Recruitment
with care

Detachering & uitzending - opdrachtgevers

Wij adviseren je over de mogelijkheden bij het aanstellen van een professional

Als je besluit een opdracht uit te zetten bij Professionals in Food op basis van detachering of uitzending is het wervingstraject kosteloos. Wanneer de professional vervolgens in dienst treedt, betaal je per gewerkt uur.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die je hebt bij het aanstellen van de professional. Afhankelijk van de keuze die je maakt, is er wel of geen sprake van een aanzegtermijn of proeftijd. Ook kan je keuze van invloed zijn op de hoeveelheid tijdelijke arbeidsovereenkomsten die je na de uitzend- of detacheringsperiode nog kunt bieden.

08 Small

"Goed werkgeverschap richting de professional is gegarandeerd"

De voordelen op een rij:

  • Beperking werkgeversrisico: alleen gewerkte uren worden door Professionals in Food gefactureerd


  • Tot 5,5 jaar flexibiliteit via de NBBU-cao


  • De professionals zijn op ieder moment over te nemen; je kunt de periode benutten als verlengde proeftijd. Na 1040 uur is overname normaal gesproken zelfs kosteloos


  • De professionals zijn in goede handen; wij bieden hen training en goede voorlichting. Daarbij werken wij conform het loonverhoudingsvoorschrift zoals bepaald in de NBBU-cao


  • Kosteloos professioneel advies over de wijze van aanstelling van de professional, gebaseerd op jouw behoefte als opdrachtgever en op de arbeidsmarktsituatie van dat moment

Bij aanstelling van de professional via Professionals in Food betaal je een uurtarief, dat is gebaseerd op het bruto uurloon van de kracht. Enkel gewerkte uren worden gefactureerd.

De professional treedt in dienst bij Professionals in Food of een door Professionals in Food geselecteerde payroll-onderneming op basis van de NBBU-cao voor uitzendkrachten. Dit biedt optimale flexibiliteit met de mogelijkheid tot flexibele inleen voor een periode tot 5,5 jaar. Afhankelijk van jouw wensen stellen we de kracht aan op basis van een dienstverband van bepaalde tijd, of op basis van een overeenkomst met uitzendbeding, welke op ieder moment opzegbaar is. Deze laatste optie kun je gebruiken als een verlengde proeftijd, maar is ook zeer geschikt als de verwachte duur van de inleen onzeker is.

Bekijk hier ook de referenties »

"Iedere professional mag na 800 uur werken kosteloos een vakgerichte training volgen"

Goed werkgeverschap 

Goed werkgeverschap richting de professional is gegarandeerd. De professional krijgt betaald conform het loonverhoudingsvoorschrift, wat kort samengevat inhoudt dat hij/zij een vergelijkbaar loon verdient als zijn collega’s in vergelijkbare functies in directe dienst. Daarnaast garanderen wij correcte afdrachten van sociale premies. 

Ontwikkeling van onze mensen

Wij vinden carrièreontwikkeling van onze professionals erg belangrijk. Omdat wij de vakgerichte ontwikkeling van onze professionals graag willen ondersteunen, kan iedere professional nadat hij 800 uur via Professionals in Food gewerkt heeft kosteloos een vakgerichte training volgen bij een door ons geselecteerde opleidingspartner.

Omdat wij carrièreontwikkeling graag stimuleren, kun je als opdrachtgever op ieder moment de professional zelf in dienst nemen. Na 1040 uur kan dit kosteloos, tenzij anders is afgesproken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Laat het ons weten; wij helpen jou graag. 

Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren