Recruitment
with care

Nieuws

Han Merkteken Descriptor

Sollicitatietraining Food en Business HAN

22 feb. 2021

​​Vanmorgen kon Sathya direct aan de slag met twee online sollicitatietrainingen, ditmaal voor twee gemotiveerde groepen studenten Food en Business van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Zij gaan straks op zoek naar een stage of baan en wij hopen hen met onze training daarbij te helpen.


Lees meer
Foto Start Lex Geknipt

Lex is gestart!

19 jan. 2021

Niet alles staat stil in tijden van lockdown. Afgelopen maandag startte Lex op onze vestiging in Vught.


Lees meer
Productie Qesh Manager

Als werkgever op zoek naar een kwaliteitsimpuls in 2021?

31 dec. 2020

Af en toe zetten we één van onze kandidaten in de schijnwerpers. Ditmaal een ervaren foodprofessional waar Sandra zeer over te spreken is. Op zoek naar een Kwaliteits- of Productiemanager? Lees dan snel verder!


Lees meer
Foto Training Svo Sathya Vierkant

Leuk! Sathya gaf een sollicitatietraining aan studenten van de SVO Rotterdam

12 nov. 2020

Toen Sathya een sollicitatietraining gaf op de SVO in Rotterdam, trof ze daar een gemotiveerde, enthousiaste groep studenten. Dat gaf de training een prettige dynamiek en we hopen zeer dat we deze kanjers een helpende hand hebben kunnen bieden bij hun zoektocht naar een mooie stage.


Lees meer
Heiploeg Verpakkingen

Groot, snel en flexibel: Heiploeg en de ontwikkelingen in garnalenland

06 nov. 2020

Heiploeg behoort met haar moderne productiefaciliteiten en continue drive tot innovatie tot de top van de leveranciers van seafoodproducten. Directeur Hans Luit vertelt hoe dat kan en welke ontwikkelingen er op stapel staan.


Lees meer
Lunch Geposeerd

Lunchen ter ere van Johanna en Sathya

14 okt. 2020

In klein comité heeft ons team in Vught deze week onder het genot van de lekkere broodjes van Osteria Ciao Bella​ eindelijk samen geluncht. Dat doen we omdat dat gezellig is, maar we hebben ook twee aanleidingen bedacht...


Lees meer
Michael Van Der Post

Michael van der Post over 'zijn' Compaxo

28 sep. 2020

Compaxo is een familiebedrijf dat volgend jaar een eeuw bestaat. Sinds vorig jaar staat er een nieuwe, jonge generatie aan het roer die een frisse wind door de organisatie laat gaan. Michael van der Post behoort tot die nieuwe generatie en werkt sinds vorig jaar als Commercieel Manager aan de ontwikkeling van het commerciële team. Hij vertelt over het bedrijf en wat er de komende tijd op de rol staat.


Lees meer
Ciao Bella Verkleind

We luiden de vakantie uit

24 aug. 2020

Wij vierden het einde van de vakantie met een heerlijk avondje op het gras van Fort Isabella, ons nieuwe thuis!


Lees meer
Sandra Angelique En Vera Bij Sensus

Sandra en Angelique op bezoek bij Sensus

22 jul. 2020

Als Recruitment Consultant bij Professionals in Food kom je bij tal van interessante bedrijven. Vandaag ging Sandra en Angelique voor de verandering er eens samen op uit. Ze togen naar Roosendaal alwaar ze Sensus en HR Officer Vera Gladdines bezochten.


Lees meer
Angelique Is Jarig

Hieperdepiep...

11 jun. 2020

Vandaag vierden wij een feestelijk feestje met onze Angelique in het middelpunt van de festiviteiten. Er zijn namelijk volop positieve ontwikkelingen...


Lees meer
Johanna Welkom

Wij staan weer open voor bezoek!

20 mei 2020

We zien ernaar uit; de verruiming van de mogelijkheden tot persoonlijke ontmoetingen. We hebben op onze kantoren de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen om food professionals te ontvangen en trekken er graag op uit om onze opdrachtgevers weer eens te bezoeken waar dat kan.


Lees meer
Planking Challenge Pi F

Planking bij Professionals in Food

14 apr. 2020

Wij missen het persoonlijk contact. Met opdrachtgevers, professionals en met elkaar. Onze plankingsessies zijn een fijne onderbreking van de thuiswerkdagen.


Lees meer
Blog

Van virus naar een online sollicitatiegesprek: hoe bereid jij je als (food) professional hier op voor?

26 mrt. 2020

De verspreiding van het coronavirus brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Ook voor het werven van een nieuwe werknemer. Momenteel zien wij dat sollicitatiegesprekken veelal online worden gevoerd. Onze Recruiter Simone vertelt in deze blog wat een videosollicitatie inhoudt en wat de grootste verschillen zijn ten opzichte van een face-to-face sollicitatiegesprek. Ook geeft ze je belangrijke tips & tricks waarmee je je goed kunt voorbereiden op jouw online sollicitatiegesprek.


Lees meer
Op De Uitkijk Naar Een Nieuwe Collega

Het grote 'hoe is het om bij Professionals in Food te werken'-interview

21 feb. 2020

In 2019 startten onze collega’s Johanna Pierhagen en Angelique van Es. Johanna werkt als recruiter op onze vestiging in Den Bosch, Angelique als recruitment consultant op de vestiging in Zwolle. Waar Angelique het liefst iedere dag zou rondtoeren langs opdrachtgevers in haar mooie Mazda (oftewel: haar ‘waggie’, zoals ze hem zelf noemt’) geniet Johanna ook van een dag werven op kantoor. Johanna en Angelique zijn heel verschillend en passen toch erg goed bij ons. In dit grote ‘hoe is het om bij Professionals in Food te werken’-interview laten we hen aan het woord over hun ervaringen. Een verhaal over leren, familie, ups en downs en ambitie.


Lees meer
Medewerker Qa Qc

Ellis kent een breed inzetbare QA/QC medewerker

06 feb. 2020

Onze recruiters, recruitment consultants en managers spreken dagelijks vele leuke kandidaten met boeiende verhalen. Eens in de zoveel tijd pikken we er ééntje uit die we breder onder de aandacht brengen. Ditmaal koos collega Ellis voor een food professional die we goed kennen.


Lees meer
Rtl Z De Barometer

Houd allen 26 januari om 17:30 uur vrij

20 jan. 2020

Vorige maand berichtten we al over de leuke opnamedag die we bij Professionals in Food hadden beleefd. Aanstaande zondag kan iedereen het resultaat zien. We zijn erg benieuwd!


Lees meer
Aanbod Kandidaat Noord Oost Nl

Wie o wie strikt deze QA Professional?

08 jan. 2020

Op zoek naar een QA professional in de Noordoost-Nederlandse foodsector? Wij kennen een sympathieke kandidaat met allround werkervaring.


Lees meer
Kerstpakket

On the road again!

19 dec. 2019

​De gezellige kerstdagen komen er weer aan. Hier kijken wij bij Professionals in Food altijd erg naar uit! Het is de tijd dat we rondtoeren met onze pakketjes.


Lees meer
Foto Rtl Z Barometer

Professionals in Food: the movie!?

13 dec. 2019

Gisteren was er een filmploeg(je) aanwezig op onze vestiging in Zwolle. Zij filmden ons werk voor een aflevering van de Barometer op RTL Z.


Lees meer
Zorgbus Vivent In Gebruik Genomen Bijgesneden

Het busje komt er weer aan

15 nov. 2019

Het heeft helemaal niets met recruitment te maken en ook niets met food. Maar toen we een tijd terug benaderd werden om een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een bus gingen we toch overstag. En vandaar was het zover: de bus werd geleverd.


Lees meer
Mazda Undercover

Vandaag breidt onze familie uit

21 okt. 2019

Vandaag werd de Professionals in Food familie uitgebreid met twee versterkingen. We zijn ervan overtuigd dat zij ons verder gaan brengen :).


Lees meer
019 19003 Pif Hazar Achkar Vrijstaand

Testimonial Hazar Achkar - QA/QC Medewerker

25 sep. 2019

Hazar Achkar woont nu ruim drie jaar in Nederland en heeft na diverse werkervaringsplekken inmiddels bij Saturn Petcare te Hattem een mooie, potentieel vaste, baan gevonden. Hij vertelt hier hoe dat is gegaan en hoe het bij Saturn bevalt.


Lees meer
019 19003 Pif Referenties Professionals René Ter Brugge

Testimonial René ter Brugge - Trainer / Projectmanager QA

18 sep. 2019

René ter Brugge ging nadat hij door Professionals in Food bemiddeld werd aan de slag in een combinatiefunctie van Trainer en Projectmanager QA. Als Trainer ontwikkelt en verzorgt René trainingen op het gebied van kwaliteit in de levensmiddelensector. Daarnaast werkt hij als Projectmanager QA aan QA vraagstukken in de industrie. Hij vertelt over zijn nieuwe baan en zijn ervaring met Professionals in Food.


Lees meer
Aanbod Kandidaat Sales Inkoop Manager

Wij hebben een Ervaren Manager Inkoop en Sales in bemiddeling, met specifieke expertise in de food- en vleessector

28 aug. 2019

​Het vinden van een goede Sales- of Inkoop Manager in de vleesindustrie kan lastig zijn. Wij spreken echter regelmatig interessante kandidaten en presenteren er hier graag één.


Lees meer
Aanbod Qa Professional Noord Oost Nederland

Ervaren QA Professional beschikbaar voor een mooie baan in het Noord-Oosten van Nederland

21 aug. 2019

Simone zoekt nieuwe collega's voor een volledig gescreende, ervaren QA Professional. Zou jij mogelijk iets voor haar kunnen betekenen?


Lees meer
Aanbod Qa Manager

Nu beschikbaar: een ervaren QA Manager Food

16 jul. 2019

Simone heeft een veelbelovende QA professional in bemiddeling. Zo één die moeilijk vindbaar is als je ernaar op zoek bent. Snel bellen dus als jij QA versterking zoekt voor jouw bedrijf!


Lees meer
Qa Professional Met 2 Jaar Ervaring

Wij hebben een goede QA-er in bemiddeling, mèt een paar jaar ervaring

28 jun. 2019

Deze QA professional heeft de eerste meters op het carrièrevlak inmiddels gemaakt. Wij zoeken een mooie werkplek voor een verdere verdieping van de werkervaring.


Lees meer
019 19003 Pif Tom Dekkers Vrijstaand002 002

Tom werkt tijdelijk als kwaliteitsmedewerker bij Struik Foods te Nijkerk

18 jun. 2019

Tom Dekkers begon een tijdje terug als tijdelijke kracht bij Struik Foods te Nijkerk. Een tijdelijke klus, ideaal voor een starter. Het zou maar een maandje duren, maar uiteindelijk blijkt er voldoende werk voor een langere termijn. We laten Tom aan het woord over zijn ervaringen bij Struik en de bemiddeling via Professionals in Food. Een verhaal over tomatensoep en snelheid volgt.


Lees meer
Simone Geslaagd Artra Met Tekst

Geslaagd! Onze recruiter Simone heeft haar basisopleiding Intercedent 'in the pocket'

14 jun. 2019

Deze week was het feest bij Professionals in Food op kantoor te Zwolle. Recruiter Simone Zunnebeld is namelijk geslaagd voor het examen van de Stichting Examens Uitzendbranche


Lees meer
Logo Merieux Transparant 2

Mérieux Nutrisciences doet een boekje open over de samenwerking met Professionals in Food

16 mei 2019

Voor Mérieux Nutrisciences te Ede zoekt Professionals in Food met regelmaat professionals voor op en rond hun laboratorium. De organisatie heeft een kleurrijke historie en biedt een werkomgeving vol variatie. Mathilde Keij is HR Manager bij Mérieux en vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food als wervingspartner en hoe ze tot het besluit kwam met Professionals in Food in zee te gaan.


Lees meer
Foto Roger Keuken

Klant aan het woord: Roger Nass over de sales ambities van Normec Foodcare en de kansen voor sales professionals

13 mei 2019

Sinds 1 januari 2019 zwaait Roger Nass als Commercieel Directeur de scepter over het nieuw gevormde commerciële team van Normec Foodcare. We spreken hem op het nieuwe, zeer ruim opgezette, hoofdkantoor in Den Bosch over hoe hij bij Normec terecht kwam, zijn drijfveren, die van Normec Foodcare en over de twee vacatures van Sales Manager die hij momenteel open heeft staan.


Lees meer
Collage Koffie

Onze vestiging in Den Bosch heeft een nieuw koffiezetapparaat

08 apr. 2019

Jarenlang produceerde Den Bosch haar versgemalen koffie op dezelfde machine. Nu was deze aan vervanging toe en hebben we een apparaat aangeschaft waar voormalig 'barista' Manon zich lekker op uit kan leven


Lees meer
Img 20190325 111554913

Klant aan het woord: Aldo Evers vertelt over het werken bij MicroCare Laboratorium en over Normec Foodlab

26 mrt. 2019

Er gebeurt veel bij MicroCare Laboratorium. Een overname, een aanstaande naamswijziging, de verhuizing van Bodegraven naar Woerden, de groei en een aangepaste structuur zijn de meest in het oog springende voorbeelden ervan. Om een inkijkje te geven in het bedrijf laten we Aldo Evers, technisch specialist èn medewerker van (bijna) het eerste uur aan het woord.


Lees meer
Kunst Op Kantoor

Kunst op kantoor

12 feb. 2021

Straks weer dagelijks te zien voor onze recruiters en recruitment consultants! We zoeken nog collega's; sluit jij je bij ons aan?


Lees meer
Logo Buiteman

Buiteman in ontwikkeling

21 jan. 2021

Simon Klootwijk is als directeur al lange tijd verbonden aan het familiebedrijf Buiteman, producent van hartige koekjes gevestigd te Etten-Leur. De organisatie is in een nieuwe fase aanbeland waardoor ook de rol van Simon zal veranderen. Zodoende is er een vacature voor Productieleider ontstaan.


Lees meer
Logo Kerst

Fijne feestdagen en...wat eerder dicht!

23 dec. 2020

2020 was met afstand (haha) het meest bijzondere jaar in de historie van Professionals in Food. We kijken er even op terug en vooral erg uit naar 2021!


Lees meer
Sathya Over Ons

Even voorstellen: Sathya van Velzen

02 dec. 2020

Recruiter Sathya zit vol in de hectiek die bij een nieuwe baan hoort. En die hectiek is in de commerciële arbeidsbemiddeling groot, zeker als je het vak nog moet leren. We stellen haar graag even voor en laten haar aan het woord over haar start bij Professionals in Food.


Lees meer
Productontwikkelaar Kandidaatprofiel Anoniem

Op zoek naar creatief talent voor de ontwikkeling van jouw producten?

02 nov. 2020

Om de zoveel tijd zetten we één van de food professionals uit ons netwerk in het licht. Ditmaal is het een creatieve, hbo-geschoolde productontwikkelaar uit Noord-Brabant.


Lees meer
Kandiaatprofiel Anoniem Allround Levensmiddelentechnoloog

Zoek je een Productie- of Kwaliteitsmanager Food in Noord-Brabant?

16 okt. 2020

Bij Professionals in Food spreken we dagelijks vele food professionals. Zo nu en dan nemen we de gelegenheid te baat om er eentje uit te lichten. Dat is altijd een goed gescreende en veelbelovende professional. Ditmaal maakt Sandra zich sterk voor een medior ervaren kracht uit Noord-Brabant. Zij komt graag in contact met organisaties in de foodsector die momenteel op zoek zijn naar een Productiemanager, Technoloog of Kwaliteitsmanager en doet daarom een onderstaande oproep.


Lees meer
019 19003 Pif Dieneke Timmermans Vrijstaand008

Testimonial Merve Sen en Dieneke Timmermans - Analisten

24 sep. 2020

Sensus Zwolle produceert inulinepoeders als grondstof voor een brede variatie aan producten en producenten. De poeders worden voor verschillende toepassingen gebruikt in verschillende processen. Kwaliteitscontrole is dan ook een zeer belangrijk element in het productieproces van Sensus. Hieraan leveren twee van onze krachten, Merve en Dieneke, werkzaam op het laboratorium, een belangrijke bijdrage. Zij vertellen over hun werk en de verschillen tussen het chemische laboratorium en het microbiologische laboratorium.


Lees meer
Johanna Met Boeket

Johanna heeft zich gekwalificeerd!

27 aug. 2020

De schoolbankjes zijn alweer even terug voor Johanna, maar ze is het leren duidelijk nog niet verleerd. Vandaag was het daarom feest.


Lees meer
Vomar Logo

De visie van Vomar Voordeelmarkt BV

21 jul. 2020

Vomar ontwikkelt zich momenteel snel. Zodoende zijn er twee vacatures vrijgekomen in Alkmaar, een functie van Kwaliteitsmedewerker en een Hoofd Bedrijfsbureau. CFO Jim Zwanenburg vertelt er meer over in een open gesprek over het werken bij de organisatie.


Lees meer
019 19003 Pif Dieuwertje Troost Vrijstaand 003

Testimonial Dieuwertje Troost - (Interim) QA Manager

12 jun. 2020

In februari 2020 kregen wij vanuit Schur Flexibles te Rotterdam het verzoek op zoek te gaan naar een Interim QA Manager ter tijdelijke vervanging van hun kwaliteitsmanager die tijdelijk niet inzetbaar was. Al snel tijdens het gesprek kwam het idee naar voren een voor ons ‘oude bekende’ te benaderen, aangezien het een kolfje naar diens hand leek. Uiteindelijk leidde dit tot een vlotte bemiddeling en inmiddels werkt Dieuwertje Troost alweer ruim twee maanden bij Schur. Ze vertelt over haar werk, de organisatie, de vreemde start, de toekomst en haar ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer
Nico Sluis Logo

“Ons uitgangspunt is altijd geweest: wij willen lekkere dingen maken. Pas daarna kijken we naar het mogelijke rendement”

08 mei 2020

Bij Nico Sluis Vleeswaren wordt ambachtelijk gewerkt conform hoge kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden. Nico Sluis is al een tijd een gewaardeerde opdrachtgever van ons en nu wij voor hem een productieleider zoeken die een belangrijke rol gaat vervullen binnen het bedrijf, vonden wij het tijd om Nico zelf eens nader aan de tand te voelen over zijn bedrijf.


Lees meer
Blog

Young professionals binden en boeien

15 apr. 2020

Angelique is qua ervaring nog een 'piepkuiken', maar prefereert zelf de term 'young professional'. Voor alle ouwelui in het vak legt deze ervaringsdeskundige in haar blog uit hoe je als werkgever deze piepkuikens, uuhhh, young professionals kunt binden en boeien. Leuk om te lezen, vinden wij zelf!


Lees meer
Foto Nieuw Kantoor

Een kijkje in de toekomst?

18 mrt. 2020

In een onvoorspelbare wereld nam Michiel een kijkje 'in de toekomst'


Lees meer
Done Deal

Done deal! Onze vestiging Den Bosch gaat verhuizen.

26 feb. 2020

Het wordt weer een druk jaar! Met het tekenen van het huurcontract vorige week werd het definitief: Professionals in Food Den Bosch gaat verhuizen. En wel naar een bijzondere locatie.


Lees meer
019 19003 Pif Johnnybouwmeesters Vrijstaand004

Testimonial Johnny Bouwmeesters - Procestechnoloog

06 feb. 2020

Als procestechnoloog bij Brinkers Food raak je breed betrokken bij het totale proces. Johnny gebruikte zijn eerste periode in die functie dan ook om alle mensen op verschillende afdelingen en de bijbehorende processen goed te leren kennen. De verkregen inzichten vormen de basis voor de door te voeren optimalisaties. 


Lees meer
Foto Rtl Z Barometer

Professionals in Food: the movie

29 jan. 2020

Afgelopen zondag, om 17:33 uur precies, was het zover: het tv-debuut van Professionals in Food. Het item over ons werk kun je hier terugkijken.


Lees meer
Michiel 5 Jaar Bij Pi F 2

Michiel 5 jaar aan de slag bij Professionals in Food

06 jan. 2020

Als operationeel directeur mag Michiel samen met zijn superteam bouwen aan Professionals in Food. Michiel kijkt terug op de afgelopen vijf jaar en vooruit naar de komende jaren.


Lees meer
Foto Laatste Dag Maxime 2

Laatste dag Maxime

23 dec. 2019

​Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag. De wegen van Maxime en Professionals in Food, tot voor kort onlosmakelijk met elkaar verbonden, scheidden.


Lees meer
019 19003 Pif Iris De Ruijter

Testimonial Iris de Ruijter - Kwaliteitsmedewerker

09 dec. 2019

In September 2019 startte Iris de Ruijter als Kwaliteitsmedewerker bij Zijerveld te Bodegraven. Zijerveld is een grote speler in de Nederlandse kaassector en onderdeel van FrieslandCampina. De primaire focus van het werk van Iris ligt op klachten. Is dat nu wel zo’n leuke job dan? Iris vertelt er alles over en deelt ook haar ervaringen met Professionals in Food. 


Lees meer
Foto Arno En Inge 2

Hoe gaat het eraan toe bij Normec Foodcare?

18 nov. 2019

Normec Foodcare. Niemand had er drie jaar geleden van gehoord, maar inmiddels is het een grote speler op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit waar QA specialisten en analisten volop carrière kunnen maken. Wat is daar gebeurd en waar gaat het heen met deze organisatie? Een uitgebreid verhaal.


Lees meer
Fotoshoot Suzanne En Johanna 3

Professionals in Food of Models Inc.?

18 okt. 2019

Suzanne Boin en Johanna Pierhagen zijn als recruitment consultant en recruiter gestart op onze mooie vestiging in Den Bosch. Zij mochten deze week op de foto!


Lees meer
Foto Van Gebouw

Op bezoek bij Roba Laboratorium

30 sep. 2019

Vorige week waren we bij Roba Laboratorium in Deurne. We hadden daar een rondleiding en een leuk gesprek met de vriendelijke, gedreven directeur-eigenaar Iwan Gijsbers. Iwan is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens ons bezoek werd al snel duidelijk dat hij niet alleen trots is op zijn bedrijf, maar ook op de mensen die er werken. We laten Iwan hierover aan het woord.


Lees meer
Procestechnoloog Nijmegen Apeldoorn Enschede

Zou je wel een goede technoloog kunnen gebruiken om jouw processen naar een hoger plan te brengen?

09 sep. 2019

Ellis Hulshorst leerde onlangs een ervaren procestechnoloog kennen die wel open staat voor een nieuwe functie. Daar leveren wij natuurlijk graag een bijdrage aan. Interesse in deze kandidaat? Lees dan snel verder.


Lees meer
Mark Ellis En Michiel Bovenop De Galibier

Gelukt: de Galibier bedwongen en een mooi bedrag opgehaald voor Dream4Kids!

04 sep. 2019

Afgelopen zaterdag, 31 augustus 2019, beklommen Ellis, Mark en Michiel net als 38 andere deelnemers de Galibier. Het was een zware klim en een prachtige ervaring.


Lees meer
Foto Rondleiding Swinkels

Op bezoek bij onze opdrachtgevers! Ditmaal bij Swinkels, de volgende keer bij jouw organisatie?

29 jul. 2019

Bij Professionals in Food brengen wij altijd een bezoek aan onze opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van het bedrijf en de mensen. Maxime en Niki waren onlangs bij Swinkels en vertellen over het waarom achter hun bezoeken.


Lees meer
Gefeliciteerd Van Hall Studenten

Van Hall studenten gefeliciteerd!

18 jul. 2019

Vorige week was het feest in Leeuwarden waar van Hall studenten voedingsmiddelentechnologie hun diploma kregen. Wij hadden de eer erbij te mogen zijn.


Lees meer
Finish Math Salden

Getraumatiseerde kinderen een topdag bezorgen, dat is waar we het voor doen

24 jun. 2019

Afgelopen weekend hebben we weer afgezien. Althans, Mark en Michiel vonden het pittig, Ellis moest nogal inhouden. Een mooie tocht leidde ons door de Limburgse heuvels.


Lees meer
Canva Productiemanager

Zeer ervaren allround Productiemanager Food kijkt uit naar een nieuwe baan

19 jun. 2019

Mark zoekt een passende nieuwe werkomgeving voor een sympathieke Productiemanager met aansprekende werkervaring.


Lees meer
Canva Product Manager

Product Manager Food (WO) beschikbaar

07 jun. 2019

We hebben een leuke Product Manager Food in bemiddeling. Iets voor jouw organisatie?


Lees meer
Planking In Den Bosch Verkleind

Professionals in Fit?

23 mei 2019

​​Zo af en toe liggen we bij Professionals in Food op de grond. Niet ter ontspanning of omdat we onze arbo niet op orde hebben en steeds struikelen, maar voor een minuutje 'planking' onder de bezielende leiding van Niki. Echte wasbordjes hebben we nog niet zien ontstaan, maar de gemiddelde buikomvang is er in ieder geval niet verder door gegroeid. Deze week hadden we echter een probleem...


Lees meer
Img 20190420 Wa0008

Fietsen voor Dream4Kids: trainen voor de beklimming van de Galibier

24 apr. 2019

Eind augustus beklimmen wij, Mark, Ellis en Michiel, de Galibier per fiets. Dat doen we om geld in te zamelen voor Dream4Kids. Er moet flink getraind worden en afgelopen weekend waren we op de Posbank.


Lees meer
Esro Logo

Klant aan het woord: Patrick van den Berg over 'zijn' Esro

15 apr. 2019

Na een eerste kennismaking in februari zijn we inmiddels van start gegaan met de werving van een Kwaliteitsmanager voor Esro in Hoeselt, vlak over de grens bij Maastricht. Patrick van den Berg vertelt over het bedrijf en wat de 'Esro-medewerker' er kan verwachten.


Lees meer
Blog

Blog: hoe houd je jouw millennials aan boord?

18 mrt. 2019

Wij merken dat werkgevers moeite hebben om de juiste medewerker te vinden en binnen te houden. Die uitdaging hebben we zelf ook. Graag delen we wat inzichten en tips.


Lees meer
Henriette Grooten Bij Zijerveld 3

Klant aan het woord: Henriëtte Grooten over het werken bij Zijerveld in Bodegraven

14 mrt. 2019

Al jaren steunen wij Zijerveld bij het vervullen van hun vacatures. We zijn er trots op voor zo'n mooi bedrijf te mogen werken. Inmiddels zijn er al vele foodies via Professionals in Food gestart, waaronder Henriëtte Grooten, Manager van de afdeling Specificatiebeheer en Labeling. In die rol is zij momenteel één van onze opdrachtgevers binnen Zijerveld.


Lees meer
Foto Sathya Voorbereiding Training Han

We mogen weer

05 feb. 2021

We mogen weer! Niet naar de kroeg helaas, maar wel een leuke sollicitatietraining verzorgen voor studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen.


Lees meer
Foto Totaal Kantoorinrichting Kantoor

Hard gewerkt op en aan ons kantoor

07 jan. 2021

Hoewel het er de afgelopen weken stil was, gebeurt er deze week veel op ons nog altijd nieuwe kantoor in Vught.


Lees meer
Foto Kerstpakketten 2020 Klein

On the road again!

11 dec. 2020

Deze weken wanen wij ons pakketbezorgers. We doorkruizen Nederland om overal onze professionals te danken voor de samenwerking dit jaar. En natuurlijk brengen we ook wat mee! Wat? Tsja...


Lees meer
019 19003 Pif Roy Van Beijnen Vrijstaand001

Testimonial Roy van Beijnen - Kwaliteitsmanager

09 nov. 2020

Bij Agterberg Vleeswaren in Zwanenburg worden de lekkerste vleeswaren geproduceerd. Die hoge standaard vergt een goede kwaliteitsborging en de toewijding van een betrokken Kwaliteitsmanager. Roy van Beijnen stapte begin dit jaar in die rol en maakte zodoende van dichtbij mee hoe de organisatie zich vlot aanpaste aan de coronaomstandigheden. 


Lees meer
Foto Webinar Solliciteren 002 Jpeg

Voor het eerst online...een webinar voor studenten aan de HvA

28 okt. 2020

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam gaan de komende periode op zoek naar stageplaatsen. Om hen daarbij te steunen, gaven Johanna en Sathya een online training over hoe je je, als sollicitant, goed kunt presenteren.


Lees meer
Foto 2 Voorbereiding Sollicitatietraining

Solliciteren doe je zo!

12 okt. 2020

Regelmatig geven wij met veel plezier trainingen en seminars op hogescholen. Hoewel dat voorlopig niet meer gaat voor volle klassen, blijven we wel actief op dit vlak. Ook deze maand mogen we weer, ditmaal volledig digitaal. En dat is voor ons nieuw.


Lees meer
Verhuiswagen

Verhuisd

01 sep. 2020

​Afgelopen vrijdag was het zover: ons kantoor in Den Bosch verhuisde naar Vught. Hemelsbreed een verplaatsing van 300 meter, maar toch een groot verschil. Van een kantoorverzamelgebouw naar een eigen ingang. Van uitzicht op een geluidswand, naar uitzicht op het groen.


Lees meer
Sensuslogo Transparant

Testimonial - Sensus

10 aug. 2020

Na meerdere succesvolle bemiddelingen voor onze opdrachtgever Sensus, producent van inuline en onderdeel van Royal Cosun, was het tijd voor een tussentijdse evaluatie van onze samenwerking. Wij kennen Sensus als een uiterst klantgerichte organisatie met een no-nonsens cultuur, die goed is voor haar mensen. We spraken met Vera Gladdines, die vanuit haar rol als HR Officer een vast aanspreekpunt voor ons is. 


Lees meer
Wat Sandra Drijft

Recruitment Consultant Sandra stelt zich voor

08 jul. 2020

De afgelopen maanden leerde recruitment consultant Sandra de eerste fijne kneepjes van het vak. Inmiddels heeft ze haar eerste successen behaald en begint er iets van routine in haar werk te ontstaan. Voor ons de hoogste tijd om haar aan het woord te laten zodat ze zich kan voorstellen aan ‘het grote publiek’. Dat doet ze middels een terugblik en een blik vooruit.


Lees meer
Foto Sandra Normec Foodlab 2

Inwerken zonder bedrijfsbezoeken is voor een recruitment consultant als zwemmen op het droge...

04 jun. 2020

En dus is het fijn dat Sandra vandaag een mooie rondleiding kreeg. Vandaag was het zover! Sandra's eerste bedrijfsbezoek. Oh wat kwam er veel informatie op haar af en wat was het leuk.


Lees meer
Vacature Productiemanager Food

Inwerken in coronatijd; hoe werkt dat nu eigenlijk?

01 mei 2020

Als food professional in deze tijd starten in een nieuwe baan. Dat is gek. Wij hebben inmiddels verschillende praktijksituaties gezien en dat lijkt heel goed te gaan. En echt niet alles gaat vanuit huis.


Lees meer
Kandidaatpresentatie Accountmanager Food

Commerciant zoekt leuke werkgever! Wie biedt?

01 apr. 2020

Regelmatig plaatsen wij oproepjes voor goede kandidaten die wij in bemiddeling hebben. Dit keer roept Simone opdrachtgevers in het zuiden van het land op eens te kijken naar het verhaal van een leuke accountmanager die zij in bemiddeling heeft.


Lees meer
Woman Orange

Testimonial Ljubica Veljkovic Cvoric - Quality Specialist

10 mrt. 2020

Ljubica werkt sinds juni 2019 als Quality Specialist bij Esbro, een vooruitstrevende pluimveeslachterij die gevestigd is in het plaatsje Wehl in de Gelderse Achterhoek. Dat bevalt haar goed. Samen met twee QA collega’s en een kwaliteitsmanager zorgt ze ervoor dat de slachterij aan hoge kwaliteitsnormen voldoet, waarbij er veel oog is voor dierenwelzijn en duurzaamheid. Tijdens ons bezoek aan Esbro spraken we Ljubica uitgebreid over haar werk.


Lees meer
Foto Schur

Lekker uitwaaien bij Schur Flexibles...en naar huis met een mooie opdracht!

14 feb. 2020

We togen naar het mooie Rotterdam, ontmoetten daar René en Valentijn en keerden vol enthousiasme over de ons meegegeven opdracht weer terug.


Lees meer
Qa Professional Regio Rotterdam 002

QA Manager regio Rotterdam beschikbaar voor werkgevers in ontwikkeling

30 jan. 2020

Eens in de zoveel tijd presenteren wij één van de vele kandidaten die zich bij ons aandienen. Vandaag hebben we een uitstekende kwaliteitsmanager 'in de aanbieding'.


Lees meer
Recruitersoverleg 2

Een nieuw jaar vol ideeën en één probleem

16 jan. 2020

Tijdens ons recruitersoverleg vlogen de ideeën weer over tafel. Maar we hebben een uitdaging: wie gaat al die mooie plannen uitvoeren?


Lees meer
019 19003 Pif Eveline Versijp Vrijstaand

Testimonial Eveline Versijp - RA Officer

02 jan. 2020

Als RA Officer bij het innovatieve Royal Herkel ben je betrokken bij verschillende stages van het ontwikkel- en implementatieproces. Eveline is blij dat zij deze rol mag vervullen. Ze geniet volop van haar werk en collega's en leert veel. 


Lees meer
019 19003 Pif Nanna Versteeg Vrijstaand

Testimonial Nanna Versteeg - Laborant

18 dec. 2019

Bij Mérieux NutriSciences werk je op het laboratorium vooral met leuke collega's. Maar soms ben je even alleen aan het werk. Gelukkig is er de radio, die helpt je de dan de dag door. Oh, en je kunt je er ook goed ontwikkelen. En dan bedoelen we niet alleen je beenspieren door het vele staan! Nanna Versteeg vertelt over haar werk bij Mérieux en hoe ze daar terecht is gekomen. 


Lees meer
Kandidaatpresentatie Kwaliteitsmanager Noord Brabant

Ruim ervaren QA Manager zoekt een nieuwe werkplek in Noord-Brabant

25 nov. 2019

Onlangs ontmoette Johanna een QA professional met veel ervaring en potentie. Een prachtig profiel, met brede sectorervaring, een afgeronde hbo opleiding en een prettige persoonlijkheid.


Lees meer
Simone En Erik Bij Vion

Op bezoek bij opdrachtgever Vion

11 nov. 2019

Collega Simone Zunnebeld kreeg een indrukwekkende rondleiding bij Vion in Apeldoorn. Je leest er hier meer over. Bekijk ook de video!


Lees meer
Foto Sollicitatieworkshop Hogeschool Van Amsterdam

Suzanne en Simone waren vorige week op de Hogeschool van Amsterdam

17 okt. 2019

Afgelopen vrijdag gaven Simone en Suzanne een sollicitatietraining aan een select groepje derdejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. De interactieve workshop werd goed ontvangen en het werd een leuke dag.


Lees meer
Qa Professional Utrecht Gelderland 004

Beschikbaar: een vriendelijke en leergierige junior QA’er met kennis van HACCP, het uitvoeren van voedselveiligheid audits

18 sep. 2019

Wij hebben kennis mogen maken met deze ambitieuze kandidaat met veel toepasbare kennis van voeding en kwaliteit. Per 1 oktober is deze kandidaat voor 32 uur per week beschikbaar.


Lees meer
Qa Specialist In Oost Nederland

Wie o wie heeft interesse in deze uitstekende QA Specialist uit het oosten van het land?

06 sep. 2019

We hebben er weer één! Een hele leuke QA specialist, beschikbaar voor 28 uur per week voor opdrachtgevers in het Oosten van het land.


Lees meer
Shirts Zijn Binnen Bijgeknipt

Nog één week te gaan! De shirts zijn binnen en passen ons goed

23 aug. 2019

Nog één week en dan is het zover. Donderdag rijden Mark, Ellis en Michiel naar de Franse Alpen en zaterdag moet het gebeuren: de beklimming van de Galibier.


Lees meer
Tips Van Simone

Tips van Simone: Als werkgever overtuigen in het sollicitatiegesprek

24 jul. 2019

Voor kandidaten is het sollicitatiegesprek niet alleen een moment om zich te bewijzen, maar ook om jouw organisatie te leren kennen. Zij wedden in de regel niet op één paard en in de huidige arbeidsmarkt is de vraag dan ook: hoe zorg je ervoor dat die interessante kandidaat enthousiast wordt van het sollicitatiegesprek? Simone deelt haar inzichten in tips.


Lees meer
019 19003 Pif Ronald Daamen Vrijstaand002 002

Werken als QA Manager bij JVB Meat Insiders?

15 jul. 2019

Voor JVB Meat Insiders werven we momenteel een kwaliteitsmanager. Deze organisatie, die werkt in een uitermate klantgerichte business to business omgeving, biedt voor de ervaren QA-er een prima werkomgeving. Niet in de laatste plaats omdat kwaliteit er werkelijk voorop staat. Waarom nog meer? Lees snel verder.


Lees meer
Canva Starter Qa

Simone zoekt voor één van haar professionals een leuke startersfunctie binnen QA of productontwikkeling

20 jun. 2019

En weer hebben we een food professional in bemiddeling waar we enthousiast over zijn, maar nog geen passende job voor hebben gevonden. Ditmaal zoekt Simone een nieuwe werkomgeving voor een gedreven starter. Vacatures binnen de QA of productontwikkeling met volop gelegenheid tot ontwikkeling hebben de voorkeur!


Lees meer
Collage Training

Vrijdag rustig aan? Nee hoor, wij eindigden de week met een heerlijk actieve commerciële training

17 jun. 2019

Afgelopen vrijdag, 14 juni, volgden onze vestigingsmanagers en recruitment consultants een interne commerciële training. Het was een leuke, interactieve dag, met een Friese winnaar!


Lees meer
Foto Eerste Kamer

Eerste Kamer is akkoord: de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) op een rij

29 mei 2019

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft tot doel vaste contracten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Dat doel tracht het kabinet te bereiken door vast minder vast te maken en flexwerk duurder. Graag zetten we de consequenties voor werkgevers en werknemers uiteen.


Lees meer
Op De Uitkijk Naar Een Nieuwe Collega

Werken als Recruitment Consultant bij Professionals in Food?

13 mei 2019

Professionals in Food zoekt nieuwe collega's. Recruitment Consultant Manon geeft vanuit haar persoonlijke ervaringen een kijkje in de keuken.


Lees meer
Foto Presentatie Manon En Niki Verkleind

Verbinden op het netwerkcongres van de HAN

23 apr. 2019

Afgelopen woensdag was het netwerkcongres van de HAN Food & Business met als thema verbinden. Manon en Niki gaven een workshop over verbinden via LinkedIn. Wij kijken er met plezier op terug.


Lees meer
New AssetFile

17 april aanstaande: Netwerkcongres Food and Business aan de HAN

27 mrt. 2019

Op 17 april aanstaande organiseert de HAN voor alumni en praktijkrelaties van de opleiding Food and Business een boeiend netwerkcongres. Het thema is verbinden. Niki en Manon geven daar een leuke workshop.


Lees meer
Collage Commerciële Training

Vandaag ontwikkelden wij onze commerciële vaardigheden

15 mrt. 2019

In de dagelijkse praktijk besteden we bij Professionals in Food aanzienlijk meer aandacht aan recruitment dan aan sales. Vandaag was dat een keer andersom.


Lees meer
Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren