Recruitment
with care

Referenties - opdrachtgevers

Lees hier de ervaringen van een aantal van onze opdrachtgevers in de foodsector.

Referenties Professionals in food

"Het gaat tijdens de gesprekken niet over Professionals in Food, maar over Poppies Bakeries"

Testimonial - Poppies Bakeries

In samenwerking met Poppies Bakeries mochten we op zoek naar personeel voor hun productiebakkerij in Born. Daar werd de volledige locatie vernieuwd, waardoor er ook in de bezetting behoefte was aan versterking. Er ontstonden volledig nieuwe functies, maar ook werden bestaande functies aangepast. Wim Grooteman begeleidt dit traject en was zodoende ook onze partner in de werving voor nieuwe collega’s. De werving verzorgden wij op exclusieve basis. Hij vertelt over zijn ervaringen met Professionals in Food tijdens dit hectische traject.


Lees meer

Ik ben echt enthousiast over het verhaal dat we hebben kunnen vertellen

Testimonial - 2 Sisters Storteboom

Begin 2022 werden wij benaderd door 2 Sisters Storteboom met de vraag of wij voor hen twee productontwikkelaars konden werven. De organisatie bevond zich toen -en eigenlijk nog steeds- in een overgangsfase van een wat traditionele kippenslachterij naar een moderne levensmiddelenfabrikant. Vanwege de klantgerichte werkwijze ligt de focus steeds meer op productontwikkeling, waardoor de nieuwe vacatures zijn ontstaan. De ene productontwikkelaar zou in Barneveld aan de slag gaan, de ander in Zeewolde. Inmiddels zijn de contracten getekend en dus was het tijd om met Jeroen Floris, Commercial Director Retail & Added Value, de samenwerking te evalueren. Hij vertelt over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en over zijn ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Het is fijn als je de juiste vragen krijgt"

Testimonial - Caldic

Caldic Ingrediënts betrok begin 2020 een ruime, nieuwe locatie in Nieuwegein. Daar kwamen verschillende functies en processen samen, waardoor werkzaamheden en verantwoordelijkheden opnieuw werden verdeeld. Na even afgeremd te zijn door corona, leidde dit begin 2021 tot het ontstaan van een nieuwe functie van r&d Medewerker, die tevens enkele kwaliteitszaken oppakt. Caldic benaderde Professionals in Food voor het vervullen van deze vacature en zodoende ontstond een prettige samenwerking. Inmiddels is de r&d medewerker in vaste dienst en kijken wij samen met Timo Redeker, HR business partner bij Caldic, terug op het traject.


Lees meer

"Jullie luisteren goed en hebben als specialist in de foodsector echt kennis van zaken"

Testimonial - Compaxo

Compaxo Fijne Vleeswaren B.V. produceert diverse vleeswaren voor de nationale en internationale markt. Eind 2019 heeft de vijfde generatie het roer overgenomen binnen dit mooie familiebedrijf. Zij zijn volop bezig met de ontwikkeling en modernisering van de organisatie, met behoud van de traditionele krachten en het vakmanschap waarmee het bedrijf groot is geworden. Wij helpen hen daarbij door het werven van passende krachten voor soms nieuwe posities.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Professionals in Food stelt veel en goede kandidaten voor. Ook het contact is erg plezierig!"

Testimonial - Monte Pizza Crust

Onlangs startte een nieuwe Productiemanager bij Monte Pizza Crust. Dat vormde de mooie bezegeling van een prettig verlopen werving. Sonja Ermens, bij Monte Pizza Crust verantwoordelijk voor HR en Finance, vertelt over de organisatie en de plezierige samenwerking.


Lees meer

"Jullie houden goed contact en geven zowel de positieve, als de aandachtspunten van kandidaten aan. Dat vind ik prettig."

Testimonial - Sensus

Na meerdere succesvolle bemiddelingen voor onze opdrachtgever Sensus, producent van inuline en onderdeel van Royal Cosun, was het tijd voor een tussentijdse evaluatie van onze samenwerking. Wij kennen Sensus als een uiterst klantgerichte organisatie met een no-nonsens cultuur, die goed is voor haar mensen. We spraken met Vera Gladdines, die vanuit haar rol als HR Officer een vast aanspreekpunt voor ons is.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Jullie zijn duidelijk over wat je in de huidige arbeidsmarkt kunt verwachten"

Testimonial - Mérieux NutriSciences

Voor Mérieux Nutrisciences te Ede zoekt Professionals in Food met regelmaat professionals voor op en rond hun laboratorium. Mérieux is actief binnen de voedselveiligheid in brede zin en heeft onder meer een internationaal opererend contractlaboratorium dat zich onderscheidt van haar concurrentie op het gebied van kwaliteit en klantgerichtheid. De organisatie heeft een kleurrijke historie en biedt een werkomgeving vol variatie. Mathilde Keij is HR Manager bij Mérieux en vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food als wervingspartner en hoe ze tot het besluit kwam met Professionals in Food in zee te gaan.


Lees meer

"Het is fijn dat de verslagen van Professionals in Food een diepere laag van de kandidaat raken."

Testimonial - Axxent Masters in Tea BV

Axxent Masters in Tea BV is leverancier en ontwikkelaar van de lekkerste theesoorten, die zowel als eigen merk als als private label worden verkocht.  Daarbij besteden zij, onder andere via hun Fair-grounds Foundation, veel aandacht en zorg aan hun sociale verantwoordelijkheid. Vanuit Gorinchem bedienen zij hun klanten, waarbij zij altijd gaan voor een sterke binding met hun afnemers. Professionals in Food haalt veel voldoening uit de samenwerking met Axxent en wij laten daarom graag Margot Vogel, HR Adviseur, aan het woord over haar ervaringen met onze organisatie.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Professionals in Food nam de tijd om ons als opdrachtgever te leren kennen."

Testimonial - Dalco

Voor Dalco Food, specialist in de productie van vlees en vleesvervangers met locaties in Oss, Oosterhout en Landgraaf, verzorgde Professionals in Food de werving voor de vacature van Kwaliteitsmedewerker. Helene Olijslagers en Rick de Vreede, respectievelijk de Kwaliteitsmanagers van de locatie in Oosterhout en van de locaties Oss en Oosterhout, vertellen over hun ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer

“Het snel schakelen en de eerlijke feedback over en weer was belangrijk voor de goede samenwerking.”

Testimonial - Oerlemans Foods

Als teler, producent en leverancier specialiseert Oerlemans Foods zich in VriesVerse groenten en fruitproducten. Voor de werving van haar personeel maakt Oerlemans gebruik van de diensten van Professionals in Food.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"De lijnen zijn kort, waardoor ik snel met jullie kan schakelen."

Testimonial - Care for Food Group

De Care for Food Group biedt een bewezen totaaloplossing op het gebied van kwaliteit en industriële voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie en al jaren vaste klant van Professionals in Food. 


Lees meer

“Jullie zoeken écht de kandidaat waar wel een goede aansluiting mee is en anders stellen jullie een kandidaat ook niet voor.”

Testimonial - Vion Apeldoorn BV

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Vion Apeldoorn BV een zoektocht naar een Allround voorman snijzaal/veredeling afgerond. Caroline Schouw, HR-manager, vertelt over haar ervaringen.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Het was een fijne samenwerking met Professionals in Food.”

Testimonial - Fonterra

Voor Fonterra, een Nieuw-Zeelandse zuivelonderneming met het Europese hoofdkantoor in Amsterdam, een eigen fabriek in Heerenveen en een aantal Joint Ventures in Europa, verzorgde Professionals in Food de werving van een Senior Quality Assurance Coördinator. Dat is een internationaal georiënteerde kwaliteitsrol waarin Engels de voertaal is. Het werd een mooi en intensief wervingstraject, waarin beide partijen prettig met elkaar samenwerkten. Monique van der Heijden, QA, Technical & Food Safety Manager EMEA , leidinggevende van het QA team binnen Fonterra, deelt haar ervaring.


Lees meer

"De voortgang heb ik zeker als prettig ervaren."

Testimonial - Foppen

In de zoektocht naar een Afdelingschef heeft het bedrijf Foppen Paling & Zalm uit Harderwijk er voor gekozen om Professionals in Food in te zetten. Theo Thijssen, Productiemanager bij Foppen Paling & Zalm, vertelt hoe deze samenwerking tot stand is gekomen.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

“Met deze persoon was het gewoon een perfecte match”

Testimonial – Plaza Foods BV

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Plaza Foods BV te Wijchen een zoektocht naar twee Productieleiders voor twee verschillende locaties afgerond. Marcella Lodder, HR Adviseur bij Plaza Foods BV, vertelt over haar ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer

“No cure, no pay straalt vertrouwen uit aan beide kanten”

Testimonial – Wylax International B.V.

Recentelijk hebben wij voor onze opdrachtgever Wylax International B.V. te Woudrichem een zoektocht naar een Medewerker QA afgerond. Koen Sonneveldt, Managing Director, vertelt over zijn ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

“De profielschetsen van Professionals in Food hebben een toegevoegde waarde”

Testimonial – Cêlavíta

Voor onze opdrachtgever Cêlavíta te Wezep hebben wij de zoektocht naar een QC Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Professionals in Food meerdere vacatures voor Cêlavíta vervuld. Dennis ten Thije, toenmalig Manager Quality Assurance, vertelt over zijn ervaringen.


Lees meer

“Het is natuurlijk altijd spannend om met een nieuwe partij in zee te gaan.”

Testimonial – GMP+

Roland van der Post is Operations Director binnen GMP+. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten. Tijdens dit wervingsproces was Roland op zoek naar verjonging en verfrissing ten behoeve van verdere ontwikkeling van de organisatie. Mensen met eigen ideeën, die tegengas kunnen en durven geven tegen bestaande opinies. Professionals in Food heeft meerdere vacatures voor GMP+ vervuld. Maar hoe is Roland van der Post eigenlijk bij Professionals in Food terecht gekomen?


Lees meer
Referenties Professionals in food
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren