Recruitment
with care

Nieuws

Tom werkt tijdelijk als kwaliteitsmedewerker bij Struik Foods te Nijkerk

Hij vertelt over zijn ervaringen

18 jun. 2019

Tom Dekkers begon in het voorjaar van 2019 aan zijn werk als kwaliteitsmedewerker bij Struik Foods te Nijkerk. Een tijdelijke klus, ideaal voor een starter. Het zou maar een maandje duren, maar uiteindelijk blijkt er voldoende werk voor een langere termijn. We laten Tom aan het woord over zijn ervaringen bij Struik en de bemiddeling via Professionals in Food. Een verhaal over tomatensoep en snelheid volgt.

“Het werk is leuk, met erg leuke collega’s. Ik haal ’s ochtends de blikken op voor de ochtendkeuring. Vervolgens meet ik de pH en zet ik ze in de broedstoven. Tomatensoep blijft daar dan zeven dagen staan bij een temperatuur van 30 graden. Sommige soepen moeten veertien dagen blijven staan. Na die tijd meet ik de pH weer en zo kan ik zien of er bederf is opgetreden.

Daarnaast controleer ik de glasregistratie. Ik liep ertegenaan dat die registratie erg bewerkelijk was. Toen heb ik zelf maar een excelsheet gemaakt. Die is eenvoudig in te vullen en maakt vervolgens ‘vanzelf’ berekeningen. Op deze manier weten we op welke afdeling hoeveel glas is gevallen en op welke plaats dat was.

019 19003 Pif Tom Dekkers Vrijstaand002 002

"Het is mooi te zien dat de vacatureomschrijving aansluit bij de werkzaamheden"

Ik vond deze vacature van kwaliteitsmedewerker via Professionals in Food. Nadat ik reageerde ging het erg snel. Op vrijdag belde ik dat deze functie mij wel aanstond. Toen is mijn cv gestuurd naar Struik en werd ik vrijdagavond al gebeld of ik maandag op gesprek kon komen. Daarna kon ik snel beginnen.

Alles verliep soepel. Het is mooi te zien dat de vacatureomschrijving aansluit bij de werkzaamheden. Ook de gesprekken met jullie waren duidelijk en zo wist ik goed waar ik aan toe was. Jullie zijn duidelijk, snel, direct en open. Jullie bespraken direct de mogelijke bezwaren, zoals de lange reistijd en dat het tijdelijk was.

Het werken als uitzendkracht bevalt goed. Ik voer mijn uren in en zodra die zijn goedgekeurd worden mijn uren uitbetaald. Dat gaat heel snel en dat doet jullie partner Payroll Specialisten goed. Als ik het vrijdag invoer en ze keuren het goed, staat zaterdag mijn geld erop.

Al met al is het een goede ervaring. Zowel het werken bij Struik als in de samenwerking met jullie. Ik vind het fijn dat het zo is gegaan.”

Professionals in Food bemiddelt jaarlijks voor vele vacatures van kwaliteitsmedewerker in de foodsector. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens naar onze vacatures op het gebied van kwaliteitsmanagement of neem contact met ons op! We leren je graag kennen. 

Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren