Recruitment
with care

Nieuws

Paspoort van Professional Maxime

Vestigingsmanager

17 feb. 2017
Maxime Blauw
Professional
Maxime Quax
Functie
Vestigingsmanager
Vestiging
Den Bosch

1. Waarom heb je destijds voor Professionals in Food gekozen?

“Er was voldoende ruimte om te ondernemen binnen de veiligheid van een bestaande onderneming, dat sloot perfect bij mijn ambitie aan. Ik had én heb nog steeds de drive om een betrouwbare partner te zijn voor organisaties en kandidaten. Te bouwen aan iets wat goed is. Dat is hard werken en het vooruitzicht dat dit volledig werd ondersteund was voor mij heel belangrijk in mijn afweging.”

2. Wat houden je werkzaamheden in?

“Het coachen en begeleiden van het team en sturing geven aan de vestiging in Den Bosch. Daarnaast houd ik mij bezig met acquisitie om zo enthousiast over onze dienstverlening te vertellen. Een ander belangrijk onderdeel van mijn werk is het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties door middel van evaluaties en het oppakken van trajecten, waarbij ik dan ook weer veel in contact ben met de kandidaten. Het kunnen samenbrengen van klant en kandidaat blijft super werk om te doen en ter extra ondersteuning in dit proces werk ik regelmatig met de Fitch-analyse, waarmee ik gedrag en drijfveren concreet kan maken.”

Het kunnen samenbrengen van klant en kandidaat blijft super werk om te doen

3. Wat vind je het leukste aspect aan je werk? 

“We geloven in snelheid maar zijn wel eerlijk, duidelijk en volledig transparant naar alle partijen. We zien dat we hiermee stapje voor stapje succes boeken en dat is super gaaf! Het is wel heel hard werken en hoewel we nog niet foutloos zijn, is het super om van klanten en kandidaten te horen dat ze dit waarderen. Verder vind ik het heel leuk om mijn team te coachen en een bijdrage te kunnen leveren aan persoonlijke en professionele groei.”

4. Wat vind je het minder leuke aspect aan je werk? 

“De onvoorspelbaarheid van de markt. Ik wil graag alles zo goed mogelijk organiseren, maar in dit werk heb je (helaas) niet overal invloed op.”

5. Met welke drie woorden zou je Professionals in Food omschrijven? 

“Ambitie, we streven naar kwalitatieve toptrajecten en willen hierin de beste worden. Transparantie, de communicatie naar opdrachtgevers en kandidaten is open en transparant. Zo geven wij invulling aan onze advies rol. Daarnaast vind ik Professionals in Food ruimte biedend. Dit draagt bij aan een scherpe analyse, wat de verbinding ten goede komt.”

6. Waar verbaas jij je wel eens over bij Professionals in Food?

“Dat er zo ontzettend veel op een dag kan gebeuren. Kandidaten die zich op het laatste moment terugtrekken, of klanten die niet één, maar twee kandidaten direct in dienst willen nemen. Geen dag is in die zin hetzelfde en dat houdt het spannend en leerzaam.”

Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren