Recruitment
with care

Nieuws

Wij hebben een goede QA-er in bemiddeling, mèt een paar jaar ervaring

Collega Ellis is gecharmeerd van deze 'professional in food' en komt graag in contact met geïnteresseerde werkgevers

28 jun. 2019


Goede QA-ers met ervaring zijn veelgezocht en niet makkelijk vindbaar. Wij weten daar alles van. Gelukkig lukt het ons toch om vacatures binnen de QA in de foodsector te vervullen. En soms, heel soms, hebben we een erg interessante kandidaat in bemiddeling waarvoor we net geen passende vacature hebben. Dat is nu het geval. 

Ellis Hulshorst kent deze levensmiddelentechnoloog en kan volledig achter de kandidaat staan. Iemand die graag wil, initiatief neemt en afspraken nakomt. De food professional is universitair geschoold en heeft de afgelopen twee jaar brede QA ervaring opgedaan, onder meer met BRC, IFS en Beter Leven Keurmerk. Het is nu tijd voor een vervolgstap, die wat inhoudelijke verdieping en verbreding mag brengen. Een belangrijk element aan de nieuwe werkomgeving en functie is dat initiatief en verbetersuggesties worden gewaardeerd. Qua sector is er geen specifieke voorkeur, zolang het maar binnen de food is. 

De kandidaat is fulltime beschikbaar en zal goed passen op vacatures in 'de regio Zwolle'. Benieuwd wie er achter dit profiel schuil gaat en mogelijk geïnteresseerd in een kennismaking? Neem dan snel contact op met Ellis Hulshorst, via 085-1050126 of e.hulshorst@professionalsinfood.nl. 

Linked In Ellis Oranje

Op zoek naar nieuwe collega's in de foodsector? Stuur ons een open sollicitatie als je zelf werkzoekende bent of neem direct contact met ons op als je nieuwe medewerkers zoekt. Wij reageren altijd en binnen vijf werkdagen!

Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren