Recruitment
with care

Referenties - professionals

Door ons geplaatste food professionals vertellen over hun werk en hun ervaringen tijdens de bemiddeling

Referenties Professionals in food

"Jullie maken jullie naam waar, want jullie zijn echt professionals. Professionals binnen recruitment, maar ook in de foodsector."

Testimonial Marcel Hollewijn - Shift Manager

In maart 2022 begon Marcel Hollewijn als Shift Manager bij Poppies. Een bijzondere start, want er waren eigenlijk nog geen shifts te managen op dat moment. Het volledige productieproces van Poppies is de afgelopen periode namelijk omgegooid en de locatie in Born is volledig verbouwd. Het maakte dat Marcel reeds in een vroegtijdig stadium betrokken raakte bij de opbouw van de processen en de teams. Omdat hij met zijn overstap ook nog een switch maakte van de vlees- naar de bakkerijsector was het een periode waarin veel te leren viel. Ruim negen maanden na zijn start spraken wij Marcel over zijn ervaringen bij Poppies en met de bemiddeling door Professionals in Food.


Lees meer

"Twee dagen nadat ik contact had met Professionals in Food zat ik bij Sushi Ran"

Testimonial Marco de Jong - Interim QA Manager

Als ervaren kwaliteitsmanager werkt Marco de Jong al vele jaren in de voedingsmiddelenindustrie. In het voorjaar van 2021 vervulde hij via Professionals in Food op interim basis de rol van QA Manager bij Sushi Ran. Hij begeleidde de IFS-audit, waar het bedrijf goed doorheen kwam. Zowel het werk bij Sushi Ran als de bemiddeling door Professionals in Food werd door Marco als positief ervaren. Lees hier zijn verhaal.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Veel zaken met betrekking tot etikettering zijn juridisch vastgelegd, maar er is ook ruimte voor interpretatie, waardoor er voldoende vrijheid overblijft"

Testimonial Rens van Baren - Medewerker Specificatiebeheer & Labeling

In april 2020 begon het avontuur bij Zijerveld voor Rens van Baren. Hij had op dat moment na het afronden van zijn opleiding Food Safety aan de Wageningen Universiteit al wat ervaring opgedaan met specificatiebeheer in de kaassector en de baan als medewerker specificatiebeheer en labeling bij Zijerveld vormde daarop een mooi vervolg. Nadat hij begin maart te horen had gekregen dat hij mocht starten, veranderde de wereld snel, waardoor zijn start anders verliep dan vooraf was gedacht. Het maakte de ervaring bijzonder, maar niet minder positief. Nu, bijna een jaar later, spreken we Rens nogmaals over zijn ervaringen. Hij vertelt graag over zijn werk en hoopt binnenkort weer een nieuwe collega te kunnen verwelkomen.


Lees meer

"We hebben nu zelfs een winkel, met allemaal mooie producten"

Testimonial Roy van Beijnen - Kwaliteitsmanager

Bij Agterberg Vleeswaren in Zwanenburg worden de lekkerste vleeswaren geproduceerd. Die hoge standaard vergt een goede kwaliteitsborging en de toewijding van een betrokken Kwaliteitsmanager. Roy van Beijnen stapte begin dit jaar in die rol en maakte zodoende van dichtbij mee hoe de organisatie zich vlot aanpaste aan de coronaomstandigheden. 


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Op het laboratorium van Sensus doen we veel verschillende analyses"

Testimonial Merve Sen en Dieneke Timmermans - Analisten

Sensus Zwolle produceert inulinepoeders als grondstof voor een brede variatie aan producten en producenten. De poeders worden voor verschillende toepassingen gebruikt in verschillende processen. Kwaliteitscontrole is dan ook een zeer belangrijk element in het productieproces van Sensus. Hieraan leveren twee van onze krachten, Merve en Dieneke, werkzaam op het laboratorium, een belangrijke bijdrage. Zij vertellen over hun werk en de verschillen tussen het chemische laboratorium en het microbiologische laboratorium.


Lees meer

"Een week nadat de lockdown was ingegaan, had ik mijn eerste werkdag"

Testimonial Dieuwertje Troost - (Interim) QA Manager

In februari 2020 kregen wij vanuit Schur Flexibles te Rotterdam het verzoek op zoek te gaan naar een Interim QA Manager ter tijdelijke vervanging van hun kwaliteitsmanager die tijdelijk niet inzetbaar was. Al snel tijdens het gesprek kwam het idee naar voren een voor ons ‘oude bekende’ te benaderen, aangezien het een kolfje naar diens hand leek. Uiteindelijk leidde dit tot een vlotte bemiddeling en inmiddels werkt Dieuwertje Troost alweer ruim twee maanden bij Schur. Ze vertelt over haar werk, de organisatie, de vreemde start, de toekomst en haar ervaringen met Professionals in Food.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"De variatie in vraagstukken is groot"

Testimonial Ljubica Veljkovic Cvoric - Quality Specialist

Ljubica werkt sinds juni 2019 als Quality Specialist bij Esbro, een vooruitstrevende pluimveeslachterij die gevestigd is in het plaatsje Wehl in de Gelderse Achterhoek. Dat bevalt haar goed. Samen met twee QA collega’s en een kwaliteitsmanager zorgt ze ervoor dat de slachterij aan hoge kwaliteitsnormen voldoet, waarbij er veel oog is voor dierenwelzijn en duurzaamheid. Tijdens ons bezoek aan Esbro spraken we Ljubica uitgebreid over haar werk.


Lees meer

"Mijn werk is echt divers"

Testimonial Johnny Bouwmeesters - Procestechnoloog

Als procestechnoloog bij Brinkers Food raak je breed betrokken bij het totale proces. Johnny gebruikte zijn eerste periode in die functie dan ook om alle mensen op verschillende afdelingen en de bijbehorende processen goed te leren kennen. De verkregen inzichten vormen de basis voor de door te voeren optimalisaties. 


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Ik twijfelde eerst of het bij mij paste, maar nu ik hier werk is het duidelijk: dit past juist heel goed bij mij!"

Testimonial Eveline Versijp - RA Officer

Als RA Officer bij het innovatieve Royal Herkel ben je betrokken bij verschillende stages van het ontwikkel- en implementatieproces. Eveline is blij dat zij deze rol mag vervullen. Ze geniet volop van haar werk en collega's en leert veel. 


Lees meer

"Ik ben goed opgenomen in de groep"

Testimonial Nanna Versteeg - Laborant

Bij Mérieux NutriSciences werk je op het laboratorium vooral met leuke collega's. Maar soms ben je even alleen aan het werk. Gelukkig is er de radio, die helpt je de dan de dag door. Oh, en je kunt je er ook goed ontwikkelen. En dan bedoelen we niet alleen je beenspieren door het vele staan! Nanna Versteeg vertelt over haar werk bij Mérieux en hoe ze daar terecht is gekomen. 


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Werken aan klachten is veelzijdig en leuk"

Testimonial Iris de Ruijter - Kwaliteitsmedewerker

In September 2019 startte Iris de Ruijter als Kwaliteitsmedewerker bij Zijerveld te Bodegraven. Zijerveld is een grote speler in de Nederlandse kaassector en onderdeel van FrieslandCampina. De primaire focus van het werk van Iris ligt op klachten. Is dat nu wel zo’n leuke job dan? Iris vertelt er alles over en deelt ook haar ervaringen met Professionals in Food. 


Lees meer

Het verhaal van een gedreven man die werk maakt van zijn talent

Testimonial Hazar Achkar - QA/QC Medewerker

Hazar Achkar woont nu ruim drie jaar in Nederland en heeft na diverse werkervaringsplekken inmiddels bij Saturn Petcare te Hattem een mooie, potentieel vaste, baan gevonden. Hij vertelt hier hoe dat is gegaan en hoe het bij Saturn bevalt.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"In mijn nieuwe baan is volop ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling"

Testimonial René ter Brugge - Trainer / Projectmanager QA

René ter Brugge ging nadat hij door Professionals in Food bemiddeld werd aan de slag in een combinatiefunctie van Trainer en Projectmanager QA. Als Trainer ontwikkelt en verzorgt René trainingen op het gebied van kwaliteit in de levensmiddelensector. Daarnaast werkt hij als Projectmanager QA aan QA vraagstukken in de industrie. Hij vertelt over zijn nieuwe baan en zijn ervaring met Professionals in Food.


Lees meer

"De gesprekken met jullie waren duidelijk en zo wist ik goed waar ik aan toe was"

Testimonial Tom Dekkers - Kwaliteitsmedewerker

Tom Dekkers begon een tijdje terug als tijdelijke kracht bij Struik Foods te Nijkerk. Een tijdelijke klus, ideaal voor een starter. Het zou maar een maandje duren, maar uiteindelijk blijkt er voldoende werk voor een langere termijn. We laten Tom aan het woord over zijn ervaringen bij Struik en de bemiddeling via Professionals in Food. Een verhaal over tomatensoep en snelheid volgt.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Ontwikkelingsmogelijkheden, vrijheid en afwisseling: het werk bevalt me uitstekend!"

Testimonial Ravier Feitsma - Projectmanager QA

In februari 2019 kwam Ravier Feitsma in dienst bij Bureau voor Kwaliteitszorg waar hij werkt als Projectmanager QA. Ravier had voor die tijd al veel ervaring opgedaan binnen de kwaliteitszorg in de foodsector. Hij vertelt over zijn eerste ervaringen bij Bureau voor Kwaliteitszorg en zijn ervaringen met de bemiddeling door Professionals in food.


Lees meer

"Het is makkelijk en vlot gegaan. Professionals in Food is eerlijk, snel, makkelijk benaderbaar en geeft geen valse hoop"

Testimonial Patricia de Vrij - Voorvrouw en Kwaliteitsmedewerker

Lekker direct en no-nonsense. Zo kennen wij Patricia. Ook staat ze voor haar werk. En dat past uitstekend bij Thyker Poultry, een organisatie die kwaliteit serieus neemt en waar tegelijkertijd de welbekende aanpakkersmentaliteit heerst. Patricia is dan ook blij dat ze de stap heeft genomen en vertelt graag over haar werk bij Thyker.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"De betaling van facturen gaat goed en dat is voor mij als ZZP'er belangrijk."

Testimonial Jan Scholten - Auditor

Jan Scholten werkt als ZZP’er via Professionals in Food voor Diversey Consulting, waarmee Professionals in Food een vaste samenwerking heeft. Zijn werk bestaat uit het uitvoeren van audits bij verschillende retailorganisaties (supermarkten, horeca en catering) en vormt een mooie aanvulling op zijn eerder opgedane ervaring. Wij spraken hem over zijn werk bij Diversey.


Lees meer

"Uiteindelijk ben ik nu helemaal gelukkig in een functie waar ik zelf waarschijnlijk niet op gesolliciteerd zou hebben."

Testimonial Ine van Erp - Kwaliteitsmedewerker

Ine van Erp werkt als allround kwaliteitsverantwoordelijke bij Copar BV in Raamsdonksveer. Ze is, tot haar eigen verrassing en geluk, aan deze baan gekomen nadat ze bij Professionals in Food solliciteerde op een andere vacature. Ze vertelt over haar plezierige eerste maanden en haar ervaring met Professionals in Food.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

"Als ik hier wegging na mijn gesprek, werd ik al voordat ik thuis was gebeld."

Testimonial Paul van Boekel - Meewerkend Voorman Productie

Paul van Boekel werkt sinds december 2017 als Meewerkend Voorman bij Vion in Apeldoorn, waar hij de operationele aansturing verzorgt van drie lijnen en ongeveer 100 man personeel. Hij is daar op basis van een detacheringsovereenkomst gestart.


Lees meer

"Je voelt je niet een nummer en dat waardeer ik het meeste."

Testimonial Emile Koster - R&D Analytical Chemist

Juli 2017 startte Professionals in Food de bemiddeling voor Emile Koster naar zijn nieuwe baan. Sinds augustus is Emile nu werkzaam als R&D Analytical Chemist bij Iams Europe BV. De functie is nieuw dus het is nog aftasten hoe deze nou echt invulling moet gaan krijgen. Hij vertelt over zijn ervaringen.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

“Ik kan niet zeggen dat het traject sneller had gemoeten, dat had echt niet gekund volgens mij.”

Testimonial Jeroen Knijnenburg - Productiemanager

Begin 2017 bemiddelde Professionals in Food Jeroen Knijnenburg naar zijn nieuwe baan. Jeroen is nu Productiemanager bij Smaak & Co, producent van speciaal kazen en tapas. Hier is hij zowel bezig met het dagelijkse operationele werk als met strategische en tactische zaken. Zo werkt hij aan optimalisatie van het primaire proces en is hij betrokken bij investeringsbeslissingen daar waar het gaat om nieuwe productiemiddelen.


Lees meer

“Er is nog veel nieuw voor mij en ik ga daar met belangstelling naar kijken. De weken vliegen om.”

Testimonial Jaap Willem Beens - Quality Assurance & Compliance Specialist

Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jaap Willem Beens naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Quality Assurance & Compliance Specialist bij Iams Europe BV. Tot zijn werkzaamheden behoren onder andere het aansturen en vormgeven van het HACCP-team, onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem en de bijbehorende documentatie. Het coördineren van het interne audit team wordt hier nog aan toegevoegd. Hij vertelt over zijn ervaringen.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Referenties Professionals in food

“Het gevoel dat je echt in beeld bent en dat je niet een nummertje bent.”

Testimonial Henriëtte Grooten - Manager Specificatiebeheer en Etikettering

Professionals in Food bemiddelde Henriëtte Grooten naar haar nieuwe baan. Henriëtte is nu Manager Specificatiebeheer en Etikettering bij Zijerveld. Als manager van de afdeling houdt ze met haar team de specificaties van alle producten up-to-date en zorgt ze er voor dat etiketten voldoen aan de wetgeving en aan de wensen van de klant. Ze vertelt over haar ervaringenLees meer

"Ik leer heel veel en ben dan ook blij dat Professionals in Food mij voor deze functie heeft voorgesteld."

Testimonial Andrea Kluytmans - Kwaliteitsmedewerker

Sinds februari 2017 is Andrea Kluytmans werkzaam bij Maître André in de functie van Kwaliteitsmedewerker. De bemiddeling voor deze vacature is door Professionals in Food verzorgd. Andrea heeft het erg naar haar zin in haar nieuwe baan en kan zich volop ontwikkelen. Naast haar werk als Kwaliteitsmedewerker, stuurt Andrea ook nog. Een drukke, maar zeker ook afwisselende periode. Ze vertelt over haar ervaringen.


Lees meer
Referenties Professionals in food
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren