar we het voor doen

24 jun. 2019

Afgelopen weekend hebben we weer afgezien. Althans, Mark en Michiel vonden het pittig, Ellis moest nogal inhouden. Een mooie tocht leidde ons door de Limburgse heuvels.


Lees meer
Collage Training

Vrijdag rustig aan? Nee hoor, wij eindigden de week met een heerlijk actieve commerciële training

17 jun. 2019

Afgelopen vrijdag, 14 juni, volgden onze vestigingsmanagers en recruitment consultants een interne commerciële training. Het was een leuke, interactieve dag, met een Friese winnaar!


Lees meer
Canva Product Manager

Product Manager Food (WO) beschikbaar

07 jun. 2019

We hebben een leuke Product Manager Food in bemiddeling. Iets voor jouw organisatie?


Lees meer
Op De Uitkijk Naar Een Nieuwe Collega

Werken als Recruitment Consultant bij Professionals in Food?

13 mei 2019

Professionals in Food zoekt nieuwe collega's. Recruitment Consultant Manon geeft vanuit haar persoonlijke ervaringen een kijkje in de keuken.


Lees meer
Img 20190420 Wa0008

Fietsen voor Dream4Kids: trainen voor de beklimming van de Galibier

24 apr. 2019

Eind augustus beklimmen wij, Mark, Ellis en Michiel, de Galibier per fiets. Dat doen we om geld in te zamelen voor Dream4Kids. Er moet flink getraind worden en afgelopen weekend waren we op de Posbank.


Lees meer
New AssetFile

17 april aanstaande: Netwerkcongres Food and Business aan de HAN

27 mrt. 2019

Op 17 april aanstaande organiseert de HAN voor alumni en praktijkrelaties van de opleiding Food and Business een boeiend netwerkcongres. Het thema is verbinden. Niki en Manon geven daar een leuke workshop.


Lees meer
Collage Commerciële Training

Vandaag ontwikkelden wij onze commerciële vaardigheden

15 mrt. 2019

In de dagelijkse praktijk besteden we bij Professionals in Food aanzienlijk meer aandacht aan recruitment dan aan sales. Vandaag was dat een keer andersom.


Lees meer
Tips

Wat te doen als na een gesprek de terugkoppeling uitblijft?

07 mrt. 2019

Je hebt een sollicitatiegesprek gehad en bent nog enthousiast. Ongeacht of dit gesprek naar jouw idee goed of wat minder ging wil je graag de ‘uitslag’ van het gesprek weten.


Lees meer
Collage De Training Is Begonnen

De training is begonnen!

27 feb. 2019

En we zijn van start! De beklimming van de Galibier is geen sinecure. De klim wordt 61% zwaarder ingeschat dan de beklimming van de Alpe d'Huez en is dus niet voor watjes. We moeten daarom aan de bak.


Lees meer
Icoonkaart Vraagteken Oranje

Help! Ik weet niet of mijn sollicitatie is ontvangen!

07 feb. 2019

Recruitment consultant Mark weet nog goed tegen welke uitdagingen hij aanliep toen hij zelf een baan zocht. Nu deelt hij graag zijn tips, waar werkzoekenden én werkgevers hun voordeel mee kunnen doen


Lees meer
Simone Blauw

Even voorstellen: Simone

18 jan. 2019

Zo ongeveer vanaf haar eerste werkdag in september verrast Simone ons met ideeën en inzichten. Daar blijft het niet bij, want Simone voert het liefst direct uit wat ze heeft bedacht. Soms is ze dus wat ongeduldig...Maar wij vinden haar een kanjer! De hoogste tijd dat ze zich even voorstelt.


Lees meer
Recruitment In Food

Hoe werf ik een kwaliteitsmanager in food?

19 dec. 2018

Je wil niets liever dan dat die goede kwaliteitsmanager voor jou kiest en dat hij of zij zich aan je organisatie verbindt, maar hoe krijg je dit voor elkaar? We hebben een aantal tips.


Lees meer
Tips Van Simone

Hoe verbeter je als werkgever jouw sollicitatieprocedure?

17 dec. 2018

Een goed werkende sollicitatieprocedure is een belangrijk onderdeel van een succesvolle werving. Hoe krijg je als werkgever jouw sollicitatieprocedure op niveau? Recruiter Simone deelt in dit artikel haar inzichten.


Lees meer
Brochures Vliegen De Deur Uit

Opleidingsvouchers vliegen de deur uit

03 jul. 2018

Deze week verstuurden we liefst negen opleidingsvouchers aan onze opdrachtgevers in de food sector en aan de professionals die via ons werkzaam zijn.


Lees meer
Supply Chain Professionals In Food

Hoe werf ik supply chain professionals in food?

19 jun. 2018

Op zoek naar een supply chain professional? Lees hier onze tips over hoe je jouw supply chain vacatures kunt vervullen


Lees meer

Testimonial Henriëtte Grooten - Manager Specificatiebeheer en Etikettering

09 apr. 2018

Professionals in Food bemiddelde Henriëtte Grooten naar haar nieuwe baan. Henriëtte is nu Manager Specificatiebeheer en Etikettering bij Zijerveld.


Lees meer
Logo Vion

Opdrachtgever aan het woord: Vion

05 apr. 2018

Vion en Professionals in Food werken al jaren samen. Recent vervulden wij in samenwerking met Caroline Schouw, HR-manager, voor de eerste keer een vacature voor de locatie in Apeldoorn.


Lees meer
Logo Gmp

Eén van onze klanten aan het woord: GMP+

06 sep. 2017

Professionals in Food heeft meerdere vacatures voor GMP+ vervuld. Roland van der Post is als Operations Director binnen GMP+ o.a. verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten.


Lees meer
Vragen Sollicitatiegesprek

Welke vragen stel je wel of niet tijdens een sollicitatiegesprek?

25 jul. 2017

In een sollicitatiegesprek word jij in principe geïnterviewd, maar dat betekent niet dat je zelf geen vragen mag stellen. Bekijk de 5 tips.


Lees meer
Sollicitatieboekje Linked In

Trots op ons sollicitatietipboekje

23 feb. 2017

En daar kwam hij binnen hoor, letterlijk vers van de pers, ons sollicitatietipboekje. In print nog mooier dan online!


Lees meer
3

Testimonial Jaap Willem Beens

09 jan. 2017

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jaap Willem Beens naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Quality Assurance & Compliance Specialist bij Iams Europe BV.


Lees meer
Vleems 2

Eén van onze klanten aan het woord: Vleems Bakery en Vleems Food

07 okt. 2016

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Vleems Bakery en Vleems Food te Emmen een zoektocht naar een kwaliteitsmanager afgerond.


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: Ga goed weg

06 sep. 2016

De meesten van ons wisselen in hun carrière een paar keer van baan. Soms omdat je zelf toe bent aan wat anders, soms omdat jouw werkgever het initiatief neemt.


Lees meer
Tips

Tips voor salarisonderhandelingen

07 jan. 2016

De finish is bijna in zicht. Na alle hordes loop jij voor op alle andere sollicitanten op de positie. Het wederzijdse gevoel is goed, de laatste stapjes voor de finishlijn zijn nog te nemen. Het is tijd voor de arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen!


Lees meer
Tips

Open solliciteren, hoe doe je dat?

12 okt. 2015

Solliciteren is vaak al een uitdaging, maar open solliciteren is zo mogelijk nog moeilijker. Je mist de kapstok van de vacature om jouw brief aan te hangen. Waar te beginnen? Hoe te eindigen?


Lees meer
Tips

Uitdagende vragen tijdens sollicitatiegesprek

01 mei 2015

Bereid je goed voor op een sollicitatiegesprek. Recruiters proberen veel over je te weten te komen tijdens het gesprek. Wij hebben enkele uitdagende vragen op een rijtje gezet.


Lees meer
Wiep Bergsma Rademaker

Op en top bakker met oog voor technologie

14 apr. 2023

Werken bij het Rademaker Technology Centre is uniek. Hier kun je als gepassioneerde bakker of levensmiddelentechnoloog met passie voor de bakkerijsector jouw ervaring verdiepen en verbreden. Wiep Bergsma, Manager van het RTC, vertelt er alles over.


Lees meer
Collage Fotoshoot Pi F

Op de gevoelige plaat

17 mrt. 2023

Als Professional in Food moet je natuurlijk ook een professionele foto hebben. Die laten we steevast maken bij fotograaf Ruud Strobbe. Ditmaal was het de beurt aan Linge, Diana en Carla.


Lees meer
Elise Van Wanrooij Salud Jpg

Duurzaamheid, dienstbaarheid, collegialiteit en een kerk

15 mrt. 2023

In het kwaliteitsteam van Elise van Wanrooij, Quality & Sustainability Manager bij Salud Foodgroup Europe, is een vacature voor een Kwaliteitscoördinator ontstaan. In dit artikel vertelt Elise, zelf nog maar 1,5 jaar in dienst bij Salud, over het werkplezier dat ze hier ervaart en over de vacature.


Lees meer
Afbeelding Hovu Christ Lommers Met Kuib En Butchr

Groeien met impact

21 feb. 2023

In de vleeswereld is de Koning Food Group uit Schijndel een uniek bedrijf. Dat unieke blijft behouden, maar verder zal er de komende tijd veel veranderen binnen het bedrijf. Dat biedt mogelijkheden voor ambitieuze kwaliteitsprofessionals en (junior) accountmanagers. Sjors de Koning, mede-eigenaar, en Patrick van Lierop, QA Manager, vertellen er alles over.


Lees meer
Foto Esther Van Der Weij

Kansen voor specificatiebeheerders met brede kwaliteitsambities

25 jan. 2023

Het bedrijf mag dan wel jong zijn, MAAZ Cheese in Bodegraven loopt over van ervaring. Geen wonder dat de organisatie een snelle groei doormaakt. QA Manager Esther van der Weij geeft een inkijkje in het bedrijf en vertelt waarom ervaren specificatiebeheerders juist nu bij haar team moeten instappen.


Lees meer
Collage Letters Rijden

En dat was de laatste!

05 dec. 2022

De afgelopen weken gingen wij langs de deuren met een lekkere traktatie voor onze relaties


Lees meer
Bouwe Van Wijk Met Logo Maaltijd Thuis

Food Connect naar de volgende fase

14 okt. 2022

Food Connect groeit snel en dat heeft gevolgen voor de aansturing van de organisatie. Met een deels nieuw te vormen MT gaat de organisatie in samenwerking met Kramer Food Family en Albert Heijn een mooie toekomst tegemoet. Eén van de posities binnen het MT is voorbestemd voor een nieuw aan te werven Manager QA/QC. CEO Bouwe van Wijk vertelt alles over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en de vacature in dit artikel.


Lees meer
Johannes Vrachtwagen Zijerveld

Zijerveld groeit en zoekt een QA/QC Medewerker

14 sep. 2022

Zijerveld is al lange tijd groot in kazen, maar groeit nog steeds. Het unieke karakter van het bedrijf, de snelle groei en de ambitieuze toekomstplannen zorgen voor veel werk op de kwaliteitsafdeling. Daar is nu ook een vacature voor een Medewerker QA-QC ontstaan. Wij interviewden QSHE Manager Johannes Tinga over de ontwikkelingen.


Lees meer
Patrick Van Den Berg Productie Esro Met Logo

Werken aan succes in een fijne sfeer

19 jul. 2022

Esro heeft zich over de jaren ontwikkeld tot een wereldwijde speler binnen de vleesindustrie. Omdat die trend zich nog even doorzet, is Managing Director Patrick van den Berg steeds minder te vinden op het hoofdkantoor in Nuenen. Zodoende ontstaat er in de platte organisatie ruimte voor nieuwe leidinggevenden, die naast de dagelijkse leiding ook hun invloed hebben op de inrichting van het proces. Want ook in Nuenen zelf breidt het bedrijf uit en dat biedt kansen!


Lees meer
Li Topper Meewerkend Voorman

Beschikbaar: Meewerkend Voorman Food

24 jun. 2022

Eens in de zoveel tijd delen wij informatie over één van onze goede kandidaten. Ditmaal een ruim ervaren leidinggevende operator die zijn sporen in de foodsector inmiddels heeft verdiend en zijn nieuwe baan zoekt in de regio Drenthe / Overijssel..


Lees meer
Brinkers Vida Vegan Chocoladepasta Met Logo Jpg

Duurzame kwaliteit bij Brinkers Food

10 mei 2022

Bij Brinkers hebben ze absoluut chocolade gegeten van pasta's. En dan vooral van vegan, premium en biologische pasta's. Het familiebedrijf uit Enschede maakt een mooie ontwikkeling door, heeft sterke ambities om haar producten volledig biologisch te maken en zoekt een QA-QC Manager om daaraan bij te dragen. Danny Schuwer, algemeen directeur, vertelt.


Lees meer
Foto Wipkje Met Logo

QA with a smile?

21 apr. 2022

Een kleine anderhalf jaar terug werd Bonfait, maaltijdenfabrikant uit Denekamp, overgenomen door de Van Loon Group en sinds een halfjaar zwaait Wipkje Dijkman er de scepter over de QA aangelegenheden. Er waait dan ook een frisse wind door de organisatie en de huidige vacature van QA Specialist draagt daaraan bij.


Lees meer
Rob En Ronald Meat Insiders

Productontwikkelaar als motor

11 apr. 2022

Omdat zij halffabricaten produceren voor hun klanten is Meat insiders niet anders gewend dan producten te ontwikkelen die perfect opgenomen kunnen worden in het proces van haar klanten. Logischerwijs speelt de productontwikkelaar dan ook een cruciale rol binnen de organisatie. Nu de huidige productontwikkelaar doorgroeit, ontstaat er een mooie vacature.


Lees meer
Foto2 Ruud Rijswijk Productie Ingekort Met Logo

Optimalisatie in de darmen business: hoe CTH haar processen verder wil ontwikkelen...

25 mrt. 2022

CTH in Almere vervult een bijzondere spilfunctie in de vleesindustrie en bedient daarnaast ook klanten in de feed- en de farmasector. Dit unieke bedrijf met haar unieke processen zoekt een Manager Productie en Techniek om samen met COO Ruud Rijswijk de processen te optimaliseren. Ruud vertelt over zijn eigen achtergrond, de plannen en de sleutelrol die de productieleider gaat spelen.


Lees meer
Foto Kees Goffau 2 Sisters Logo

Werken in een geaccrediteerd microbiologisch laboratorium

15 mrt. 2022

Binnen het internationaal opererende 2 Sisters Storteboom draait alles om hoogwaardige kipproducten. Om de voedselveiligheid en kwaliteit van haar producten te garanderen gaat de organisatie ver. Het microbiologisch laboratorium van 2 Sisters Storteboom in Putten is dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Voor dit laboratorium zoekt Kees de Goffau, Hoofd Laboratorium, een microbiologisch analist. In dit artikel vertelt hij over de vacature en over het werken op het laboratorium van bij 2 Sisters.


Lees meer
Hantraining Martijn

Sollicitatietraining studenten HAN Food and Business

18 feb. 2022

We mochten weer sollicitatietraining geven aan studenten Food and Business op de HAN. Niet online, maar op de ouderwetse, persoonlijke wijze. Martijn verzorgde de training en dat was een plezierige ervaring.


Lees meer
Foto Jeroen Silvia En Koen

Van kippenslachterij naar foodbedrijf

27 jan. 2022

Er gebeurt veel bij 2 Sisters Storteboom. Het gerenommeerde pluimveebedrijf kiest een koers van vernieuwing, waar productontwikkeling en innovatie centraal staan. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in de afdeling New Product Development, waardoor er twee vacatures voor Productontwikkelaar open staan. Eén in Barneveld en één in Zeewolde.


Lees meer
Kerstwens 2021

Fijne feestdagen!

23 dec. 2021

Na opnieuw een bijzonder jaar wensen wij u, maar ook elkaar, een fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar!


Lees meer
Johanna Over Werken Bij Professionals In Food

Johanna over het werken bij Professionals in Food

01 nov. 2021

Inmiddels werkt collega Johanna ruim 2 jaar bij Professionals in Food. Dat waren zeer bewogen jaren! Tijd om haar aan het woord te laten en wat meer te laten vertellen over haar werk. Interessant? Ze zoekt nog collega's!


Lees meer
Simone Foto Museum Logo Bacu Jpg

Uit de schaduw

03 okt. 2021

Lange tijd heeft BACU in relatieve onbekendheid een grote bijdrage geleverd aan de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie. De industriële bakkerij uit Uden groeit nu echter zo hard, dat ze graag meer zichtbaar willen zijn. Iedereen mag het weten: werken bij BACU is leuk en biedt perspectief! HR Manager Simone van Kessel vertelt erover en zoomt in op de actuele vacature van Teamleider Productie. Die wordt niet alleen verantwoordelijk voor BACU's trots, maar speelt ook een belangrijke rol bij in- en doorstroom van productiemedewerkers.


Lees meer
Lekkerkerker Productie Met Logo

Flexibiliteit in productie

19 jul. 2021

Als specialistische kaasproducent heeft Lekkerkerker Food (voorheen Kasi Food en Lebo Kaas) in Lopik haar sporen ruimschoots verdiend. De organisatie produceert steeds meer in opdracht van derden en daardoor krijgt het bedrijf op korte termijn een flinke boost. Dat leidt ondermeer tot twee nieuwe vacatures binnen QC. QESH Manager Auke Snijder vertelt waarom.


Lees meer
Aanbod Kandidaat Qa Manager Final

Wie biedt de juiste kans?

01 jul. 2021

Dagelijks spreken wij vele food professionals. Zo nu en dan presenteren wij daarvan een profiel. Met instemming van de professional zelf natuurlijk. In dit geval betreft het een ervaren QA Manager. Wie biedt?


Lees meer
Fssc 22000 Dame In Supermarkt Verkleind

Working at the Foundation FSSC 22000

21 jun. 2021

The Foundation FSSC is developing and expanding. In this interview Cornelie Glerum, Director Operations, and Liliana Jimenez, Integrity Program Manager, shed a light on the latest and future developments within the Foundation and why they have decided to create a new position op Certification Integrity Planner.


Lees meer
Ton Wesseling Sushi Ran 2

Samenwerking, lekkere producten, topkwaliteit en continu verbeteren

19 mei 2021

In 2019 gingen Sushi Ran en Bracamonte samen. Nu, twee jaar en een coronapandemie later, is de organisatie erg in beweging. Deels door de integratie, maar ook door de nimmer aflatende drive tot verbetering. Operations en Supply Chain Director Ton Wesseling vertelt waarom er een vacature voor een Senior QA Manager is ontstaan en wat voor moois die allemaal op mag pakken.


Lees meer
Han Merkteken Descriptor

Om de digitale ronde tafel met HAN studenten Food & Business

12 apr. 2021

Woensdag 14 april is er een boeiend online netwerkcongres van de HAN Food & Business. Namens Professionals in Food zullen Johanna en Sathya aanwezig zijn en een rondetafelgesprek leiden. Het thema aan tafel is 'hoe onderscheid je je op de arbeidsmarkt?'


Lees meer
Kandidaatpresentatie Qa Professional

Heb jij een vacature voor een kwaliteitsmanager food?

10 mrt. 2021

Elke dag spreken we bij Professionals In Food vele kandidaten. Het komt dus wel eens voor dat er goede professionals zijn die wij niet direct kunnen plaatsen omdat we net niet de juiste vacatures in beheer hebben. Eens in de zoveel tijd presenteren wij uit deze groep professionals een kandidaat en nodigen we geïnteresseerde bedrijven in ons netwerk uit om contact op te nemen. Vandaag presenteren we een QA professional uit het zuiden van Zuid-Holland.


Lees meer
Kunst Op Kantoor

Kunst op kantoor

12 feb. 2021

Straks weer dagelijks te zien voor onze recruiters en recruitment consultants! We zoeken nog collega's; sluit jij je bij ons aan?


Lees meer
Foto Start Lex Geknipt

Lex is gestart!

19 jan. 2021

Niet alles staat stil in tijden van lockdown. Afgelopen maandag startte Lex op onze vestiging in Vught.


Lees meer
Logo Kerst

Fijne feestdagen en...wat eerder dicht!

23 dec. 2020

2020 was met afstand (haha) het meest bijzondere jaar in de historie van Professionals in Food. We kijken er even op terug en vooral erg uit naar 2021!


Lees meer
Foto Training Svo Sathya Vierkant

Leuk! Sathya gaf een sollicitatietraining aan studenten van de SVO Rotterdam

12 nov. 2020

Toen Sathya een sollicitatietraining gaf op de SVO in Rotterdam, trof ze daar een gemotiveerde, enthousiaste groep studenten. Dat gaf de training een prettige dynamiek en we hopen zeer dat we deze kanjers een helpende hand hebben kunnen bieden bij hun zoektocht naar een mooie stage.


Lees meer
Foto Webinar Solliciteren 002 Jpeg

Voor het eerst online...een webinar voor studenten aan de HvA

28 okt. 2020

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam gaan de komende periode op zoek naar stageplaatsen. Om hen daarbij te steunen, gaven Johanna en Sathya een online training over hoe je je, als sollicitant, goed kunt presenteren.


Lees meer
Foto 2 Voorbereiding Sollicitatietraining

Solliciteren doe je zo!

12 okt. 2020

Regelmatig geven wij met veel plezier trainingen en seminars op hogescholen. Hoewel dat voorlopig niet meer gaat voor volle klassen, blijven we wel actief op dit vlak. Ook deze maand mogen we weer, ditmaal volledig digitaal. En dat is voor ons nieuw.


Lees meer
Johanna Met Boeket

Johanna heeft zich gekwalificeerd!

27 aug. 2020

De schoolbankjes zijn alweer even terug voor Johanna, maar ze is het leren duidelijk nog niet verleerd. Vandaag was het daarom feest.


Lees meer
Vomar Logo

De visie van Vomar Voordeelmarkt BV

21 jul. 2020

Vomar ontwikkelt zich momenteel snel. Zodoende zijn er twee vacatures vrijgekomen in Alkmaar, een functie van Kwaliteitsmedewerker en een Hoofd Bedrijfsbureau. CFO Jim Zwanenburg vertelt er meer over in een open gesprek over het werken bij de organisatie.


Lees meer
Foto Sandra Normec Foodlab 2

Inwerken zonder bedrijfsbezoeken is voor een recruitment consultant als zwemmen op het droge...

04 jun. 2020

En dus is het fijn dat Sandra vandaag een mooie rondleiding kreeg. Vandaag was het zover! Sandra's eerste bedrijfsbezoek. Oh wat kwam er veel informatie op haar af en wat was het leuk.


Lees meer
Vacature Productiemanager Food

Inwerken in coronatijd; hoe werkt dat nu eigenlijk?

01 mei 2020

Als food professional in deze tijd starten in een nieuwe baan. Dat is gek. Wij hebben inmiddels verschillende praktijksituaties gezien en dat lijkt heel goed te gaan. En echt niet alles gaat vanuit huis.


Lees meer
Kandidaatpresentatie Accountmanager Food

Commerciant zoekt leuke werkgever! Wie biedt?

01 apr. 2020

Regelmatig plaatsen wij oproepjes voor goede kandidaten die wij in bemiddeling hebben. Dit keer roept Simone opdrachtgevers in het zuiden van het land op eens te kijken naar het verhaal van een leuke accountmanager die zij in bemiddeling heeft.


Lees meer
Done Deal

Done deal! Onze vestiging Den Bosch gaat verhuizen.

26 feb. 2020

Het wordt weer een druk jaar! Met het tekenen van het huurcontract vorige week werd het definitief: Professionals in Food Den Bosch gaat verhuizen. En wel naar een bijzondere locatie.


Lees meer
Medewerker Qa Qc

Ellis kent een breed inzetbare QA/QC medewerker

06 feb. 2020

Onze recruiters, recruitment consultants en managers spreken dagelijks vele leuke kandidaten met boeiende verhalen. Eens in de zoveel tijd pikken we er ééntje uit die we breder onder de aandacht brengen. Ditmaal koos collega Ellis voor een food professional die we goed kennen.


Lees meer
Rtl Z De Barometer

Houd allen 26 januari om 17:30 uur vrij

20 jan. 2020

Vorige maand berichtten we al over de leuke opnamedag die we bij Professionals in Food hadden beleefd. Aanstaande zondag kan iedereen het resultaat zien. We zijn erg benieuwd!


Lees meer
Michiel 5 Jaar Bij Pi F 2

Michiel 5 jaar aan de slag bij Professionals in Food

06 jan. 2020

Als operationeel directeur mag Michiel samen met zijn superteam bouwen aan Professionals in Food. Michiel kijkt terug op de afgelopen vijf jaar en vooruit naar de komende jaren.


Lees meer
019 19003 Pif Nanna Versteeg Vrijstaand

Testimonial Nanna Versteeg - Laborant

18 dec. 2019

Bij Mérieux NutriSciences werk je op het laboratorium vooral met leuke collega's. Maar soms ben je even alleen aan het werk. Gelukkig is er de radio, die helpt je de dan de dag door. Oh, en je kunt je er ook goed ontwikkelen. En dan bedoelen we niet alleen je beenspieren door het vele staan! Nanna Versteeg vertelt over haar werk bij Mérieux en hoe ze daar terecht is gekomen. 


Lees meer
Foto Arno En Inge 2

Hoe gaat het eraan toe bij Normec Foodcare?

18 nov. 2019

Normec Foodcare. Niemand had er drie jaar geleden van gehoord, maar inmiddels is het een grote speler op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit waar QA specialisten en analisten volop carrière kunnen maken. Wat is daar gebeurd en waar gaat het heen met deze organisatie? Een uitgebreid verhaal.


Lees meer
Mazda Undercover

Vandaag breidt onze familie uit

21 okt. 2019

Vandaag werd de Professionals in Food familie uitgebreid met twee versterkingen. We zijn ervan overtuigd dat zij ons verder gaan brengen :).


Lees meer
Foto Van Gebouw

Op bezoek bij Roba Laboratorium

30 sep. 2019

Vorige week waren we bij Roba Laboratorium in Deurne. We hadden daar een rondleiding en een leuk gesprek met de vriendelijke, gedreven directeur-eigenaar Iwan Gijsbers. Iwan is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens ons bezoek werd al snel duidelijk dat hij niet alleen trots is op zijn bedrijf, maar ook op de mensen die er werken. We laten Iwan hierover aan het woord.


Lees meer
Qa Specialist In Oost Nederland

Wie o wie heeft interesse in deze uitstekende QA Specialist uit het oosten van het land?

06 sep. 2019

We hebben er weer één! Een hele leuke QA specialist, beschikbaar voor 28 uur per week voor opdrachtgevers in het Oosten van het land.


Lees meer
Shirts Zijn Binnen Bijgeknipt

Nog één week te gaan! De shirts zijn binnen en passen ons goed

23 aug. 2019

Nog één week en dan is het zover. Donderdag rijden Mark, Ellis en Michiel naar de Franse Alpen en zaterdag moet het gebeuren: de beklimming van de Galibier.


Lees meer
Gefeliciteerd Van Hall Studenten

Van Hall studenten gefeliciteerd!

18 jul. 2019

Vorige week was het feest in Leeuwarden waar van Hall studenten voedingsmiddelentechnologie hun diploma kregen. Wij hadden de eer erbij te mogen zijn.


Lees meer
Qa Professional Met 2 Jaar Ervaring

Wij hebben een goede QA-er in bemiddeling, mèt een paar jaar ervaring

28 jun. 2019

Deze QA professional heeft de eerste meters op het carrièrevlak inmiddels gemaakt. Wij zoeken een mooie werkplek voor een verdere verdieping van de werkervaring.


Lees meer
Canva Productiemanager

Zeer ervaren allround Productiemanager Food kijkt uit naar een nieuwe baan

19 jun. 2019

Mark zoekt een passende nieuwe werkomgeving voor een sympathieke Productiemanager met aansprekende werkervaring.


Lees meer
Simone Geslaagd Artra Met Tekst

Geslaagd! Onze recruiter Simone heeft haar basisopleiding Intercedent 'in the pocket'

14 jun. 2019

Deze week was het feest bij Professionals in Food op kantoor te Zwolle. Recruiter Simone Zunnebeld is namelijk geslaagd voor het examen van de Stichting Examens Uitzendbranche


Lees meer
Planking In Den Bosch Verkleind

Professionals in Fit?

23 mei 2019

​​Zo af en toe liggen we bij Professionals in Food op de grond. Niet ter ontspanning of omdat we onze arbo niet op orde hebben en steeds struikelen, maar voor een minuutje 'planking' onder de bezielende leiding van Niki. Echte wasbordjes hebben we nog niet zien ontstaan, maar de gemiddelde buikomvang is er in ieder geval niet verder door gegroeid. Deze week hadden we echter een probleem...


Lees meer
Foto Roger Keuken

Klant aan het woord: Roger Nass over de sales ambities van Normec Foodcare en de kansen voor sales professionals

13 mei 2019

Sinds 1 januari 2019 zwaait Roger Nass als Commercieel Directeur de scepter over het nieuw gevormde commerciële team van Normec Foodcare. We spreken hem op het nieuwe, zeer ruim opgezette, hoofdkantoor in Den Bosch over hoe hij bij Normec terecht kwam, zijn drijfveren, die van Normec Foodcare en over de twee vacatures van Sales Manager die hij momenteel open heeft staan.


Lees meer
Esro Logo

Klant aan het woord: Patrick van den Berg over 'zijn' Esro

15 apr. 2019

Na een eerste kennismaking in februari zijn we inmiddels van start gegaan met de werving van een Kwaliteitsmanager voor Esro in Hoeselt, vlak over de grens bij Maastricht. Patrick van den Berg vertelt over het bedrijf en wat de 'Esro-medewerker' er kan verwachten.


Lees meer
Img 20190325 111554913

Klant aan het woord: Aldo Evers vertelt over het werken bij MicroCare Laboratorium en over Normec Foodlab

26 mrt. 2019

Er gebeurt veel bij MicroCare Laboratorium. Een overname, een aanstaande naamswijziging, de verhuizing van Bodegraven naar Woerden, de groei en een aangepaste structuur zijn de meest in het oog springende voorbeelden ervan. Om een inkijkje te geven in het bedrijf laten we Aldo Evers, technisch specialist èn medewerker van (bijna) het eerste uur aan het woord.


Lees meer
Normec Foodcare 2019

Volop kansen voor QA professionals

08 mrt. 2019

Gisteren waren Niki, Simone en Michiel op bezoek bij Normec Foodcare. Als strategische wervingspartner gaan wij met hen op zoek naar tientallen QA professionals voor verschillende vacatures, die deels naar wens van de professional zelf kunnen worden ingevuld.


Lees meer
Tweede Kamer 1000X600

De Wet Arbeidsmarkt in Balans

28 feb. 2019

De tweede kamer heeft dinsdag 5 februari de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) aangenomen. Middels de WAB trachten de beleidsbepalers het verschil tussen flexibel en vast werk te verkleinen.


Lees meer
Afgestudeerd

Niki en Manon waren op de HAS Food Experience

13 feb. 2019

Tijdens hun bezoek aan de HAS Food Experience 5 februari jongstleden waren Manon en Niki onder de indruk van de oplossingen die door de studenten gepresenteerd werden.


Lees meer
Tips

Je eerste werkdag in je nieuwe baan; hoe maak je een fijne indruk?

01 feb. 2019

Heb je al die sollicitatiehordes goed genomen, staat ineens die eerste werkdag voor de deur. Spannend! Vooraf vraag je je misschien van alles af: wat trek ik aan?


Lees meer
Axxent

Axxent Masters in Tea; hoe een Nederlandse theespecialist haar werving aanpakt

03 jan. 2019

Margot Vogel, HR Adviseur, doet een boekje open over onze samenwerking.


Lees meer
019 16012 Pif Logo Kerst

Professionals in Food on tour: kerstpakketten uitdelen aan onze gedetacheerden

19 dec. 2018

Als dank voor hun inzet en de manier waarop zij Professionals in Food mede vertegenwoordigen trekken we er ieder jaar op uit om al onze gedetacheerden persoonlijk te bedanken en een kerstpakket te overhandigen.


Lees meer
Foto Jan Scholten Uitgeknipt

ZZP'er in the spotlight: Jan Scholten over zijn samenwerking met Professionals in Food

08 nov. 2018

Als zelfstandig functionerend auditor gaat Jan voor Diversey allerhande supermarkten in Noord-Oost Nederland af.


Lees meer
Cffg Logo Met Pay Off Def Jpg 450X320

Vaste klant aan het woord: Care for Food Group over de samenwerking met Professionals in Food

27 jun. 2018

Met een aantal van haar klanten heeft Professionals in Food een jarenlange relatie en een goede band. Zo ook met de Care for Food Group, waarvoor we inmiddels zes jaar de volledige werving van hun food professionals verzorgen.


Lees meer
Avg Banner

Ook wij doen mee aan de AVG!

17 mei 2018

De beschouwingen van Michiel, met tips over hoe jij jouw privacy kunt beschermen


Lees meer
Innofood

Professionals in Food sluit zich aan bij Innofood, hét foodnetwerk in Oost-Nederland

06 apr. 2018

Sinds 1998 is Innofood als netwerkorganisatie actief in Oost-Nederland. Vanaf deze maand sluiten wij ons bij hen aan.


Lees meer
Tips

Tips ter voorbereiding op een beoordelingsgesprek

27 okt. 2017

Tegen het einde van het jaar vinden bij veel bedrijven de beoordelingsgesprekken weer plaats. Hoe jij je hierop goed kunt voorbereiden, lees je in de tips van Professionals in Food.


Lees meer
Maitre Andre Logo

Testimonial Andrea Kluytmans

17 aug. 2017

Professionals in Food heeft voor Andrea Kluytmans de bemiddeling verzorgd bij het vinden van haar nieuwe baan. Andrea is nu Kwaliteitsmedewerker bij Maître André.


Lees meer
Dont2

Top 5 don’ts voor kandidaten

11 apr. 2017

Iedereen bereidt zich anders voor op een sollicitatiegesprek. Er zijn evengoed enkele valkuilen waar we kandidaten met regelmaat in zien trappen.


Lees meer
Pi F Zwolle

Nu ook Professionals in Zwolle!

06 feb. 2017

Na jaren vanuit Den Bosch opdrachtgevers verspreid over het hele land bediend te hebben, zijn we er trots op vandaag officieel onze vestiging in Zwolle te openen.


Lees meer
Tip Van De Week 2

Tip van de week: stuur altijd een motivatie mee

15 nov. 2016

Vroeger…solliciteerde je door een brief te sturen naar aanleiding van een advertentie die je had gevonden in de krant. Bij die brief voegde je jouw geprinte, getypte of zelfs handgeschreven cv.


Lees meer
Logo Wylax

Eén van onze klanten aan het woord: Wylax International B.V.

27 sep. 2016

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Wylax International B.V. te Woudrichem een zoektocht naar een Medewerker QA afgerond.


Lees meer
Logo Met Aardappelen Klein V2

Eén van onze klanten aan het woord: Cêlavíta

12 jun. 2016

Voor onze opdrachtgever Cêlavíta te Wezep hebben wij de zoektocht naar een QC Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Professionals in Food meerdere vacatures voor Cêlavíta vervuld.


Lees meer
Linked In Pif 2

VMT Trendbijlage 2016: Kwaliteitsmanagers schaars

17 dec. 2015

Michiel Jonkers, Operationeel Directeur Professionals in Food, gaat in op de trends op het gebied van arbeidsbemiddeling in de voedingsindustrie.


Lees meer
Tips

10 Tips voor tijdens het sollicitatiegesprek

10 jul. 2015

Even is daar het joepie-gevoel: je mag op gesprek! Maar dan: klamme handen, hoge hartslag, zweet op het voorhoofd…voor velen van ons is een sollicitatiegesprek meer dan spannend.


Lees meer
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren