Nieuws

Duurzaamheid en kwaliteit
07 jun. 2023Al sinds de oprichting in 1889 is Brinkers Food in Enschede een innovatieve speler in de Nederlandse voedingsmiddelenbranche. Hier kan een R&D Manager zich uitleven op duurzaamheid en kwaliteit. Directeur Bernard Brinkers vertelt over zijn bedrijf en de vacature van R&D Manager die er momenteel open staat.
Lees meer

Verder bouwen op een stevig fundament
07 apr. 2023Het fundament ligt, maar er moet nog verder gebouwd worden. Interim productiemanager André Verboom vertelt in dit artikel waarom hij op zoek is naar zijn opvolger.
Lees meer

Beschikbaar: Senior Plantmanager
16 mrt. 2023Ben je op zoek naar een ervaren plantmanager die ook nog eens goed is in het begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers? Lees dan snel verder.
Lees meer

Quality Technicians; the gatekeepers of SanLucar
24 feb. 2023Philippe Coerten is Warehouse Operations Director at SanLucar. In order to further develop his quality department he wants to add two quality technicians to his team in 's-Gravenzande. In this article he tells all about SanLucar and the importance of these positions for the company.
Lees meer

Sleutelen aan verbetering bij Food Connect
30 jan. 2023Nu Food Connect haar maaltijden bezorgd onder de naam AH Maaltijd Thuis en Koninklijke Vezet en Albert Heijn betrokken zijn geraakt bij de organisatie, volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Op alle vlakken vindt groei en professionalisering plaats en dus ook binnen de Technische Dienst. Zij zorgen ervoor dat alles goed blijft draaien en dat is van cruciaal belang nu er op steeds grotere schaal geproduceerd gaat worden. We zoeken voor hen een nieuwe collega. Jan Henk Kamphuis, teamleider TD, vertelt in dit verhaal waarom je als techneut juist nu bij Food Connect in zou moeten stappen.
Lees meer

Sollicitatietraining aan de Hogeschool van Amsterdam
15 dec. 2022Afgelopen dinsdag trotseerden Diana en Linge de vrieskou om in Amsterdam een sollicitatietraining te verzorgen aan derdejaars studenten voeding en diëtetiek van de HvA.
Lees meer

Testimonial Marcel Hollewijn - Shift Manager
28 nov. 2022
In maart 2022 begon Marcel Hollewijn als Shift Manager bij Poppies. Een bijzondere start, want er waren eigenlijk nog geen shifts te managen op dat moment. Het volledige productieproces van Poppies is de afgelopen periode namelijk omgegooid en de locatie in Born is volledig verbouwd. Het maakte dat Marcel reeds in een vroegtijdig stadium betrokken raakte bij de opbouw van de processen en de teams. Omdat hij met zijn overstap ook nog een switch maakte van de vlees- naar de bakkerijsector was het een periode waarin veel te leren viel. Ruim negen maanden na zijn start spraken wij Marcel over zijn ervaringen bij Poppies en met de bemiddeling door Professionals in Food.
Lees meer

De impactvolle vacature van Teamleider Productie bij Peijnenburg
15 sep. 2022Als Teamleider Productie stuur je bij Peijnenburg de volledige productie aan, overzie je de processen en werk je aan verbetering. Het is dan ook niet vreemd dat de huidige vacature van Teamleider als cruciaal wordt gezien. Plantmanager Frank van Hoof vertelt er alles over in dit artikel.
Lees meer

Als kwaliteit voorop staat...
19 aug. 2022Al generaties lang groeit het bakkersbedrijf van de familie Van den Berg in Moerkapelle. De winkelbakkerij die het van oorsprong was, is het allang niet meer. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse bakkerijsector, die haar producten levert aan alle supermarkten in Nederland. Maar ook internationaal groeit de organisatie snel. We spreken Peter van den Berg over zijn bedrijf, de plannen voor de toekomst en het belang van de vacatures van Kwaliteitsmanager en QA Medewerker.
Lees meer

Testimonial - 2 Sisters Storteboom
15 jul. 2022
Begin 2022 werden wij benaderd door 2 Sisters Storteboom met de vraag of wij voor hen twee productontwikkelaars konden werven. De organisatie bevond zich toen -en eigenlijk nog steeds- in een overgangsfase van een wat traditionele kippenslachterij naar een moderne levensmiddelenfabrikant. Vanwege de klantgerichte werkwijze ligt de focus steeds meer op productontwikkeling, waardoor de nieuwe vacatures zijn ontstaan. De ene productontwikkelaar zou in Barneveld aan de slag gaan, de ander in Zeewolde. Inmiddels zijn de contracten getekend en dus was het tijd om met Jeroen Floris, Commercial Director Retail & Added Value, de samenwerking te evalueren. Hij vertelt over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en over zijn ervaringen met Professionals in Food.
Lees meer

Inkopen met impact
25 mei 2022Omdat de organisatie haar grondstoffen wereldwijd inkoopt en een groot deel daarvan ook nog eens afhankelijk is van het succes van lokale oogsten, heeft de inkoper bij Labojuice - Medibel een mooie puzzel te leggen. De kwaliteit van het inkoopproces bepaalt in grote mate de continuïteit van de primaire processen binnen de organisatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Annemiek van Raffen, R&D manager binnen de organisatie, veel waarde hecht aan de invulling van deze vacature.
Lees meer

Van concept naar voedingssupplement
26 apr. 2022Microz, een bedrijf in Zuid-Limburg dat de full-service van voedingssupplementen verzorgt, is op zoek naar versterking voor het Sales en R&D team. We gaan in gesprek met Tim Mulder, New Business Development Manager en verantwoordelijk voor de sales binnen Microz over het bedrijf en het ontstaan van de vacatures.
Lees meer

QA bij Meat Friends Noord
20 apr. 2022Ze hebben één klant en dat is de buurman. Dat is nog eens nauw samenwerken! Erwin Schutten is locatiemanager bij Meat Friends in Beilen, de productieslagerij die exclusief aan Jumbo levert. Met een dergelijke afnemer zo nauw betrokken, spreekt het voor zich dat een goede kwaliteitsborging cruciaal is. Erwin vertelt over zijn werk bij Meat Friends en de vacature van QA Manager die er momenteel open staat.
Lees meer

Waarom werken als recruiter?
28 mrt. 2022Word jij weleens benaderd voor een vacature van recruiter, maar twijfel je of het wat voor jou is? Dan zul je je vast afvragen welke voor- en nadelen kleven aan het werk van een recruiter. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière binnen commerciële recruitment en hier meer vanaf wil weten hebben wij dit artikel geschreven, gebaseerd op onze eigen ervaring en aanpak.
Lees meer

Duurzame handel en een hecht team
20 mrt. 2022Bij AGT Foods in Waalwijk zoeken ze een backoffice medewerker die daarnaast ook quality assurance (QA) taken op zich neemt. Het is, zeker in het licht van de aanstaande uitrol van BRC, een belangrijke positie binnen het hechte team. Cor Hage en Erik Hagen vertellen waarom.
Lees meer

Testimonial - Caldic
08 mrt. 2022
Caldic Ingrediënts betrok begin 2020 een ruime, nieuwe locatie in Nieuwegein. Daar kwamen verschillende functies en processen samen, waardoor werkzaamheden en verantwoordelijkheden opnieuw werden verdeeld. Na even afgeremd te zijn door corona, leidde dit begin 2021 tot het ontstaan van een nieuwe functie van r&d Medewerker, die tevens enkele kwaliteitszaken oppakt. Caldic benaderde Professionals in Food voor het vervullen van deze vacature en zodoende ontstond een prettige samenwerking. Inmiddels is de r&d medewerker in vaste dienst en kijken wij samen met Timo Redeker, HR business partner bij Caldic, terug op het traject.
Lees meer

QA in de wereld van United Petfood
11 feb. 2022Hoewel de meeste foodprofessionals bij aanvang van hun studie niet aan de petfoodindustrie denken, biedt de kwaliteitsdienst van United Petfood in Coevorden foodprofessionals wel een zeer interessante werkomgeving. Quality Manager (en gelouterd foodprofessional) Astrid Leppink en Plant Director Jochem Wiggers vertellen er alles over.
Lees meer

Nieuw jaar, nieuw begin
03 jan. 2022Yes! Vandaag verwelkomden wij Martijn Schmid. Hij start als recruiter en zal zich de komende maanden verder in het vak bekwamen.
Lees meer

Kerstpakkettentijd
08 dec. 2021Santa Ellis ging op pad om onze zeer gewaardeerde krachten te voorzien van een kerstpakket.
Lees meer

Samen werken en samenwerken: QA bij Food Connect
14 okt. 2021Food Connect bestaat 20 jaar! De afgelopen 10 jaar heeft Roos Post als medewerker Voeding en Kwaliteit, bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Nu zoekt zij een nieuwe collega waarmee ze samen de kwaliteitsdienst gaat klaarstomen voor de mooie toekomst die het bedrijf tegemoet gaat. Lees hier haar verhaal!
Lees meer

Hectiek, leren en leuke collega's
13 aug. 2021Begin dit jaar, middenin de lockdown, startte Lex van Berkel in zijn rol als Recruitment Consultant bij Professionals in Food. Daarmee kwam hij terecht in een voor hem nieuwe wereld. Inmiddels is hij ruim zeven maanden aan de slag en heeft hij vele nieuwe ervaringen en contacten opgedaan. Dat breidt hij de komende tijd graag verder uit. In dit artikel vertelt hij meer over zijn achtergrond, zijn start bij onze organisatie en zijn plannen voor de toekomst.
Lees meer

Nieuw product, nieuw bedrijf, nieuwe vacature
05 jul. 2021WholeFiber is een nieuw, zeer veelbelovend, product en ook een nieuw bedrijf. Nu de productie gaat starten willen zij hun team uitbreiden met een QA professional die ook graag met klanten meedenkt.
Lees meer

Marieke Mooi over het werken bij Normec Dumea
30 jun. 2021Eind vorig jaar werd Dumea overgenomen door Normec. Nu, ruim een halfjaar later, zoekt het huidige Normec Dumea niet één, maar twee belangrijke versterkingen voor hun afdeling chemie. De één gaat de kar trekken als leidinggevende, de ander brengt met zijn of haar kennis en kunde ook inhoudelijk wat extra’s naar de afdeling.
Lees meer

Waarom Vion Groenlo op zoek is naar een QA Manager
08 jun. 2021Op bezoek bij Vion spraken we Juli-Anne Walterbos. Wij gaan namelijk op zoek naar haar vervanger. Dat we juist haar dan spreken, lijkt misschien bijzonder, maar in het geval van Vion valt dat wel mee.
Lees meer

Aan de muur en op de (vacature)bank
28 apr. 2021Waar we in onze dienstverlening bekend staan om onze snelle reacties, zijn we wat sloom met de inrichting van ons inmiddels eigenlijk niet meer zo nieuwe kantoor in Vught. Maar...vandaag hebben we weer een stap(je) gezet!
Lees meer

Testimonial Rens van Baren - Medewerker Specificatiebeheer & Labeling
10 mrt. 2021
In april 2020 begon het avontuur bij Zijerveld voor Rens van Baren. Hij had op dat moment na het afronden van zijn opleiding Food Safety aan de Wageningen Universiteit al wat ervaring opgedaan met specificatiebeheer in de kaassector en de baan als medewerker specificatiebeheer en labeling bij Zijerveld vormde daarop een mooi vervolg. Nadat hij begin maart te horen had gekregen dat hij mocht starten, veranderde de wereld snel, waardoor zijn start anders verliep dan vooraf was gedacht. Het maakte de ervaring bijzonder, maar niet minder positief. Nu, bijna een jaar later, spreken we Rens nogmaals over zijn ervaringen. Hij vertelt graag over zijn werk en hoopt binnenkort weer een nieuwe collega te kunnen verwelkomen.
Lees meer

De cv-week komt er weer aan!
08 mrt. 2021De cv-week komt er weer aan! Gedurende deze week kun je als food professional van mbo, hbo of universitair niveau jouw cv aan ons voorleggen. Sathya en Johanna helpen je graag met tips!
Lees meer

Buiteman in ontwikkeling
21 jan. 2021Simon Klootwijk is als directeur al lange tijd verbonden aan het familiebedrijf Buiteman, producent van hartige koekjes gevestigd te Etten-Leur. De organisatie is in een nieuwe fase aanbeland waardoor ook de rol van Simon zal veranderen. Zodoende is er een vacature voor Productieleider ontstaan.
Lees meer

Hard gewerkt op en aan ons kantoor
07 jan. 2021Hoewel het er de afgelopen weken stil was, gebeurt er deze week veel op ons nog altijd nieuwe kantoor in Vught.
Lees meer

Even voorstellen: Sathya van Velzen
02 dec. 2020Recruiter Sathya zit vol in de hectiek die bij een nieuwe baan hoort. En die hectiek is in de commerciële arbeidsbemiddeling groot, zeker als je het vak nog moet leren. We stellen haar graag even voor en laten haar aan het woord over haar start bij Professionals in Food.
Lees meer

Groot, snel en flexibel: Heiploeg en de ontwikkelingen in garnalenland
06 nov. 2020Heiploeg behoort met haar moderne productiefaciliteiten en continue drive tot innovatie tot de top van de leveranciers van seafoodproducten. Directeur Hans Luit vertelt hoe dat kan en welke ontwikkelingen er op stapel staan.
Lees meer

Lunchen ter ere van Johanna en Sathya
14 okt. 2020In klein comité heeft ons team in Vught deze week onder het genot van de lekkere broodjes van Osteria Ciao Bella eindelijk samen geluncht. Dat doen we omdat dat gezellig is, maar we hebben ook twee aanleidingen bedacht...
Lees meer

Michael van der Post over 'zijn' Compaxo
28 sep. 2020Compaxo is een familiebedrijf dat volgend jaar een eeuw bestaat. Sinds vorig jaar staat er een nieuwe, jonge generatie aan het roer die een frisse wind door de organisatie laat gaan. Michael van der Post behoort tot die nieuwe generatie en werkt sinds vorig jaar als Commercieel Manager aan de ontwikkeling van het commerciële team. Hij vertelt over het bedrijf en wat er de komende tijd op de rol staat.
Lees meer

Sandra en Angelique op bezoek bij Sensus
22 jul. 2020Als Recruitment Consultant bij Professionals in Food kom je bij tal van interessante bedrijven. Vandaag ging Sandra en Angelique voor de verandering er eens samen op uit. Ze togen naar Roosendaal alwaar ze Sensus en HR Officer Vera Gladdines bezochten.
Lees meer

Testimonial Dieuwertje Troost - (Interim) QA Manager
12 jun. 2020
In februari 2020 kregen wij vanuit Schur Flexibles te Rotterdam het verzoek op zoek te gaan naar een Interim QA Manager ter tijdelijke vervanging van hun kwaliteitsmanager die tijdelijk niet inzetbaar was. Al snel tijdens het gesprek kwam het idee naar voren een voor ons ‘oude bekende’ te benaderen, aangezien het een kolfje naar diens hand leek. Uiteindelijk leidde dit tot een vlotte bemiddeling en inmiddels werkt Dieuwertje Troost alweer ruim twee maanden bij Schur. Ze vertelt over haar werk, de organisatie, de vreemde start, de toekomst en haar ervaringen met Professionals in Food.
Lees meer

“Ons uitgangspunt is altijd geweest: wij willen lekkere dingen maken. Pas daarna kijken we naar het mogelijke rendement”
08 mei 2020Bij Nico Sluis Vleeswaren wordt ambachtelijk gewerkt conform hoge kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden. Nico Sluis is al een tijd een gewaardeerde opdrachtgever van ons en nu wij voor hem een productieleider zoeken die een belangrijke rol gaat vervullen binnen het bedrijf, vonden wij het tijd om Nico zelf eens nader aan de tand te voelen over zijn bedrijf.
Lees meer
Young professionals binden en boeien
15 apr. 2020Angelique is qua ervaring nog een 'piepkuiken', maar prefereert zelf de term 'young professional'. Voor alle ouwelui in het vak legt deze ervaringsdeskundige in haar blog uit hoe je als werkgever deze piepkuikens, uuhhh, young professionals kunt binden en boeien. Leuk om te lezen, vinden wij zelf!
Lees meer

Een kijkje in de toekomst?
18 mrt. 2020In een onvoorspelbare wereld nam Michiel een kijkje 'in de toekomst'
Lees meer

Het grote 'hoe is het om bij Professionals in Food te werken'-interview
21 feb. 2020In 2019 startten onze collega’s Johanna Pierhagen en Angelique van Es. Johanna werkt als recruiter op onze vestiging in Den Bosch, Angelique als recruitment consultant op de vestiging in Zwolle. Waar Angelique het liefst iedere dag zou rondtoeren langs opdrachtgevers in haar mooie Mazda (oftewel: haar ‘waggie’, zoals ze hem zelf noemt’) geniet Johanna ook van een dag werven op kantoor. Johanna en Angelique zijn heel verschillend en passen toch erg goed bij ons. In dit grote ‘hoe is het om bij Professionals in Food te werken’-interview laten we hen aan het woord over hun ervaringen. Een verhaal over leren, familie, ups en downs en ambitie.
Lees meer

Professionals in Food: the movie
29 jan. 2020Afgelopen zondag, om 17:33 uur precies, was het zover: het tv-debuut van Professionals in Food. Het item over ons werk kun je hier terugkijken.
Lees meer

Een nieuw jaar vol ideeën en één probleem
16 jan. 2020Tijdens ons recruitersoverleg vlogen de ideeën weer over tafel. Maar we hebben een uitdaging: wie gaat al die mooie plannen uitvoeren?
Lees meer

On the road again!
19 dec. 2019De gezellige kerstdagen komen er weer aan. Hier kijken wij bij Professionals in Food altijd erg naar uit! Het is de tijd dat we rondtoeren met onze pakketjes.
Lees meer

Professionals in Food: the movie!?
13 dec. 2019Gisteren was er een filmploeg(je) aanwezig op onze vestiging in Zwolle. Zij filmden ons werk voor een aflevering van de Barometer op RTL Z.
Lees meer

Op bezoek bij opdrachtgever Vion
11 nov. 2019Collega Simone Zunnebeld kreeg een indrukwekkende rondleiding bij Vion in Apeldoorn. Je leest er hier meer over. Bekijk ook de video!
Lees meer

Professionals in Food of Models Inc.?
18 okt. 2019Suzanne Boin en Johanna Pierhagen zijn als recruitment consultant en recruiter gestart op onze mooie vestiging in Den Bosch. Zij mochten deze week op de foto!
Lees meer

Zou je wel een goede technoloog kunnen gebruiken om jouw processen naar een hoger plan te brengen?
09 sep. 2019Ellis Hulshorst leerde onlangs een ervaren procestechnoloog kennen die wel open staat voor een nieuwe functie. Daar leveren wij natuurlijk graag een bijdrage aan. Interesse in deze kandidaat? Lees dan snel verder.
Lees meer

Gelukt: de Galibier bedwongen en een mooi bedrag opgehaald voor Dream4Kids!
04 sep. 2019Afgelopen zaterdag, 31 augustus 2019, beklommen Ellis, Mark en Michiel net als 38 andere deelnemers de Galibier. Het was een zware klim en een prachtige ervaring.
Lees meer

Op bezoek bij onze opdrachtgevers! Ditmaal bij Swinkels, de volgende keer bij jouw organisatie?
29 jul. 2019Bij Professionals in Food brengen wij altijd een bezoek aan onze opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van het bedrijf en de mensen. Maxime en Niki waren onlangs bij Swinkels en vertellen over het waarom achter hun bezoeken.
Lees meer

Nu beschikbaar: een ervaren QA Manager Food
16 jul. 2019Simone heeft een veelbelovende QA professional in bemiddeling. Zo één die moeilijk vindbaar is als je ernaar op zoek bent. Snel bellen dus als jij QA versterking zoekt voor jouw bedrijf!
Lees meer

Simone zoekt voor één van haar professionals een leuke startersfunctie binnen QA of productontwikkeling
20 jun. 2019En weer hebben we een food professional in bemiddeling waar we enthousiast over zijn, maar nog geen passende job voor hebben gevonden. Ditmaal zoekt Simone een nieuwe werkomgeving voor een gedreven starter. Vacatures binnen de QA of productontwikkeling met volop gelegenheid tot ontwikkeling hebben de voorkeur!
Lees meer

Tom werkt tijdelijk als kwaliteitsmedewerker bij Struik Foods te Nijkerk
18 jun. 2019Tom Dekkers begon een tijdje terug als tijdelijke kracht bij Struik Foods te Nijkerk. Een tijdelijke klus, ideaal voor een starter. Het zou maar een maandje duren, maar uiteindelijk blijkt er voldoende werk voor een langere termijn. We laten Tom aan het woord over zijn ervaringen bij Struik en de bemiddeling via Professionals in Food. Een verhaal over tomatensoep en snelheid volgt.
Lees meer

Eerste Kamer is akkoord: de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) op een rij
29 mei 2019De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft tot doel vaste contracten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Dat doel tracht het kabinet te bereiken door vast minder vast te maken en flexwerk duurder. Graag zetten we de consequenties voor werkgevers en werknemers uiteen.
Lees meer

Mérieux Nutrisciences doet een boekje open over de samenwerking met Professionals in Food
16 mei 2019Voor Mérieux Nutrisciences te Ede zoekt Professionals in Food met regelmaat professionals voor op en rond hun laboratorium. De organisatie heeft een kleurrijke historie en biedt een werkomgeving vol variatie. Mathilde Keij is HR Manager bij Mérieux en vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food als wervingspartner en hoe ze tot het besluit kwam met Professionals in Food in zee te gaan.
Lees meer

Verbinden op het netwerkcongres van de HAN
23 apr. 2019Afgelopen woensdag was het netwerkcongres van de HAN Food & Business met als thema verbinden. Manon en Niki gaven een workshop over verbinden via LinkedIn. Wij kijken er met plezier op terug.
Lees meer

Onze vestiging in Den Bosch heeft een nieuw koffiezetapparaat
08 apr. 2019Jarenlang produceerde Den Bosch haar versgemalen koffie op dezelfde machine. Nu was deze aan vervanging toe en hebben we een apparaat aangeschaft waar voormalig 'barista' Manon zich lekker op uit kan leven
Lees meer

Klant aan het woord: Henriëtte Grooten over het werken bij Zijerveld in Bodegraven
14 mrt. 2019Al jaren steunen wij Zijerveld bij het vervullen van hun vacatures. We zijn er trots op voor zo'n mooi bedrijf te mogen werken. Inmiddels zijn er al vele foodies via Professionals in Food gestart, waaronder Henriëtte Grooten, Manager van de afdeling Specificatiebeheer en Labeling. In die rol is zij momenteel één van onze opdrachtgevers binnen Zijerveld.
Lees meer

"Vertel eens iets over jezelf?"
08 mrt. 2019Dé vraag die je in elk sollicitatiegesprek wel kunt verwachten: vertel eens iets over jezelf? De vraag is standaard, maar het antwoord als het goed is niet.
Lees meer

Mark, Ellis en Michiel klimmen op de fiets voor Dream4Kids!
15 feb. 2019Het werk van Dream4Kids heeft een enorm positieve impact op het herstel van getraumatiseerde kinderen. Dit doen ze door voor hen, op een kritisch punt in hun behandeltraject, een 'droomdag' te organiseren. Die dag geeft hen een belangrijke zet richting herstel. Eind augustus fietsen wij de Galibier op om voor hen geld in te zamelen.
Lees meer

Vragen die je kunt stellen bij een sollicitatiegesprek
08 feb. 2019Het is altijd goed om tijdens een sollicitatiegesprek voorbereid te zijn en vragen te stellen. Maar als je dan vragen stelt, aan wat voor soort vragen moet je nou denken?
Lees meer

Op contract! Na haar detachering treedt Myrte direct in dienst bij Cosun R&D
15 jan. 2019Myrte werkt als medewerker productontwikkeling bij Cosun R&D en wist daar een directe aanstelling te verdienen
Lees meer
Talent werven en behouden (video)
01 jan. 2019In een interview voor de VMT Trendsbijlage 2017 belichtte Michiel Jonkers manieren om toch de juiste mensen te vinden en dat talent aan het bedrijf te binden.
Lees meer

Hoe werf ik een productiemanager in food?
21 nov. 2018Het werven van een goede productiemanager in de foodsector is uitdagend. Wij helpen je graag met wat tips.
Lees meer

Hoe Ine van Erp haar nieuwe job vond bij Copar
11 jul. 2018Ine van Erp is enkele maanden geleden gestart in een allround QA functie bij Copar. Ze kwam aan deze baan na bemiddeling door Professionals in Food.
Lees meer

Partner in de spotlights: BK Opleidingen & Trainingen
11 jun. 2018We werken met de meeste van onze partners al jaren samen. Soms zetten we er één in 'de spotlights'. Dit keer BK Opleidingen & Trainingen, onze trainingspartner.
Lees meer

Meewerkend Voorman Paul van Boekel vertelt over de bemiddeling naar zijn nieuwe baan
12 apr. 2018Een prettig traject met volop communicatie en contact
Lees meer
Hoe werf ik accountmanagers in de foodsector?
26 mrt. 2018Je zou wellicht denken dat het vinden van een accountmanager binnen een aantrekkelijke branche als de foodsector niet zo moeilijk is. De praktijk blijkt anders. Hoe trek je de aandacht van de juiste accountmanager food? Lees het hier.
Lees meer
“Wat zijn jouw kwaliteiten?”
21 sep. 2017“Wat zijn jouw kwaliteiten?” Een erg lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen.
Lees meer

Testimonial Jeroen Knijnenburg
09 mei 2017Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jeroen Knijnenburg naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Productiemanager bij Smaak & Co.
Lees meer

Sollicitatie checklist
01 mrt. 2017Een goede voorbereiding is het halve werk. Door de zenuwen is het mogelijk dat je echter soms wat puntjes mist in de voorbereiding.
Lees meer

Eén van onze klanten aan het woord: Plaza Foods BV
13 dec. 2016Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Plaza Foods BV te Wijchen een zoektocht naar twee Productieleiders voor twee verschillende locaties afgerond. Marcella Lodder, HR Adviseur bij Plaza Foods BV, vertelt over haar ervaringen.
Lees meer

Tip van de week: Gaten in het CV
13 okt. 2016Heb je gaten in je cv? Bijvoorbeeld omdat je een periode werkloos geweest bent? Of misschien is er een andere reden dat je werkervaring niet perfect op elkaar aansluit?
Lees meer

Tip van de week: Check, check dubbelcheck
19 aug. 2016Niet iedereen besteedt evenveel tijd aan de inhoud en opmaak van het cv. Met een cv geef je een indruk af van je opleiding(en) en werk-, of stage-ervaring.
Lees meer

Solliciteren doe je zo
29 mrt. 2016Wij hebben onze sollicitatietips gebundeld in één boekje: Solliciteren doe je zo. Alle tips om van solliciteren een succes te maken.
Lees meer
Solliciteren en social media
05 aug. 2015Social media blunders…bedrijven maken ze volop. Ook bij sollicitanten komen we ze echter vaak tegen. Hoewel soms grappig, voorkomen toch beter dan er door ervaring van te leren.
Lees meer
CV tips
02 jun. 2015Een cv is in de praktijk meer een weergave van een carrièreverloop dan van een levensloop. Immers, zaken met een grote persoonlijke impact staan er in de regel niet op.
Lees meer

Goedgetraind!
24 apr. 2023Jezelf verbeteren door te trainen? Wij doen het met plezier.
Lees meer

Bijter in het droogvoer
12 apr. 2023De snelle groei van United Petfood en de vele investeringen die het bedrijf doet maken dat het een mooie organisatie is om voor te werken. CEO Ruben Bosman, zelf nog maar 4 maanden betrokken bij het bedrijf, licht toe welke stappen nu worden ondernomen en hoe deze leiden tot de belangrijke vacature van Planner Grondstoffen en Verpakkingen.
Lees meer

QA van A tot Z
15 mrt. 2023Van dierenwelzijn tot specificatiebeheer en van klachtenmanagement tot de ontwikkeling van kwaliteitssystemen; het is allemaal onderdeel van de functie QA Medewerker bij Vion Groenlo. HR manager Claudia Tillmann vertelt in dit artikel meer over de ontwikkelingen binnen QA bij het bedrijf.
Lees meer

Werken aan de basis
01 mrt. 2023Een nieuw productiebedrijf opbouwen op een bestaande locatie die nog nooit voor een dergelijk proces is gebruikt; dat is een nog eens een mooie klus! Site manager Maarten Reuken zit er middenin en zou daarbij heel graag een QESH Coördinator aan zijn zijde hebben.
Lees meer

Voedselveilig innoveren: QA bij Schouten Europe
26 jan. 2023Schouten Europe wordt gedreven door innovatie en samenwerking. Met haar plant-based producten en ingrediënten vormt het bedrijf een katalysator in de verduurzaming van de voedselketen. De innovatiedrang en klantgerichte werkwijze, maar ook de inrichting van het bedrijf zelf, creëren voor QA een uniek werkveld. QA/QC Manager Frank Sluis vertelt er alles over en duidt daarmee ook het belang van de vacature van Projectmanager QA die momenteel open staat.
Lees meer

Kerstpakketten 2022
19 dec. 2022Dit jaar vulden wij zelf de kerstpakketten die we uitdeelden aan onze uitzendkrachten en interimmers. Dat deden we met lokale producten uit de omgeving van Vught.
Lees meer

Krekels Vlees zoekt een productieleider
18 okt. 2022Krekels Vlees is toeleverancier van slagerijen, vleeswarenbedrijven en groothandelaren. De huidige bedrijfsleider gaat over een aantal jaar met pensioen. Daarop anticiperend heeft het familiebedrijf nu een vacature van productieleider uitgezet, zodat er ruim de tijd is om kennis en kunde over te dragen. Met het oog op de ontwikkelingen in de vleessector is de rol van productieleider ook strategisch van groot belang voor Krekels. Paul Krekels vertelt er in dit artikel alles over.
Lees meer

Bedrijfsleider bij 2Mates Coldstores te Duiven
05 okt. 2022In Duiven, net naast Arnhem, vind je 2Mates Coldstores, een modern koel- en vrieshuis. Binnen het bedrijf richt men zich op het verpakken, invriezen, plaatvriezen, bewaren en temperen van voedselproducten (met name vlees, maar ook vleesvervangers). Het familiebedrijf van de familie Roemaat staat aan de vooravond van een generatiewisseling en daardoor is er een vacature voor een Bedrijfsleider ontstaan.
Lees meer

Testimonial - Poppies Bakeries
11 aug. 2022
In samenwerking met Poppies Bakeries mochten we op zoek naar personeel voor hun productiebakkerij in Born. Daar werd de volledige locatie vernieuwd, waardoor er ook in de bezetting behoefte was aan versterking. Er ontstonden volledig nieuwe functies, maar ook werden bestaande functies aangepast. Wim Grooteman begeleidt dit traject en was zodoende ook onze partner in de werving voor nieuwe collega’s. De werving verzorgden wij op exclusieve basis. Hij vertelt over zijn ervaringen met Professionals in Food tijdens dit hectische traject.
Lees meer

Auditor Voedselveiligheid in de supermarktsector
16 jul. 2022Als Auditor Voedselveiligheid bij LRQA voer je zelfstandig audits uit bij supermarkten. Dat doe je op het moment dat het jou het beste uitkomt. Sacha van den Berg vertelt alles over deze mooie, vrije rol en waarom zij hier als freelancer veel plezier uit haalt.
Lees meer

Tussen de tornado's door
24 mei 2022De afspraak stond al een aantal weken, maar het ging alsnog (bijna?) mis: het maken van onze werken-bij video.
Lees meer

Bio-Cure fuseert en zoekt een nieuwe meewerkend voorman/-vrouw
04 mei 2022Samen met zijn team heeft Hans Schriel, directeur-eigenaar van Bio-Cure in Hoogeveen, lange tijd hard gewerkt aan het succes van de organisatie. Nu doet hij, noodgedwongen, een stap terug en gaat het bedrijf over in andere handen. Om de operationele zaken goed te laten verlopen, zoeken we nu een meewerkend voorman/-vrouw..
Lees meer

Op het netwerkcongres van de HAN Food & Business
15 apr. 2022Met de auto vol 'goodies' en een goed gemoed trokken collega's Ester en Martijn afgelopen woensdag naar het mooie Nijmegen. Ze namen deel aan het Food & Business Netwerkevent van de HAN en troffen daar veel studenten en andere bedrijven.
Lees meer

Beschikbaar: productiemanager food
08 apr. 2022Eens in de zoveel tijd presenteren we een kandidaat waar we enthousiast over zijn. Ditmaal een ruim ervaren productiemanager, die voor menig bedrijf in de foodsector van grote waarde kan zijn.
Lees meer

Samen bouwen aan de leukste bakkerij van Nederland: All Bakers is op zoek naar Teamleiders
18 mrt. 2022All Bakers, een semi-industriële bakkerij in Almere is hard aan het groeien. Er zijn daarom meerdere vacatures voor Teamleider Productie ontstaan. Zowel in de bakkerij als op de afdeling verpakkingen food, zijn er mensen met kennis en kunde nodig om de teams beter, sterker en stabieler te maken. Marco Heinz, productiemanager bij All Bakers, vertelt over zijn ervaringen binnen het bedrijf, de ontwikkelingen en de toekomstplannen.
Lees meer

Productieplanner bij United Petfood?
14 mrt. 2022Als packaging manager bij het altijd in beweging zijnde United Petfood heeft Ramon Thole de verantwoordelijkheid over het team dat de planning verzorgt. Dat team vervult een spilfunctie binnen de complexe organisatie. Servicegerichtheid en samenwerking vormen de sleutel tot hun succes. Ramon vertelt in dit artikel alles over het werken bij United Petfood en over de vacature van Productieplanner die in zijn team is ontstaan.
Lees meer

Hoera voor onze jubilaris!
01 feb. 2022Eigenlijk is ze veel te bescheiden voor dit artikel, maar we willen haar toch graag even in het zonnetje zetten: Ellis. Ze werkt nu vijf jaar mee aan de ontwikkeling van Professionals in Food en daarvoor zijn we haar als collega's erg dankbaar.
Lees meer

Bye, bye echoput
07 jan. 2022Stap voor stap verbeteren wij ons toch al fijne kantoor. Vandaag was het de beurt aan onze vergaderkamer, die wel wat geluidsdemping kon gebruiken.
Lees meer

Food Connect: over hoe een maaltijdproducent en een retailketen verbonden raken
08 nov. 2021De groei van de markt van maaltijdbezorgers trekt de aandacht van retailketens. Om die reden zijn Food Connect Maaltijdservice, Koninklijke Vezet en een grote retailketen met elkaar verbonden geraakt. Dat biedt een geweldig perspectief voor de maaltijdenproducent uit Almelo. Directeur Bouwe van Wijk vertelt hoe zijn organisatie gaat groeien en welke mensen hij zoekt voor de huidige vacatures.
Lees meer

Aa_bakeries in het nieuw
15 okt. 2021Onlangs waren wij in Born, waar we Wim Grooteman spraken over de ontwikkelingen bij aa_bakeries (binnenkort Poppies Bakeries) in Born en een rondleiding kregen door het bedrijf. Die rondleiding was anders dan we gewend zijn, aangezien het bedrijf volledig verbouwd en uitgebreid wordt. Het hele bedrijf wordt opnieuw ingericht en daarbij hoort ook een substantiële uitbreiding van het personeelsbestand.
Lees meer

Testimonial Marco de Jong - Interim QA Manager
11 aug. 2021
Als ervaren kwaliteitsmanager werkt Marco de Jong al vele jaren in de voedingsmiddelenindustrie. In het voorjaar van 2021 vervulde hij via Professionals in Food op interim basis de rol van QA Manager bij Sushi Ran. Hij begeleidde de IFS-audit, waar het bedrijf goed doorheen kwam. Zowel het werk bij Sushi Ran als de bemiddeling door Professionals in Food werd door Marco als positief ervaren. Lees hier zijn verhaal.
Lees meer

Hoe de QA Manager van Martinez gaat helpen bij de transitie
15 jul. 2021De komende jaren neemt Martinez niet alleen een nieuwe fabriek in gebruik, ook neemt een nieuwe generatie langzaam maar zeker het roer over. Richard Barendsen vertelt er alles over en legt uit hoe de nieuw aan te werven kwaliteitsmanager zijn of haar stempel kan gaan drukken.
Lees meer

Weer lekker samen op kantoor
25 jun. 2021Wat een fijne ervaring om met het team weer in 'real-life' samen te komen voor een inspirerende trainingssessie. En dan verwachten we binnenkort ook nog op zoek te gaan naar uitbreiding.
Lees meer

Nauwelijks verloop, maar nu dan toch...
15 jun. 2021Omdat het zo leuk is om bij Salud Food Group in Oosterhout te werken is er nauwelijks verloop. Maar nu zoeken we voor hen toch een QESH Coördinator met een focus op CSR. Annette Leijten is Supply Chain Manager en vertelt alles over de organisatie en de vacature!
Lees meer

Testimonial - Compaxo
13 apr. 2021
Compaxo Fijne Vleeswaren B.V. produceert diverse vleeswaren voor de nationale en internationale markt. Eind 2019 heeft de vijfde generatie het roer overgenomen binnen dit mooie familiebedrijf. Zij zijn volop bezig met de ontwikkeling en modernisering van de organisatie, met behoud van de traditionele krachten en het vakmanschap waarmee het bedrijf groot is geworden. Wij helpen hen daarbij door het werven van passende krachten voor soms nieuwe posities.
Lees meer

Op bezoek bij onze buren: De Wijndragers
24 mrt. 2021Een geanimeerd gesprek met Chris Lensen op de vroege morgen is een mooie manier om je dag te starten, zo hebben wij zelf ervaren. Wat een kans voor de nieuwe Productiemanager om dit vrijwel iedere dag te ervaren! Hier vind je Zwolse passie, sociaal ondernemerschap, een mooie historie, een prachtig product en alle gelegenheid een stevige impact op de organisatie te hebben.
Lees meer

Sollicitatietraining Food en Business HAN
22 feb. 2021Vanmorgen kon Sathya direct aan de slag met twee online sollicitatietrainingen, ditmaal voor twee gemotiveerde groepen studenten Food en Business van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Zij gaan straks op zoek naar een stage of baan en wij hopen hen met onze training daarbij te helpen.
Lees meer

We mogen weer
05 feb. 2021We mogen weer! Niet naar de kroeg helaas, maar wel een leuke sollicitatietraining verzorgen voor studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen.
Lees meer

Als werkgever op zoek naar een kwaliteitsimpuls in 2021?
31 dec. 2020Af en toe zetten we één van onze kandidaten in de schijnwerpers. Ditmaal een ervaren foodprofessional waar Sandra zeer over te spreken is. Op zoek naar een Kwaliteits- of Productiemanager? Lees dan snel verder!
Lees meer

On the road again!
11 dec. 2020Deze weken wanen wij ons pakketbezorgers. We doorkruizen Nederland om overal onze professionals te danken voor de samenwerking dit jaar. En natuurlijk brengen we ook wat mee! Wat? Tsja...
Lees meer

Op zoek naar creatief talent voor de ontwikkeling van jouw producten?
02 nov. 2020Om de zoveel tijd zetten we één van de food professionals uit ons netwerk in het licht. Ditmaal is het een creatieve, hbo-geschoolde productontwikkelaar uit Noord-Brabant.
Lees meer

Zoek je een Productie- of Kwaliteitsmanager Food in Noord-Brabant?
16 okt. 2020Bij Professionals in Food spreken we dagelijks vele food professionals. Zo nu en dan nemen we de gelegenheid te baat om er eentje uit te lichten. Dat is altijd een goed gescreende en veelbelovende professional. Ditmaal maakt Sandra zich sterk voor een medior ervaren kracht uit Noord-Brabant. Zij komt graag in contact met organisaties in de foodsector die momenteel op zoek zijn naar een Productiemanager, Technoloog of Kwaliteitsmanager en doet daarom een onderstaande oproep.
Lees meer

Verhuisd
01 sep. 2020Afgelopen vrijdag was het zover: ons kantoor in Den Bosch verhuisde naar Vught. Hemelsbreed een verplaatsing van 300 meter, maar toch een groot verschil. Van een kantoorverzamelgebouw naar een eigen ingang. Van uitzicht op een geluidswand, naar uitzicht op het groen.
Lees meer

We luiden de vakantie uit
24 aug. 2020Wij vierden het einde van de vakantie met een heerlijk avondje op het gras van Fort Isabella, ons nieuwe thuis!
Lees meer

Hieperdepiep...
11 jun. 2020Vandaag vierden wij een feestelijk feestje met onze Angelique in het middelpunt van de festiviteiten. Er zijn namelijk volop positieve ontwikkelingen...
Lees meer

Wij staan weer open voor bezoek!
20 mei 2020We zien ernaar uit; de verruiming van de mogelijkheden tot persoonlijke ontmoetingen. We hebben op onze kantoren de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen om food professionals te ontvangen en trekken er graag op uit om onze opdrachtgevers weer eens te bezoeken waar dat kan.
Lees meer

Planking bij Professionals in Food
14 apr. 2020Wij missen het persoonlijk contact. Met opdrachtgevers, professionals en met elkaar. Onze plankingsessies zijn een fijne onderbreking van de thuiswerkdagen.
Lees meer
Van virus naar een online sollicitatiegesprek: hoe bereid jij je als (food) professional hier op voor?
26 mrt. 2020De verspreiding van het coronavirus brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Ook voor het werven van een nieuwe werknemer. Momenteel zien wij dat sollicitatiegesprekken veelal online worden gevoerd. Onze Recruiter Simone vertelt in deze blog wat een videosollicitatie inhoudt en wat de grootste verschillen zijn ten opzichte van een face-to-face sollicitatiegesprek. Ook geeft ze je belangrijke tips & tricks waarmee je je goed kunt voorbereiden op jouw online sollicitatiegesprek.
Lees meer

Lekker uitwaaien bij Schur Flexibles...en naar huis met een mooie opdracht!
14 feb. 2020We togen naar het mooie Rotterdam, ontmoetten daar René en Valentijn en keerden vol enthousiasme over de ons meegegeven opdracht weer terug.
Lees meer

QA Manager regio Rotterdam beschikbaar voor werkgevers in ontwikkeling
30 jan. 2020Eens in de zoveel tijd presenteren wij één van de vele kandidaten die zich bij ons aandienen. Vandaag hebben we een uitstekende kwaliteitsmanager 'in de aanbieding'.
Lees meer

Wie o wie strikt deze QA Professional?
08 jan. 2020Op zoek naar een QA professional in de Noordoost-Nederlandse foodsector? Wij kennen een sympathieke kandidaat met allround werkervaring.
Lees meer

Laatste dag Maxime
23 dec. 2019Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag. De wegen van Maxime en Professionals in Food, tot voor kort onlosmakelijk met elkaar verbonden, scheidden.
Lees meer

Ruim ervaren QA Manager zoekt een nieuwe werkplek in Noord-Brabant
25 nov. 2019Onlangs ontmoette Johanna een QA professional met veel ervaring en potentie. Een prachtig profiel, met brede sectorervaring, een afgeronde hbo opleiding en een prettige persoonlijkheid.
Lees meer

Het busje komt er weer aan
15 nov. 2019Het heeft helemaal niets met recruitment te maken en ook niets met food. Maar toen we een tijd terug benaderd werden om een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een bus gingen we toch overstag. En vandaar was het zover: de bus werd geleverd.
Lees meer

Suzanne en Simone waren vorige week op de Hogeschool van Amsterdam
17 okt. 2019Afgelopen vrijdag gaven Simone en Suzanne een sollicitatietraining aan een select groepje derdejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. De interactieve workshop werd goed ontvangen en het werd een leuke dag.
Lees meer

Beschikbaar: een vriendelijke en leergierige junior QA’er met kennis van HACCP, het uitvoeren van voedselveiligheid audits
18 sep. 2019Wij hebben kennis mogen maken met deze ambitieuze kandidaat met veel toepasbare kennis van voeding en kwaliteit. Per 1 oktober is deze kandidaat voor 32 uur per week beschikbaar.
Lees meer

Wij hebben een Ervaren Manager Inkoop en Sales in bemiddeling, met specifieke expertise in de food- en vleessector
28 aug. 2019Het vinden van een goede Sales- of Inkoop Manager in de vleesindustrie kan lastig zijn. Wij spreken echter regelmatig interessante kandidaten en presenteren er hier graag één.
Lees meer

Ervaren QA Professional beschikbaar voor een mooie baan in het Noord-Oosten van Nederland
21 aug. 2019Simone zoekt nieuwe collega's voor een volledig gescreende, ervaren QA Professional. Zou jij mogelijk iets voor haar kunnen betekenen?
Lees meer

Werken als QA Manager bij JVB Meat Insiders?
15 jul. 2019Voor JVB Meat Insiders werven we momenteel een kwaliteitsmanager. Deze organisatie, die werkt in een uitermate klantgerichte business to business omgeving, biedt voor de ervaren QA-er een prima werkomgeving. Niet in de laatste plaats omdat kwaliteit er werkelijk voorop staat. Waarom nog meer? Lees snel verder.
Lees meer

Getraumatiseerde kinderen een topdag bezorgen, dat is waar we het voor doen
24 jun. 2019Afgelopen weekend hebben we weer afgezien. Althans, Mark en Michiel vonden het pittig, Ellis moest nogal inhouden. Een mooie tocht leidde ons door de Limburgse heuvels.
Lees meer

Vrijdag rustig aan? Nee hoor, wij eindigden de week met een heerlijk actieve commerciële training
17 jun. 2019Afgelopen vrijdag, 14 juni, volgden onze vestigingsmanagers en recruitment consultants een interne commerciële training. Het was een leuke, interactieve dag, met een Friese winnaar!
Lees meer

Product Manager Food (WO) beschikbaar
07 jun. 2019We hebben een leuke Product Manager Food in bemiddeling. Iets voor jouw organisatie?
Lees meer

Werken als Recruitment Consultant bij Professionals in Food?
13 mei 2019Professionals in Food zoekt nieuwe collega's. Recruitment Consultant Manon geeft vanuit haar persoonlijke ervaringen een kijkje in de keuken.
Lees meer

Fietsen voor Dream4Kids: trainen voor de beklimming van de Galibier
24 apr. 2019Eind augustus beklimmen wij, Mark, Ellis en Michiel, de Galibier per fiets. Dat doen we om geld in te zamelen voor Dream4Kids. Er moet flink getraind worden en afgelopen weekend waren we op de Posbank.
Lees meer

17 april aanstaande: Netwerkcongres Food and Business aan de HAN
27 mrt. 2019Op 17 april aanstaande organiseert de HAN voor alumni en praktijkrelaties van de opleiding Food and Business een boeiend netwerkcongres. Het thema is verbinden. Niki en Manon geven daar een leuke workshop.
Lees meer

Vandaag ontwikkelden wij onze commerciële vaardigheden
15 mrt. 2019In de dagelijkse praktijk besteden we bij Professionals in Food aanzienlijk meer aandacht aan recruitment dan aan sales. Vandaag was dat een keer andersom.
Lees meer
Wat te doen als na een gesprek de terugkoppeling uitblijft?
07 mrt. 2019Je hebt een sollicitatiegesprek gehad en bent nog enthousiast. Ongeacht of dit gesprek naar jouw idee goed of wat minder ging wil je graag de ‘uitslag’ van het gesprek weten.
Lees meer

De training is begonnen!
27 feb. 2019En we zijn van start! De beklimming van de Galibier is geen sinecure. De klim wordt 61% zwaarder ingeschat dan de beklimming van de Alpe d'Huez en is dus niet voor watjes. We moeten daarom aan de bak.
Lees meer

Help! Ik weet niet of mijn sollicitatie is ontvangen!
07 feb. 2019Recruitment consultant Mark weet nog goed tegen welke uitdagingen hij aanliep toen hij zelf een baan zocht. Nu deelt hij graag zijn tips, waar werkzoekenden én werkgevers hun voordeel mee kunnen doen
Lees meer

Even voorstellen: Simone
18 jan. 2019Zo ongeveer vanaf haar eerste werkdag in september verrast Simone ons met ideeën en inzichten. Daar blijft het niet bij, want Simone voert het liefst direct uit wat ze heeft bedacht. Soms is ze dus wat ongeduldig...Maar wij vinden haar een kanjer! De hoogste tijd dat ze zich even voorstelt.
Lees meer

Hoe werf ik een kwaliteitsmanager in food?
19 dec. 2018Je wil niets liever dan dat die goede kwaliteitsmanager voor jou kiest en dat hij of zij zich aan je organisatie verbindt, maar hoe krijg je dit voor elkaar? We hebben een aantal tips.
Lees meer

Hoe verbeter je als werkgever jouw sollicitatieprocedure?
17 dec. 2018Een goed werkende sollicitatieprocedure is een belangrijk onderdeel van een succesvolle werving. Hoe krijg je als werkgever jouw sollicitatieprocedure op niveau? Recruiter Simone deelt in dit artikel haar inzichten.
Lees meer

Opleidingsvouchers vliegen de deur uit
03 jul. 2018Deze week verstuurden we liefst negen opleidingsvouchers aan onze opdrachtgevers in de food sector en aan de professionals die via ons werkzaam zijn.
Lees meer

Hoe werf ik supply chain professionals in food?
19 jun. 2018Op zoek naar een supply chain professional? Lees hier onze tips over hoe je jouw supply chain vacatures kunt vervullen
Lees meer
Testimonial Henriëtte Grooten - Manager Specificatiebeheer en Etikettering
09 apr. 2018Professionals in Food bemiddelde Henriëtte Grooten naar haar nieuwe baan. Henriëtte is nu Manager Specificatiebeheer en Etikettering bij Zijerveld.
Lees meer

Opdrachtgever aan het woord: Vion
05 apr. 2018Vion en Professionals in Food werken al jaren samen. Recent vervulden wij in samenwerking met Caroline Schouw, HR-manager, voor de eerste keer een vacature voor de locatie in Apeldoorn.
Lees meer

Eén van onze klanten aan het woord: GMP+
06 sep. 2017Professionals in Food heeft meerdere vacatures voor GMP+ vervuld. Roland van der Post is als Operations Director binnen GMP+ o.a. verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten.
Lees meer

Welke vragen stel je wel of niet tijdens een sollicitatiegesprek?
25 jul. 2017In een sollicitatiegesprek word jij in principe geïnterviewd, maar dat betekent niet dat je zelf geen vragen mag stellen. Bekijk de 5 tips.
Lees meer
Trots op ons sollicitatietipboekje
23 feb. 2017En daar kwam hij binnen hoor, letterlijk vers van de pers, ons sollicitatietipboekje. In print nog mooier dan online!
Lees meer

Testimonial Jaap Willem Beens
09 jan. 2017Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jaap Willem Beens naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Quality Assurance & Compliance Specialist bij Iams Europe BV.
Lees meer

Eén van onze klanten aan het woord: Vleems Bakery en Vleems Food
07 okt. 2016Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Vleems Bakery en Vleems Food te Emmen een zoektocht naar een kwaliteitsmanager afgerond.
Lees meer

Tip van de week: Ga goed weg
06 sep. 2016De meesten van ons wisselen in hun carrière een paar keer van baan. Soms omdat je zelf toe bent aan wat anders, soms omdat jouw werkgever het initiatief neemt.
Lees meer
Tips voor salarisonderhandelingen
07 jan. 2016De finish is bijna in zicht. Na alle hordes loop jij voor op alle andere sollicitanten op de positie. Het wederzijdse gevoel is goed, de laatste stapjes voor de finishlijn zijn nog te nemen. Het is tijd voor de arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen!
Lees meer
Open solliciteren, hoe doe je dat?
12 okt. 2015Solliciteren is vaak al een uitdaging, maar open solliciteren is zo mogelijk nog moeilijker. Je mist de kapstok van de vacature om jouw brief aan te hangen. Waar te beginnen? Hoe te eindigen?
Lees meer
Uitdagende vragen tijdens sollicitatiegesprek
01 mei 2015Bereid je goed voor op een sollicitatiegesprek. Recruiters proberen veel over je te weten te komen tijdens het gesprek. Wij hebben enkele uitdagende vragen op een rijtje gezet.
Lees meer

Op en top bakker met oog voor technologie
14 apr. 2023Werken bij het Rademaker Technology Centre is uniek. Hier kun je als gepassioneerde bakker of levensmiddelentechnoloog met passie voor de bakkerijsector jouw ervaring verdiepen en verbreden. Wiep Bergsma, Manager van het RTC, vertelt er alles over.
Lees meer

Op de gevoelige plaat
17 mrt. 2023Als Professional in Food moet je natuurlijk ook een professionele foto hebben. Die laten we steevast maken bij fotograaf Ruud Strobbe. Ditmaal was het de beurt aan Linge, Diana en Carla.
Lees meer

Duurzaamheid, dienstbaarheid, collegialiteit en een kerk
15 mrt. 2023In het kwaliteitsteam van Elise van Wanrooij, Quality & Sustainability Manager bij Salud Foodgroup Europe, is een vacature voor een Kwaliteitscoördinator ontstaan. In dit artikel vertelt Elise, zelf nog maar 1,5 jaar in dienst bij Salud, over het werkplezier dat ze hier ervaart en over de vacature.
Lees meer

Groeien met impact
21 feb. 2023In de vleeswereld is de Koning Food Group uit Schijndel een uniek bedrijf. Dat unieke blijft behouden, maar verder zal er de komende tijd veel veranderen binnen het bedrijf. Dat biedt mogelijkheden voor ambitieuze kwaliteitsprofessionals en (junior) accountmanagers. Sjors de Koning, mede-eigenaar, en Patrick van Lierop, QA Manager, vertellen er alles over.
Lees meer

Kansen voor specificatiebeheerders met brede kwaliteitsambities
25 jan. 2023Het bedrijf mag dan wel jong zijn, MAAZ Cheese in Bodegraven loopt over van ervaring. Geen wonder dat de organisatie een snelle groei doormaakt. QA Manager Esther van der Weij geeft een inkijkje in het bedrijf en vertelt waarom ervaren specificatiebeheerders juist nu bij haar team moeten instappen.
Lees meer

En dat was de laatste!
05 dec. 2022De afgelopen weken gingen wij langs de deuren met een lekkere traktatie voor onze relaties
Lees meer

Food Connect naar de volgende fase
14 okt. 2022Food Connect groeit snel en dat heeft gevolgen voor de aansturing van de organisatie. Met een deels nieuw te vormen MT gaat de organisatie in samenwerking met Kramer Food Family en Albert Heijn een mooie toekomst tegemoet. Eén van de posities binnen het MT is voorbestemd voor een nieuw aan te werven Manager QA/QC. CEO Bouwe van Wijk vertelt alles over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en de vacature in dit artikel.
Lees meer

Zijerveld groeit en zoekt een QA/QC Medewerker
14 sep. 2022Zijerveld is al lange tijd groot in kazen, maar groeit nog steeds. Het unieke karakter van het bedrijf, de snelle groei en de ambitieuze toekomstplannen zorgen voor veel werk op de kwaliteitsafdeling. Daar is nu ook een vacature voor een Medewerker QA-QC ontstaan. Wij interviewden QSHE Manager Johannes Tinga over de ontwikkelingen.
Lees meer

Werken aan succes in een fijne sfeer
19 jul. 2022Esro heeft zich over de jaren ontwikkeld tot een wereldwijde speler binnen de vleesindustrie. Omdat die trend zich nog even doorzet, is Managing Director Patrick van den Berg steeds minder te vinden op het hoofdkantoor in Nuenen. Zodoende ontstaat er in de platte organisatie ruimte voor nieuwe leidinggevenden, die naast de dagelijkse leiding ook hun invloed hebben op de inrichting van het proces. Want ook in Nuenen zelf breidt het bedrijf uit en dat biedt kansen!
Lees meer

Beschikbaar: Meewerkend Voorman Food
24 jun. 2022Eens in de zoveel tijd delen wij informatie over één van onze goede kandidaten. Ditmaal een ruim ervaren leidinggevende operator die zijn sporen in de foodsector inmiddels heeft verdiend en zijn nieuwe baan zoekt in de regio Drenthe / Overijssel..
Lees meer

Duurzame kwaliteit bij Brinkers Food
10 mei 2022Bij Brinkers hebben ze absoluut chocolade gegeten van pasta's. En dan vooral van vegan, premium en biologische pasta's. Het familiebedrijf uit Enschede maakt een mooie ontwikkeling door, heeft sterke ambities om haar producten volledig biologisch te maken en zoekt een QA-QC Manager om daaraan bij te dragen. Danny Schuwer, algemeen directeur, vertelt.
Lees meer

QA with a smile?
21 apr. 2022Een kleine anderhalf jaar terug werd Bonfait, maaltijdenfabrikant uit Denekamp, overgenomen door de Van Loon Group en sinds een halfjaar zwaait Wipkje Dijkman er de scepter over de QA aangelegenheden. Er waait dan ook een frisse wind door de organisatie en de huidige vacature van QA Specialist draagt daaraan bij.
Lees meer

Productontwikkelaar als motor
11 apr. 2022Omdat zij halffabricaten produceren voor hun klanten is Meat insiders niet anders gewend dan producten te ontwikkelen die perfect opgenomen kunnen worden in het proces van haar klanten. Logischerwijs speelt de productontwikkelaar dan ook een cruciale rol binnen de organisatie. Nu de huidige productontwikkelaar doorgroeit, ontstaat er een mooie vacature.
Lees meer

Optimalisatie in de darmen business: hoe CTH haar processen verder wil ontwikkelen...
25 mrt. 2022CTH in Almere vervult een bijzondere spilfunctie in de vleesindustrie en bedient daarnaast ook klanten in de feed- en de farmasector. Dit unieke bedrijf met haar unieke processen zoekt een Manager Productie en Techniek om samen met COO Ruud Rijswijk de processen te optimaliseren. Ruud vertelt over zijn eigen achtergrond, de plannen en de sleutelrol die de productieleider gaat spelen.
Lees meer

Werken in een geaccrediteerd microbiologisch laboratorium
15 mrt. 2022Binnen het internationaal opererende 2 Sisters Storteboom draait alles om hoogwaardige kipproducten. Om de voedselveiligheid en kwaliteit van haar producten te garanderen gaat de organisatie ver. Het microbiologisch laboratorium van 2 Sisters Storteboom in Putten is dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Voor dit laboratorium zoekt Kees de Goffau, Hoofd Laboratorium, een microbiologisch analist. In dit artikel vertelt hij over de vacature en over het werken op het laboratorium van bij 2 Sisters.
Lees meer

Sollicitatietraining studenten HAN Food and Business
18 feb. 2022We mochten weer sollicitatietraining geven aan studenten Food and Business op de HAN. Niet online, maar op de ouderwetse, persoonlijke wijze. Martijn verzorgde de training en dat was een plezierige ervaring.
Lees meer

Van kippenslachterij naar foodbedrijf
27 jan. 2022Er gebeurt veel bij 2 Sisters Storteboom. Het gerenommeerde pluimveebedrijf kiest een koers van vernieuwing, waar productontwikkeling en innovatie centraal staan. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in de afdeling New Product Development, waardoor er twee vacatures voor Productontwikkelaar open staan. Eén in Barneveld en één in Zeewolde.
Lees meer

Fijne feestdagen!
23 dec. 2021Na opnieuw een bijzonder jaar wensen wij u, maar ook elkaar, een fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar!
Lees meer

Johanna over het werken bij Professionals in Food
01 nov. 2021Inmiddels werkt collega Johanna ruim 2 jaar bij Professionals in Food. Dat waren zeer bewogen jaren! Tijd om haar aan het woord te laten en wat meer te laten vertellen over haar werk. Interessant? Ze zoekt nog collega's!
Lees meer

Uit de schaduw
03 okt. 2021Lange tijd heeft BACU in relatieve onbekendheid een grote bijdrage geleverd aan de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie. De industriële bakkerij uit Uden groeit nu echter zo hard, dat ze graag meer zichtbaar willen zijn. Iedereen mag het weten: werken bij BACU is leuk en biedt perspectief! HR Manager Simone van Kessel vertelt erover en zoomt in op de actuele vacature van Teamleider Productie. Die wordt niet alleen verantwoordelijk voor BACU's trots, maar speelt ook een belangrijke rol bij in- en doorstroom van productiemedewerkers.
Lees meer

Flexibiliteit in productie
19 jul. 2021Als specialistische kaasproducent heeft Lekkerkerker Food (voorheen Kasi Food en Lebo Kaas) in Lopik haar sporen ruimschoots verdiend. De organisatie produceert steeds meer in opdracht van derden en daardoor krijgt het bedrijf op korte termijn een flinke boost. Dat leidt ondermeer tot twee nieuwe vacatures binnen QC. QESH Manager Auke Snijder vertelt waarom.
Lees meer

Wie biedt de juiste kans?
01 jul. 2021Dagelijks spreken wij vele food professionals. Zo nu en dan presenteren wij daarvan een profiel. Met instemming van de professional zelf natuurlijk. In dit geval betreft het een ervaren QA Manager. Wie biedt?
Lees meer

Working at the Foundation FSSC 22000
21 jun. 2021The Foundation FSSC is developing and expanding. In this interview Cornelie Glerum, Director Operations, and Liliana Jimenez, Integrity Program Manager, shed a light on the latest and future developments within the Foundation and why they have decided to create a new position op Certification Integrity Planner.
Lees meer

Samenwerking, lekkere producten, topkwaliteit en continu verbeteren
19 mei 2021In 2019 gingen Sushi Ran en Bracamonte samen. Nu, twee jaar en een coronapandemie later, is de organisatie erg in beweging. Deels door de integratie, maar ook door de nimmer aflatende drive tot verbetering. Operations en Supply Chain Director Ton Wesseling vertelt waarom er een vacature voor een Senior QA Manager is ontstaan en wat voor moois die allemaal op mag pakken.
Lees meer

Om de digitale ronde tafel met HAN studenten Food & Business
12 apr. 2021Woensdag 14 april is er een boeiend online netwerkcongres van de HAN Food & Business. Namens Professionals in Food zullen Johanna en Sathya aanwezig zijn en een rondetafelgesprek leiden. Het thema aan tafel is 'hoe onderscheid je je op de arbeidsmarkt?'
Lees meer

Heb jij een vacature voor een kwaliteitsmanager food?
10 mrt. 2021Elke dag spreken we bij Professionals In Food vele kandidaten. Het komt dus wel eens voor dat er goede professionals zijn die wij niet direct kunnen plaatsen omdat we net niet de juiste vacatures in beheer hebben. Eens in de zoveel tijd presenteren wij uit deze groep professionals een kandidaat en nodigen we geïnteresseerde bedrijven in ons netwerk uit om contact op te nemen. Vandaag presenteren we een QA professional uit het zuiden van Zuid-Holland.
Lees meer

Kunst op kantoor
12 feb. 2021Straks weer dagelijks te zien voor onze recruiters en recruitment consultants! We zoeken nog collega's; sluit jij je bij ons aan?
Lees meer

Lex is gestart!
19 jan. 2021Niet alles staat stil in tijden van lockdown. Afgelopen maandag startte Lex op onze vestiging in Vught.
Lees meer

Fijne feestdagen en...wat eerder dicht!
23 dec. 20202020 was met afstand (haha) het meest bijzondere jaar in de historie van Professionals in Food. We kijken er even op terug en vooral erg uit naar 2021!
Lees meer

Leuk! Sathya gaf een sollicitatietraining aan studenten van de SVO Rotterdam
12 nov. 2020Toen Sathya een sollicitatietraining gaf op de SVO in Rotterdam, trof ze daar een gemotiveerde, enthousiaste groep studenten. Dat gaf de training een prettige dynamiek en we hopen zeer dat we deze kanjers een helpende hand hebben kunnen bieden bij hun zoektocht naar een mooie stage.
Lees meer

Voor het eerst online...een webinar voor studenten aan de HvA
28 okt. 2020Studenten van de Hogeschool van Amsterdam gaan de komende periode op zoek naar stageplaatsen. Om hen daarbij te steunen, gaven Johanna en Sathya een online training over hoe je je, als sollicitant, goed kunt presenteren.
Lees meer

Solliciteren doe je zo!
12 okt. 2020Regelmatig geven wij met veel plezier trainingen en seminars op hogescholen. Hoewel dat voorlopig niet meer gaat voor volle klassen, blijven we wel actief op dit vlak. Ook deze maand mogen we weer, ditmaal volledig digitaal. En dat is voor ons nieuw.
Lees meer
Johanna heeft zich gekwalificeerd!
27 aug. 2020De schoolbankjes zijn alweer even terug voor Johanna, maar ze is het leren duidelijk nog niet verleerd. Vandaag was het daarom feest.
Lees meer

De visie van Vomar Voordeelmarkt BV
21 jul. 2020Vomar ontwikkelt zich momenteel snel. Zodoende zijn er twee vacatures vrijgekomen in Alkmaar, een functie van Kwaliteitsmedewerker en een Hoofd Bedrijfsbureau. CFO Jim Zwanenburg vertelt er meer over in een open gesprek over het werken bij de organisatie.
Lees meer

Inwerken zonder bedrijfsbezoeken is voor een recruitment consultant als zwemmen op het droge...
04 jun. 2020En dus is het fijn dat Sandra vandaag een mooie rondleiding kreeg. Vandaag was het zover! Sandra's eerste bedrijfsbezoek. Oh wat kwam er veel informatie op haar af en wat was het leuk.
Lees meer

Inwerken in coronatijd; hoe werkt dat nu eigenlijk?
01 mei 2020Als food professional in deze tijd starten in een nieuwe baan. Dat is gek. Wij hebben inmiddels verschillende praktijksituaties gezien en dat lijkt heel goed te gaan. En echt niet alles gaat vanuit huis.
Lees meer

Commerciant zoekt leuke werkgever! Wie biedt?
01 apr. 2020Regelmatig plaatsen wij oproepjes voor goede kandidaten die wij in bemiddeling hebben. Dit keer roept Simone opdrachtgevers in het zuiden van het land op eens te kijken naar het verhaal van een leuke accountmanager die zij in bemiddeling heeft.
Lees meer

Done deal! Onze vestiging Den Bosch gaat verhuizen.
26 feb. 2020Het wordt weer een druk jaar! Met het tekenen van het huurcontract vorige week werd het definitief: Professionals in Food Den Bosch gaat verhuizen. En wel naar een bijzondere locatie.
Lees meer

Ellis kent een breed inzetbare QA/QC medewerker
06 feb. 2020Onze recruiters, recruitment consultants en managers spreken dagelijks vele leuke kandidaten met boeiende verhalen. Eens in de zoveel tijd pikken we er ééntje uit die we breder onder de aandacht brengen. Ditmaal koos collega Ellis voor een food professional die we goed kennen.
Lees meer

Houd allen 26 januari om 17:30 uur vrij
20 jan. 2020Vorige maand berichtten we al over de leuke opnamedag die we bij Professionals in Food hadden beleefd. Aanstaande zondag kan iedereen het resultaat zien. We zijn erg benieuwd!
Lees meer

Michiel 5 jaar aan de slag bij Professionals in Food
06 jan. 2020Als operationeel directeur mag Michiel samen met zijn superteam bouwen aan Professionals in Food. Michiel kijkt terug op de afgelopen vijf jaar en vooruit naar de komende jaren.
Lees meer

Testimonial Nanna Versteeg - Laborant
18 dec. 2019
Bij Mérieux NutriSciences werk je op het laboratorium vooral met leuke collega's. Maar soms ben je even alleen aan het werk. Gelukkig is er de radio, die helpt je de dan de dag door. Oh, en je kunt je er ook goed ontwikkelen. En dan bedoelen we niet alleen je beenspieren door het vele staan! Nanna Versteeg vertelt over haar werk bij Mérieux en hoe ze daar terecht is gekomen.
Lees meer

Hoe gaat het eraan toe bij Normec Foodcare?
18 nov. 2019Normec Foodcare. Niemand had er drie jaar geleden van gehoord, maar inmiddels is het een grote speler op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit waar QA specialisten en analisten volop carrière kunnen maken. Wat is daar gebeurd en waar gaat het heen met deze organisatie? Een uitgebreid verhaal.
Lees meer

Vandaag breidt onze familie uit
21 okt. 2019Vandaag werd de Professionals in Food familie uitgebreid met twee versterkingen. We zijn ervan overtuigd dat zij ons verder gaan brengen :).
Lees meer

Op bezoek bij Roba Laboratorium
30 sep. 2019Vorige week waren we bij Roba Laboratorium in Deurne. We hadden daar een rondleiding en een leuk gesprek met de vriendelijke, gedreven directeur-eigenaar Iwan Gijsbers. Iwan is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens ons bezoek werd al snel duidelijk dat hij niet alleen trots is op zijn bedrijf, maar ook op de mensen die er werken. We laten Iwan hierover aan het woord.
Lees meer

Wie o wie heeft interesse in deze uitstekende QA Specialist uit het oosten van het land?
06 sep. 2019We hebben er weer één! Een hele leuke QA specialist, beschikbaar voor 28 uur per week voor opdrachtgevers in het Oosten van het land.
Lees meer

Nog één week te gaan! De shirts zijn binnen en passen ons goed
23 aug. 2019Nog één week en dan is het zover. Donderdag rijden Mark, Ellis en Michiel naar de Franse Alpen en zaterdag moet het gebeuren: de beklimming van de Galibier.
Lees meer

Van Hall studenten gefeliciteerd!
18 jul. 2019Vorige week was het feest in Leeuwarden waar van Hall studenten voedingsmiddelentechnologie hun diploma kregen. Wij hadden de eer erbij te mogen zijn.
Lees meer

Wij hebben een goede QA-er in bemiddeling, mèt een paar jaar ervaring
28 jun. 2019Deze QA professional heeft de eerste meters op het carrièrevlak inmiddels gemaakt. Wij zoeken een mooie werkplek voor een verdere verdieping van de werkervaring.
Lees meer

Zeer ervaren allround Productiemanager Food kijkt uit naar een nieuwe baan
19 jun. 2019Mark zoekt een passende nieuwe werkomgeving voor een sympathieke Productiemanager met aansprekende werkervaring.
Lees meer

Geslaagd! Onze recruiter Simone heeft haar basisopleiding Intercedent 'in the pocket'
14 jun. 2019Deze week was het feest bij Professionals in Food op kantoor te Zwolle. Recruiter Simone Zunnebeld is namelijk geslaagd voor het examen van de Stichting Examens Uitzendbranche
Lees meer

Professionals in Fit?
23 mei 2019Zo af en toe liggen we bij Professionals in Food op de grond. Niet ter ontspanning of omdat we onze arbo niet op orde hebben en steeds struikelen, maar voor een minuutje 'planking' onder de bezielende leiding van Niki. Echte wasbordjes hebben we nog niet zien ontstaan, maar de gemiddelde buikomvang is er in ieder geval niet verder door gegroeid. Deze week hadden we echter een probleem...
Lees meer

Klant aan het woord: Roger Nass over de sales ambities van Normec Foodcare en de kansen voor sales professionals
13 mei 2019Sinds 1 januari 2019 zwaait Roger Nass als Commercieel Directeur de scepter over het nieuw gevormde commerciële team van Normec Foodcare. We spreken hem op het nieuwe, zeer ruim opgezette, hoofdkantoor in Den Bosch over hoe hij bij Normec terecht kwam, zijn drijfveren, die van Normec Foodcare en over de twee vacatures van Sales Manager die hij momenteel open heeft staan.
Lees meer

Klant aan het woord: Patrick van den Berg over 'zijn' Esro
15 apr. 2019Na een eerste kennismaking in februari zijn we inmiddels van start gegaan met de werving van een Kwaliteitsmanager voor Esro in Hoeselt, vlak over de grens bij Maastricht. Patrick van den Berg vertelt over het bedrijf en wat de 'Esro-medewerker' er kan verwachten.
Lees meer

Klant aan het woord: Aldo Evers vertelt over het werken bij MicroCare Laboratorium en over Normec Foodlab
26 mrt. 2019Er gebeurt veel bij MicroCare Laboratorium. Een overname, een aanstaande naamswijziging, de verhuizing van Bodegraven naar Woerden, de groei en een aangepaste structuur zijn de meest in het oog springende voorbeelden ervan. Om een inkijkje te geven in het bedrijf laten we Aldo Evers, technisch specialist èn medewerker van (bijna) het eerste uur aan het woord.
Lees meer

Volop kansen voor QA professionals
08 mrt. 2019Gisteren waren Niki, Simone en Michiel op bezoek bij Normec Foodcare. Als strategische wervingspartner gaan wij met hen op zoek naar tientallen QA professionals voor verschillende vacatures, die deels naar wens van de professional zelf kunnen worden ingevuld.
Lees meer

De Wet Arbeidsmarkt in Balans
28 feb. 2019De tweede kamer heeft dinsdag 5 februari de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) aangenomen. Middels de WAB trachten de beleidsbepalers het verschil tussen flexibel en vast werk te verkleinen.
Lees meer
Niki en Manon waren op de HAS Food Experience
13 feb. 2019Tijdens hun bezoek aan de HAS Food Experience 5 februari jongstleden waren Manon en Niki onder de indruk van de oplossingen die door de studenten gepresenteerd werden.
Lees meer
Je eerste werkdag in je nieuwe baan; hoe maak je een fijne indruk?
01 feb. 2019Heb je al die sollicitatiehordes goed genomen, staat ineens die eerste werkdag voor de deur. Spannend! Vooraf vraag je je misschien van alles af: wat trek ik aan?
Lees meer

Axxent Masters in Tea; hoe een Nederlandse theespecialist haar werving aanpakt
03 jan. 2019Margot Vogel, HR Adviseur, doet een boekje open over onze samenwerking.
Lees meer

Professionals in Food on tour: kerstpakketten uitdelen aan onze gedetacheerden
19 dec. 2018Als dank voor hun inzet en de manier waarop zij Professionals in Food mede vertegenwoordigen trekken we er ieder jaar op uit om al onze gedetacheerden persoonlijk te bedanken en een kerstpakket te overhandigen.
Lees meer

ZZP'er in the spotlight: Jan Scholten over zijn samenwerking met Professionals in Food
08 nov. 2018Als zelfstandig functionerend auditor gaat Jan voor Diversey allerhande supermarkten in Noord-Oost Nederland af.
Lees meer

Vaste klant aan het woord: Care for Food Group over de samenwerking met Professionals in Food
27 jun. 2018Met een aantal van haar klanten heeft Professionals in Food een jarenlange relatie en een goede band. Zo ook met de Care for Food Group, waarvoor we inmiddels zes jaar de volledige werving van hun food professionals verzorgen.
Lees meer

Ook wij doen mee aan de AVG!
17 mei 2018De beschouwingen van Michiel, met tips over hoe jij jouw privacy kunt beschermen
Lees meer

Professionals in Food sluit zich aan bij Innofood, hét foodnetwerk in Oost-Nederland
06 apr. 2018Sinds 1998 is Innofood als netwerkorganisatie actief in Oost-Nederland. Vanaf deze maand sluiten wij ons bij hen aan.
Lees meer
Tips ter voorbereiding op een beoordelingsgesprek
27 okt. 2017Tegen het einde van het jaar vinden bij veel bedrijven de beoordelingsgesprekken weer plaats. Hoe jij je hierop goed kunt voorbereiden, lees je in de tips van Professionals in Food.
Lees meer

Testimonial Andrea Kluytmans
17 aug. 2017Professionals in Food heeft voor Andrea Kluytmans de bemiddeling verzorgd bij het vinden van haar nieuwe baan. Andrea is nu Kwaliteitsmedewerker bij Maître André.
Lees meer

Top 5 don’ts voor kandidaten
11 apr. 2017Iedereen bereidt zich anders voor op een sollicitatiegesprek. Er zijn evengoed enkele valkuilen waar we kandidaten met regelmaat in zien trappen.
Lees meer

Nu ook Professionals in Zwolle!
06 feb. 2017Na jaren vanuit Den Bosch opdrachtgevers verspreid over het hele land bediend te hebben, zijn we er trots op vandaag officieel onze vestiging in Zwolle te openen.
Lees meer

Tip van de week: stuur altijd een motivatie mee
15 nov. 2016Vroeger…solliciteerde je door een brief te sturen naar aanleiding van een advertentie die je had gevonden in de krant. Bij die brief voegde je jouw geprinte, getypte of zelfs handgeschreven cv.
Lees meer

Eén van onze klanten aan het woord: Wylax International B.V.
27 sep. 2016Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Wylax International B.V. te Woudrichem een zoektocht naar een Medewerker QA afgerond.
Lees meer

Eén van onze klanten aan het woord: Cêlavíta
12 jun. 2016Voor onze opdrachtgever Cêlavíta te Wezep hebben wij de zoektocht naar een QC Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Professionals in Food meerdere vacatures voor Cêlavíta vervuld.
Lees meer

VMT Trendbijlage 2016: Kwaliteitsmanagers schaars
17 dec. 2015Michiel Jonkers, Operationeel Directeur Professionals in Food, gaat in op de trends op het gebied van arbeidsbemiddeling in de voedingsindustrie.
Lees meer
10 Tips voor tijdens het sollicitatiegesprek
10 jul. 2015Even is daar het joepie-gevoel: je mag op gesprek! Maar dan: klamme handen, hoge hartslag, zweet op het voorhoofd…voor velen van ons is een sollicitatiegesprek meer dan spannend.
Lees meer
Melding: cookies
Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.