Recruitment
with care

Blog

Blog Michiel: Kantelpunt

Operationeel directeur Michiel Jonkers vertelt over de praktijk.

27 okt. 2016

Ik zal eerlijk zeggen…het schrijven van deze blog valt me zwaar. Vanwege een gebrek aan tijd en als gevolg daarvan een gebrek aan inspiratie. Van gejaag komt zelden creativiteit. Haastige spoed is dan ook zelden goed. Het managen van groei is een mooie uitdaging, zeker daar waar het op momenten temporiseren niet een natuurlijke vaardigheid van je is. Gelukkig is daar dan onze Marketing en Communicatie adviseur die me strikt aan onze afspraken houdt. Gelijk heeft ze. Daarom dus toch een kleine update vanuit het Bossche kantoor van Professionals in Food. 

Blog

Het is een levendig jaar. De economie trekt aan, wij ontwikkelen ons goed en dat merken we in mooie resultaten

We zijn bijna toe aan het terugkijken op het jaar. Daar zie ik nu al naar uit. Het is een levendig jaar. De economie trekt aan, wij ontwikkelen ons goed en dat merken we in mooie resultaten. We hebben structurele uitbreidingsplannen, waarover ik nader verwacht te berichten als we echt tegen het einde van het jaar lopen. Nu werven we nieuwe consultants ter uitbreiding van het team en hoewel dat voor de langere tijd verlichting op zal leveren, leidt dat nu tot piekdrukte.

Regelmatig ben ik moe en toch is dit één van de leukste periodes in mijn werk. Ons team werkt mooi samen, de neuzen staan dezelfde kant op en ondanks een stevige werkdruk overheerst de vrolijkheid. Routines slijten in, het team ontwikkelt zich uitstekend. Kortom: het is lekker werken zo. En een

inspirerende tijd. Binnen Professionals in Food staan we namelijk op een kantelpunt…van kleine specialistische arbeidsbemiddelaar worden we steeds wat groter en bekender. Voor mij persoonlijk dus de uitdaging om naast de waan van de dag tijd te houden voor het inbouwen en optimaliseren van structuren, voor het team als geheel de uitdaging om de gewenste kwaliteit en klantgerichtheid te borgen. Nog beter en bekender worden, dat is waar we voor gaan. Gedreven door positieve ervaringen van onze klanten en kandidaten. En met behoud van het plezier.

Nog even een paar metertjes maken en dan gaat het nog harder. Direct na de kanteling. We zijn er (bijna) klaar voor en hebben dr zin an!

Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren