Recruitment
with care

Nieuws

Paspoort van Professional Michiel

Operationeel Directeur

22 mrt. 2017
Michiel Oranje
Professional
Michiel Jonkers
Functie
Operationeel Directeur
Vestiging
Den Bosch

1. Waarom heb je destijds voor Professionals in Food gekozen?

“De organisatie stond op dat moment nog in de kinderschoenen en ik had juist weer behoefte om mezelf uit te dagen om opnieuw een succesvolle specialistische arbeidsbemiddelaar op te bouwen. Omdat ik daarnaast vertrouwen had in de medewerkers en de eigenaar en aangetrokken werd door de marktpositie en de kansen die het netwerk bood, besloot ik in te stappen.”

2. Wat houden je werkzaamheden in?

“Van alles! In het begin bemiddelde ik zelf ook veel, naast het creëren en vormgeven van een eigen identiteit en een structuur voor een Professionals in Food. Dat laatste gaat van het formuleren van werkafspraken tot het

opzetten van managementinformatie en het aangaan van relaties met leveranciers. Met de groei van de organisatie ben ik inmiddels zelf minder aan het bemiddelen en meer bezig met de verdere uitbouw en optimalisatie van onze processen en dienstverlening. Daarbij werk ik de ene keer in Den Bosch en de andere keer in Zwolle. Volop afwisseling dus.”

3. Wat vind je het leukste aspect aan je werk?

“Dat er nog veel te verbeteren valt. Het geeft een zeer fijne energie om te weten dat je ook de komende jaren nog een positieve bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van de organisatie.”

We hebben de sterke drive om een positieve bijdrage te leveren
aan de sector door te doen wat we beloven

4. Wat vind je het minder leuke aspect aan je werk?

“Dat er nog veel te verbeteren valt. Het zit in mijn perfectionistische inslag dat ik me vrijwel alles wat misgaat aantrek. Dat is één van mijn eigenschappen die ook mijn collega’s als hinderlijk ervaren, want dan kan ik wat nukkig reageren. Gelukkig vergeven de mensen die me al wat langer kennen me dat graag, zodat we onder de streep ook steeds in staat zijn samen plezier te maken.”

5. Met welke drie woorden zou je Professionals in Food omschrijven? 

“Integer, specialistisch en klantgericht. We hebben de sterke drive om een positieve bijdrage te leveren aan de sector door te doen wat we beloven en duidelijk te zijn over wat opdrachtgevers en kandidaten van ons mogen verwachten. Doordat de levensmiddelenspecialisatie volledig verankerd zit in

ons bedrijf, kennen we de markt goed en dus ook de specifieke uitdagingen. Door het continu verbeteren en uitbreiden van de dienstverlening worden de ervaringen van opdrachtgevers en kandidaten verder verbeterd.”

6. Waar verbaas jij je wel eens over bij Professionals in Food?

“We hebben een periode gehad waarin ons goede werk zorgde voor een snelle groei van het aantal nieuwe aanvragen en we (mede daardoor) intern een bezettingsuitdaging hadden. We hebben meerdere maanden alle zeilen bij moeten zetten om de kwaliteit te benaderen die wij voor ogen hadden. Zo’n setting vraagt veel van de mensen die het moeten doen. Ik heb bewondering voor de wijze waarop we door deze periode heen zijn gekomen.”

Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren