Recruitment
with care

Referenties - professionals

Velen zijn je voor gegaan!

Lees hier de ervaringen van een aantal door ons geplaatste professionals.

"Je voelt je niet een nummer en dat waardeer ik het meeste."

Testimonial Emile Koster

Juli 2017 startte Professionals in Food de bemiddeling voor Emile Koster naar zijn nieuwe baan. Sinds augustus is Emile nu werkzaam als R&D Analytical Chemist bij Iams Europe BV. De functie is nieuw dus het is nog aftasten hoe deze nou echt invulling moet gaan krijgen. Hij vertelt over zijn ervaringen.


Lees meer

“Ik kan niet zeggen dat het traject sneller had gemoeten, dat had echt niet gekund volgens mij.”

Testimonial Jeroen Knijnenburg

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jeroen Knijnenburg naar zijn nieuwe baan. Jeroen is nu Productiemanager bij Smaak & Co, producent van speciaal kazen en tapas. Hier is hij zowel bezig met het dagelijkse operationele werk als met strategische en tactische zaken. Zo werkt hij aan optimalisatie van het primaire proces en is hij betrokken bij investeringsbeslissingen daar waar het gaat om nieuwe productiemiddelen.


Lees meer

“Er is nog veel nieuw voor mij en ik ga daar met belangstelling naar kijken. De weken vliegen om.”

Testimonial Jaap Willem Beens

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jaap Willem Beens naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Quality Assurance & Compliance Specialist bij Iams Europe BV. Tot zijn werkzaamheden behoren onder andere het aansturen en vormgeven van het HACCP-team, onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem en de bijbehorende documentatie. Het coördineren van het interne audit team wordt hier nog aan toegevoegd. Hij vertelt over zijn ervaringen.


Lees meer

“Het gevoel dat je echt in beeld bent en dat je niet een nummertje bent.”

Testimonial Henriëtte Grooten

Professionals in Food bemiddelde Henriëtte Grooten naar haar nieuwe baan. Henriëtte is nu Manager Specificatiebeheer en Etikettering bij Zijerveld. Als manager van de afdeling houdt ze met haar team de specificaties van alle producten up-to-date en zorgt ze er voor dat etiketten voldoen aan de wetgeving en aan de wensen van de klant. Ze vertelt over haar ervaringenLees meer

"Ik leer heel veel en ben dan ook blij dat Professionals in Food mij voor deze functie heeft voorgesteld."

Testimonial Andrea Kluytmans

Sinds een klein half jaar is Andrea Kluytmans werkzaam bij Maître André in de functie van Kwaliteitsmedewerker. De bemiddeling voor deze vacature is door Professionals in Food verzorgd. Andrea heeft het erg naar haar zin in haar nieuwe baan en kan zich volop ontwikkelen. Naast haar werk als Kwaliteitsmedewerker, stuurt Andrea ook nog. Een drukke, maar zeker ook afwisselende periode. Ze vertelt over haar ervaringen.


Lees meer