Recruitment
with care

(Storings) Monteur

Je verhelpt technische storingen in de productie die niet verholpen kunnen worden door de operators

Bekijk vacatures

Als storingsmonteur in de levensmiddelenindustrie verhelp je technische storingen in de productie die niet verholpen kunnen worden door de operators. Daarnaast valt binnen veel organisaties ook het preventieve onderhoud onder de verantwoordelijkheid van de storingsmonteur. Omdat er vaak in ploegendiensten gewerkt wordt, hebben veel storingsmonteurs ook bereikbaarheidsdiensten. In dat geval dien je snel te komen wanneer er zich een storing heeft voorgedaan in de levensmiddelenproductie. Veel levensmiddelenproducenten verlangen daarom van hun storingsmonteurs dat ze dichtbij de productielocatie wonen.

Veel mensen zullen bij een food professional niet direct aan een storingsmonteur denken. Toch wordt er in de levensmiddelensector veel gezocht naar storingsmonteurs en onderhoudstechnici met kennis en ervaring in de levensmiddelenproductie. Dat zie je terug in de vacatures. Dit komt door het belang van voedselveilig produceren, wat maakt dat de voorschriften op dat vlak ook hun invloed hebben op het werk van de technici. Organisaties met een technische dienst van enige omvang zullen hun medewerkers in veel gevallen zelf scholen of laten scholen op het gebied van voedselveiligheid. Dat neemt niet weg dat het van belang dat je schoon en zorgvuldig kunt en wilt werken. Een boutje in broodje kan immers grote gevolgen hebben voor een bakkerij. Het is om die reden dat er vaak aanvullende eisen worden gesteld aan monteurs in de food industrie.

07 Small

"Het preventieve onderhoud valt onder de verantwoordelijkheid van de storingsmonteur"

Veel mensen zullen bij een food professional niet direct aan een storingsmonteur denken. Toch wordt er in de levensmiddelensector veel gezocht naar storingsmonteurs en onderhoudstechnici met kennis en ervaring in de levensmiddelenproductie. Dat zie je terug in de vacatures. Dit komt door het belang van voedselveilig produceren, wat maakt dat de voorschriften op dat vlak ook hun invloed hebben op het werk van de technici. 

Organisaties met een technische dienst van enige omvang zullen hun medewerkers in veel gevallen zelf scholen of laten scholen op het gebied van voedselveiligheid. Dat neemt niet weg dat het van belang dat je schoon en zorgvuldig kunt en wilt werken. Een boutje in broodje kan immers grote gevolgen hebben voor een bakkerij. Het is om die reden dat er vaak aanvullende eisen worden gesteld aan monteurs in de food industrie.

Op zoek naar een vacature in dit segment?

Kijk bij al onze vacatures of kies ervoor om ons een open sollicitatie te versturen.

Cookie instellingen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren