Recruitment
with care

Referenties - opdrachtgevers

Lees hier de ervaringen van een aantal van onze opdrachtgevers.

"Het was een fijne samenwerking met Professionals in Food.”

Testimonial - Fonterra

Voor Fonterra, een Nieuw-Zeelandse zuivelonderneming met het Europese hoofdkantoor in Amsterdam, een eigen fabriek in Heerenveen en een aantal Joint Ventures in Europa, verzorgde Professionals in Food de werving van een Senior Quality Assurance Coördinator. Dat is een internationaal georiënteerde kwaliteitsrol waarin Engels de voertaal is. Het werd een mooi en intensief wervingstraject, waarin beide partijen prettig met elkaar samenwerkten. Monique van der Heijden, QA, Technical & Food Safety Manager EMEA , leidinggevende van het QA team binnen Fonterra, deelt haar ervaring.


Lees meer

"De voortgang heb ik zeker als prettig ervaren."

Testimonial - Foppen

In de zoektocht naar een Afdelingschef heeft het bedrijf Foppen Paling & Zalm uit Harderwijk er voor gekozen om Professionals in Food in te zetten. Theo Thijssen, Productiemanager bij Foppen Paling & Zalm, vertelt hoe deze samenwerking tot stand is gekomen.


Lees meer

“Met deze persoon was het gewoon een perfecte match”

Testimonial – Plaza Foods BV

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Plaza Foods BV te Wijchen een zoektocht naar twee Productieleiders voor twee verschillende locaties afgerond. Marcella Lodder, HR Adviseur bij Plaza Foods BV, vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer

“No cure, no pay straalt vertrouwen uit aan beide kanten”

Testimonial – Wylax International B.V.

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Wylax International B.V. te Woudrichem een zoektocht naar een Medewerker QA afgerond. Koen Sonneveldt, Managing Director, vertelt over zijn ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer

“De profielschetsen van Professionals in Food hebben een toegevoegde waarde”

Testimonial – Cêlavíta

Voor onze opdrachtgever Cêlavíta te Wezep hebben wij de zoektocht naar een QC Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Professionals in Food meerdere vacatures voor Cêlavíta vervuld. Dennis ten Thije, toenmalig Manager Quality Assurance, vertelt over zijn ervaringen.


Lees meer

“Het is natuurlijk altijd spannend om met een nieuwe partij in zee te gaan.”

Testimonial – GMP+

Roland van der Post is Operations Director binnen GMP+. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten. Tijdens dit wervingsproces was Roland op zoek naar verjonging en verfrissing ten behoeve van verdere ontwikkeling van de organisatie. Mensen met eigen ideeën, die tegengas kunnen en durven geven tegen bestaande opinies. Professionals in Food heeft meerdere vacatures voor GMP+ vervuld. Maar hoe is Roland van der Post eigenlijk bij Professionals in Food terecht gekomen?


Lees meer